kinderoppas Sijsele

Kinderoppas Sijsele: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Sijsele

Kinderoppas in Beernem (8730) - Renilde
Renilde
Beernem
5/5 (7 reviews)
Ik ben PAB assistent, maar kan momenteel geen andere oppasdiensten verlenen. Je hoeft me dus niet te contacteren met extra aanvragen. Sorry hiervoor.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am a registered nurse in the US. I'm currently 'retired', only because my license does not transfer to Belgium. I have been involved in child health and child care through my nursing jobs and in my personal life. I started babysitting the neighbor children when I was only 11 years old! I love children at every age, as they all bring something unique and joyful.
Kinderoppas in Oostkamp (8020) - Murielle
Murielle
Oostkamp
5/5 (4 reviews)
“Ik ben de babysit/kinderoppas/nanny met de verrassingsdoos en het blinkend boek” U kunt geheel vrijblijvend mijn volledig profiel verkrijgen. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, kan ik u verdere informatie geven in een gesprek
Kinderoppas in Beernem (8730) - Eline
Eline
Beernem
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met babysitten sinds mijn 13 jaar (10 jaar) ik zie het zitten om heb bezig te houden op een nuttige manier, in bad steken, huiswerk maken,.. ik beschik over eigen vervoer.
Kinderoppas in Damme (8340) - Kiyaro
Kiyaro
Damme
5/5 (3 reviews)
Ik ben een sociale persoon en kan goed om met kinderen, hierdoor vinden ze het ook leuk als ik langs kom. Ben je op zoek naar iemand? Dan ben ik de goede persoon.
Kinderoppas in Oostkamp (8020) - Cindy
Cindy
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
In het dagelijkse leven werk ik als opvoedster voor leerlingen uit het secundair onderwijs. In mijn familie en vriendenkring zijn er veel kleine kindjes waar ik af en toe op oppas. Bel me gerust even op zodat we elkaar alvast eens kunnen ontmoeten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Sint-andries (8200) - Kimberley
Kimberley
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Heyhey ik ben kimberley een mama van een kindje van 1 jaar heb zeker veel ervaring om voor jullie kleintje te zorgen wegens dat ik ook wel ervaring heb omdat ik ook altijd gewerkt heb bij de dienst reddyteddy van Bondmoyson als nanny :)
Kinderoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jennifer
Jennifer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Pampers flesjes spelen en eten geven is zeker geen probleem koken kuisen en bedjes leggen kan ik ook heb zelf een dochtertje en heb mijn 3zusjes en broerke groot gebracht
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Luna
Luna
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo Ondanks het feit dat ik nog jong ben, heb ik al jarenlange oppas ervaring bij kinderen van verschillende leeftijden. Ook werk ik als vakantiejob in een kinderopvang. Indien je in juli of begin augustus nog een verjaardagsfeestje of familiefeest gepland hebt staan, ben ik ook beschikbaar om daar de kindjes te entertainen met het maken van knutselwerkjes of gewoon spelletjes spelen.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Renée
Renée
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de richting zorg en welzijn. Ik heb nog geen stage gehad, maar wel al verschillende opdrachten met kinderen uit het kleuter en de kinderopvang. Ik ben heel creatief, en enthousiast om te helpen waar nodig.
Kinderoppas in Beernem (8730) - Hilde
Hilde
Beernem
5/5 (1 reviews)
Heel veel ervaring in het werken met kids en jongeren, jong en vitaal, ben actief en creatief, houdt van animeren, veel ervaring met zware zorgkinderen, flexibel
Kinderoppas in Brugge (8000) - Griet
Griet
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in principe de hele dag beschikbaar, ook voor een onverwachte opvang, bv ziek kind. Ik heb ervaring met kinderen, vooral in familiale context. En ik heb 3 jaar voor Kind en Gezin gewerkt : begeleiden van onthaalouders. Ik kan ook helpen met schoolwerk (basisschool) e.a. zaken. Elk kind moet kunnen opgroeien in een veilige en vriendelijke omgeving.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Sijsele

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Sijsele: geëvalueerd met 4.98 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Sijsele, kinderoppasdienst Sijsele, oppas ziek kind Sijsele, kinderoppas aan huis gezocht Sijsele, tarief kinderoppas Sijsele, oppas aan huis Sijsele,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden