kinderoppas Wieze

Kinderoppas Wieze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Wieze

Kinderoppas in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (19 reviews)
Ik heb oprechte interesse in het kind en zorg ervoor dat kinderen hun unieke zelve leren zien. Dat ze inzicht krijgen op hun kwaliteiten en deze zelf te leren gebruiken in moeilijke situaties. In een veilige omgeving laat ik kinderen hun leerproces zelf in handen te nemen en uit te zoeken wat ben hen past.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Kinderoppas in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Tessa, 34 jaar en mama van Noor (bijna 3). Nu ze naar school gaat, komt er overdag af en toe wat tijd vrij en kan ik wel eens kleine klusjes doen zoals bijvoorbeeld koken. In weekends en vakanties heb ik ook tijd om (liefst bij ons thuis) op kindjes te letten. Ik werk in het volwassenenonderwijs, maar geef ook bijles aan kinderen, voornamelijk lagere school en eerste graad middelbaar
Kinderoppas in Erembodegem (9320) - Monika
Monika
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig om kinderen van op school af te halen? Hulp met het huiswerk of kindjes naar hun hobby's brengen? Geen enkel probleem :) ik sta er klaar voor :)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben mama van 7 kinderen en hou heel veel van kinderen en zorg er graag voor met liefde en geduld mijn kinderen zijn 10,11,13,14,17,20,32 jaar. Grts
Kinderoppas in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee kinderen. Deze zijn om de week bij mij. Ik heb een eigen woning die geschikt is om kinderen op te vangen en een leuke dag te bezorgen.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben vader van 2 zonen die ik op een positieve mani er heb opgevoed om op een open manier tegen het leven aan te kijken. In hun vrije tijd speelde ik vaak gezelschapspelletjes met hen of voetbalde ik met hen in de tuin.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Met mijn ervaring via school heb ik les gegeven aan kinderen in het lager onderwijs. Dit vond ik heel leuk en van nature kom ik vaak overeen met kinderen. Ben een heel geduldig persoon en vind het zeker en vast niet erg om spelletjes te spelen samen met de kinderen of om samen huiswerk te maken.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Kinderoppas in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en begon op mijn 16e te babysitten. Met mijn diploma kinderverzorgster werkte ik reeds in kinderdagverblijven en scholen, nu ben ik werkzaam als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou mij graag aanbieden als oppas bij Listminute omdat ik graag met kinderen om ga. Ik heb zelf lang gebabysit bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Na een aantal jaar zou ik de draad graag weer oppikken. Ik verzin met plezier activiteiten voor kinderen van alle leeftijden naar de smaak van de kinderen zelf.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Als zorgkundige zit zorg dragen sowieso in mijn bloed, tijdens mijn studiejaren liep ik stage in verschillende kinderdagverblijven en bij een vorige werkgever in het WZC was aansluitend een crèche waar ik heel vaak in de namiddag werkte. Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, geduldig. Ik kan het kind in mezelf nog gemakkelijk bovenhalen en me inleven in de leefwereld van jullie oogappel. 😄
Kinderoppas in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom uit een heel grote familie en ben de oudste van de bende. Ik heb buiten op de familie ook nog op andere plaatste op kinderen gelet. Ik ben een heel zorgzaam persoon, maar sta wel op mijn strepen. Ik ben een echte kindervriend, met kinderen spelen, huiswerk maken of koken is wat ik het liefste doe.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Wieze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Wieze: geëvalueerd met 4.7 door 91 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Wieze, kinderoppasdienst Wieze, oppas ziek kind Wieze, kinderoppas aan huis gezocht Wieze, tarief kinderoppas Wieze, oppas aan huis Wieze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden