kinderoppas Zuienkerke

Kinderoppas Zuienkerke: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Zuienkerke

Kinderoppas in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (30 reviews)
Hallo, ik heb altijd veel affiniteit gehad met kinderen, zowel jong als oud, ik heb heel veel geduld en kan ze ook goed bezighouden dankzij mijn creatieve opleiding. Ik babysit graag , ik ben 15 jaar huisvrouw geweest en mijn kinderen zijn nu zelf ook babysitters en als ze iets niet weten dan bellen ze mij. Ik spreek ook heel vloeiend frans, laat dan iets weten mocht ik jullie van dienst zijn!
Kinderoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am a registered nurse in the US. I'm currently 'retired', only because my license does not transfer to Belgium. I have been involved in child health and child care through my nursing jobs and in my personal life. I started babysitting the neighbor children when I was only 11 years old! I love children at every age, as they all bring something unique and joyful.
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.67/5 (3 reviews)
Beste Ik ben Carol 35 jaar wonende in blankenberge. Volg een opleiding als kinderverzorgster. Laatste semester starten. Heb reeds een attest van EHBO. Kinderen hun groei fantasie eerlijkheid creatieviteit us een eer mee te beleven. Samen spelen bakken knutselen vind ik zalig. Baby's verwennen en verzorgen een eer om te mogen doen Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Kinderoppas in De haan (8420) - Jade
Jade Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (2 reviews)
ik kom graag op vaste dagen een paar uur met uw kinderen spelen en ravotten. ik kan ze ook helpen met hun huiswerk. ik heb een secundair diploma in de zorg dus heb van alles mee gekregen om de beste zorgen aan uw kind te kunnen geven
Kinderoppas in Jabbeke (8490) - Patricia
Patricia
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik uit de baby's maar kinderen begeleiden in hun opvoeding is ook een passie van mij. Ik geef kinderworkshops en kinderen voelen zich vlug op hun gemak door mijn zachtheid en zachte stem. Energetisch voel ik vlug aan hoe ik het kind het beste kan helpen. Ik ben sociaal, vriendelijk en correct in de omgang. Niets is me te veel !
Kinderoppas in Sint-andries (8200) - Kimberley
Kimberley
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Heyhey ik ben kimberley een mama van een kindje van 1 jaar heb zeker veel ervaring om voor jullie kleintje te zorgen wegens dat ik ook wel ervaring heb omdat ik ook altijd gewerkt heb bij de dienst reddyteddy van Bondmoyson als nanny :)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Erica
Erica
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jennifer
Jennifer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Pampers flesjes spelen en eten geven is zeker geen probleem koken kuisen en bedjes leggen kan ik ook heb zelf een dochtertje en heb mijn 3zusjes en broerke groot gebracht
Kinderoppas in Jabbeke (8490) - Sabine
Sabine
Jabbeke
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren maar ook van kinderen. Ik heb een aantal jaren gewerkt als begeleider in de buitenschoolse kinderopvang en heb zelf 4 (volwassen) kinderen. Ik heb dus heel wat ervaring in het zorgen voor kinderen. Ik ben bovendien creatief dus wie graag knutselt, heeft de juiste oppas gevonden!
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Kinderoppas in Brugge (8000) - Griet
Griet
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in principe de hele dag beschikbaar, ook voor een onverwachte opvang, bv ziek kind. Ik heb ervaring met kinderen, vooral in familiale context. En ik heb 3 jaar voor Kind en Gezin gewerkt : begeleiden van onthaalouders. Ik kan ook helpen met schoolwerk (basisschool) e.a. zaken. Elk kind moet kunnen opgroeien in een veilige en vriendelijke omgeving.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Kinderoppas in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Zolder
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Tessa 24 jaar. Graag pas ik op u kinderen terwijl u dringend weg moet of voor een avondje uit. Ik kan goed met kinderen om. Leuke spelletjes spelen enz... Ook worden de vragen van de ouders met plezier beantwoord.vb maaltijd bereiden,... Graag ontmoet ik jullie voor een kennismaking.
Kinderoppas in Sint-kruis (8310) - Kimberley
Kimberley
Sint-kruis
Nieuw
Beste ouder(s), Ik woon in Sint-kruis. Ik studeer sociale en technische wetenschappen omdat ik later graag in het onderwijs zou willen staan. Ik ga heel graag babysitten en heb al heel wat ervaring met verschillende leeftijden. Als u iemand nodig hebt, mag u dit zeker laten weten. ik heb geen wagen maar zou wel kunnen gebracht worden. Ik ben elke dag beschikbaar behalve tijdens school. Misschien tot binnenkort.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Zuienkerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Zuienkerke: geëvalueerd met 4.89 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Zuienkerke, kinderoppasdienst Zuienkerke, oppas ziek kind Zuienkerke, kinderoppas aan huis gezocht Zuienkerke, tarief kinderoppas Zuienkerke, oppas aan huis Zuienkerke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden