kinderoppas Moerkerke

Kinderoppas Moerkerke: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Moerkerke

Kinderoppas in Beernem (8730) - Renilde
Renilde
Beernem
5/5 (7 reviews)
Ik ben PAB assistent, maar kan momenteel geen andere oppasdiensten verlenen. Je hoeft me dus niet te contacteren met extra aanvragen. Sorry hiervoor.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am a registered nurse in the US. I'm currently 'retired', only because my license does not transfer to Belgium. I have been involved in child health and child care through my nursing jobs and in my personal life. I started babysitting the neighbor children when I was only 11 years old! I love children at every age, as they all bring something unique and joyful.
Kinderoppas in Damme (8340) - Kiyaro
Kiyaro
Damme
5/5 (3 reviews)
Ik ben een sociale persoon en kan goed om met kinderen, hierdoor vinden ze het ook leuk als ik langs kom. Ben je op zoek naar iemand? Dan ben ik de goede persoon.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Luna
Luna
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo Ondanks het feit dat ik nog jong ben, heb ik al jarenlange oppas ervaring bij kinderen van verschillende leeftijden. Ook werk ik als vakantiejob in een kinderopvang. Indien je in juli of begin augustus nog een verjaardagsfeestje of familiefeest gepland hebt staan, ben ik ook beschikbaar om daar de kindjes te entertainen met het maken van knutselwerkjes of gewoon spelletjes spelen.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Assebroek (8310) - Renée
Renée
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de richting zorg en welzijn. Ik heb nog geen stage gehad, maar wel al verschillende opdrachten met kinderen uit het kleuter en de kinderopvang. Ik ben heel creatief, en enthousiast om te helpen waar nodig.
Kinderoppas in Beernem (8730) - Hilde
Hilde
Beernem
5/5 (1 reviews)
Heel veel ervaring in het werken met kids en jongeren, jong en vitaal, ben actief en creatief, houdt van animeren, veel ervaring met zware zorgkinderen, flexibel
Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Kinderoppas in Maldegem (9990) - Laetitia
Laetitia
Maldegem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als opvoedster A2, stages gelopen in zowel creches als kleuterklasjes als ook al babysit van ongeveer 15jarige leeftijd, ook ervaring met verschillende leeftijden
Kinderoppas in Sint-kruis (8310) - Rune
Rune
Sint-kruis
Nieuw
Ik heb al veel ervaring want ik moet elke donderdag op 2jongentjes passen van 6 en 8 jaar. Ik moet ze bijvoorbeeld elke avond in bad steken. Ik heb veel geduld en en zie het zitten om u kinderen een fijne avond/middag/ochtend te geven als u niet thuis bent.
Kinderoppas in Sint-kruis (8310) - Kimberley
Kimberley
Sint-kruis
Nieuw
Beste ouder(s), Ik woon in Sint-kruis. Ik studeer sociale en technische wetenschappen omdat ik later graag in het onderwijs zou willen staan. Ik ga heel graag babysitten en heb al heel wat ervaring met verschillende leeftijden. Als u iemand nodig hebt, mag u dit zeker laten weten. ik heb geen wagen maar zou wel kunnen gebracht worden. Ik ben elke dag beschikbaar behalve tijdens school. Misschien tot binnenkort.
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Jolan
Jolan
Assebroek
Nieuw
Hallo, ik ben Jolan, een 19 jarige student woonachtig in Assebroek, Brugge. Het studentenleven is niet altijd goedkoop en daarom zou ik wel een bijverdienste kunnen gebruiken. Ik ben een gemotiveerde werker, met een verzorgd voorkomen en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ik ben er dan ook zeker van dat ik u zou kunnen helpen met diverse taken of diensten. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Sijsele (8340) - Jolien
Jolien
Sijsele
Nieuw
Dag allemaal ik ben Jolien en ben 18 jaar oud op school studeer ik verzorging bij bejaarden en kinderen en gehandicapten in het kta Ik zou graag klusjes klaren en mensen helpen waar ik kan Ik sta open voor alle werken die ik kan klaren Om een centje te verdienen ik ben flexibel en kan goed met mensen omgaan Mvg Jolien
Kinderoppas in Sint-kruis (8310) - Ann
Ann
Sint-kruis
Nieuw
33-jarige vrouw, veel ervaring in de zorgsector. Sociaal verpleegkundige van opleiding, gewerkt in een ziekenhuis, als aanbodsbegeleider bij een vereniging voor mensen met een beperking. Ik werk nu als schrijfster en verhalenvertelster. Ben een creatief, geduldig en betrouwbaar persoon.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Moerkerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Moerkerke: geëvalueerd met 5.0 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Moerkerke, kinderoppasdienst Moerkerke, oppas ziek kind Moerkerke, kinderoppas aan huis gezocht Moerkerke, tarief kinderoppas Moerkerke, oppas aan huis Moerkerke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden