kinderoppas Sint-michiels

Kinderoppas Sint-michiels: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Sint-michiels

Kinderoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am a registered nurse in the US. I'm currently 'retired', only because my license does not transfer to Belgium. I have been involved in child health and child care through my nursing jobs and in my personal life. I started babysitting the neighbor children when I was only 11 years old! I love children at every age, as they all bring something unique and joyful.
Kinderoppas in Oostkamp (8020) - Murielle
Murielle
Oostkamp
5/5 (4 reviews)
“Ik ben de babysit/kinderoppas/nanny met de verrassingsdoos en het blinkend boek” U kunt geheel vrijblijvend mijn volledig profiel verkrijgen. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, kan ik u verdere informatie geven in een gesprek
Kinderoppas in Damme (8340) - Kiyaro
Kiyaro
Damme
5/5 (3 reviews)
Ik ben een sociale persoon en kan goed om met kinderen, hierdoor vinden ze het ook leuk als ik langs kom. Ben je op zoek naar iemand? Dan ben ik de goede persoon.
Kinderoppas in Oostkamp (8020) - Cindy
Cindy
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
In het dagelijkse leven werk ik als opvoedster voor leerlingen uit het secundair onderwijs. In mijn familie en vriendenkring zijn er veel kleine kindjes waar ik af en toe op oppas. Bel me gerust even op zodat we elkaar alvast eens kunnen ontmoeten.
Kinderoppas in Jabbeke (8490) - Patricia
Patricia
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik uit de baby's maar kinderen begeleiden in hun opvoeding is ook een passie van mij. Ik geef kinderworkshops en kinderen voelen zich vlug op hun gemak door mijn zachtheid en zachte stem. Energetisch voel ik vlug aan hoe ik het kind het beste kan helpen. Ik ben sociaal, vriendelijk en correct in de omgang. Niets is me te veel !
Kinderoppas in Sint-andries (8200) - Kimberley
Kimberley
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Heyhey ik ben kimberley een mama van een kindje van 1 jaar heb zeker veel ervaring om voor jullie kleintje te zorgen wegens dat ik ook wel ervaring heb omdat ik ook altijd gewerkt heb bij de dienst reddyteddy van Bondmoyson als nanny :)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jennifer
Jennifer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Pampers flesjes spelen en eten geven is zeker geen probleem koken kuisen en bedjes leggen kan ik ook heb zelf een dochtertje en heb mijn 3zusjes en broerke groot gebracht
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Luna
Luna
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo Ondanks het feit dat ik nog jong ben, heb ik al jarenlange oppas ervaring bij kinderen van verschillende leeftijden. Ook werk ik als vakantiejob in een kinderopvang. Indien je in juli of begin augustus nog een verjaardagsfeestje of familiefeest gepland hebt staan, ben ik ook beschikbaar om daar de kindjes te entertainen met het maken van knutselwerkjes of gewoon spelletjes spelen.
Kinderoppas in Jabbeke (8490) - Sabine
Sabine
Jabbeke
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren maar ook van kinderen. Ik heb een aantal jaren gewerkt als begeleider in de buitenschoolse kinderopvang en heb zelf 4 (volwassen) kinderen. Ik heb dus heel wat ervaring in het zorgen voor kinderen. Ik ben bovendien creatief dus wie graag knutselt, heeft de juiste oppas gevonden!
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Renée
Renée
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de richting zorg en welzijn. Ik heb nog geen stage gehad, maar wel al verschillende opdrachten met kinderen uit het kleuter en de kinderopvang. Ik ben heel creatief, en enthousiast om te helpen waar nodig.
Kinderoppas in Zedelgem (8210) - Carolien
Carolien
Zedelgem
5/5 (1 reviews)
Heb 5 j ervaring in kinderoppas bij zowel baby’s die zowel kleuters en tieners & geef ook huiswerk begeleiding ! Steeds beschikbaar en heb rijbewijs en wagen . Warme groet,, Carolien
Kinderoppas in Hertsberge (8020) - Kimberly
Kimberly
Hertsberge
5/5 (1 reviews)
Als je eens vlug iemand nodig hebt ben ik graag van dienst ik verdien sporadisch eens iets graag bij en leer graag verschillende gezinnen kennen, heb veel vrije tijd over dus das een win win
Kinderoppas in Beernem (8730) - Hilde
Hilde
Beernem
5/5 (1 reviews)
Heel veel ervaring in het werken met kids en jongeren, jong en vitaal, ben actief en creatief, houdt van animeren, veel ervaring met zware zorgkinderen, flexibel
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Sint-michiels

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Sint-michiels: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Sint-michiels, kinderoppasdienst Sint-michiels, oppas ziek kind Sint-michiels, kinderoppas aan huis gezocht Sint-michiels, tarief kinderoppas Sint-michiels, oppas aan huis Sint-michiels,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden