kinderoppas Affligem

Kinderoppas Affligem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Affligem

Kinderoppas in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (35 reviews)
Oma van een jongetje waar ik soms oppas en zelf ook nog werk,maar perfect mijn uren en dagen kan regelen behalve in de ochtend. Bent u op zoek naar hulp vanaf 14h elke dag op regelmatige basis dan kan ik die persoon zijn.
Kinderoppas in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.85/5 (33 reviews)
Hallo ik ben mama van 3 kinderen en heb 8 kleinkinderen en nog 1 op komst .ik hou van kindjes en heb zelf op mijn kleinkinderen gepast en verzorgd toen ze klein waren
Kinderoppas in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (27 reviews)
Hi, my name is Ren, I am 33 years and live in Erembodegem/Aalst. I study Flemisch in the morning, so I have a lot of spare time during the day or on weekends. I am totally crazy about taking care of babies or young children and I have a lot of experience with it. Next year I will study childcare, but meanwhile I would love to take care as a babysit of your youngest :)
Kinderoppas in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (19 reviews)
Ik heb oprechte interesse in het kind en zorg ervoor dat kinderen hun unieke zelve leren zien. Dat ze inzicht krijgen op hun kwaliteiten en deze zelf te leren gebruiken in moeilijke situaties. In een veilige omgeving laat ik kinderen hun leerproces zelf in handen te nemen en uit te zoeken wat ben hen past.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, ik heet Thomas en ben 27 jaar oud. Ik kom uit een groot gezin. Mijn jongste broertje en zus zijn momenteel (nog maar) 8 en 10 jaar oud. Daarnaast heb ik over de jaren vanaf de leeftijd van +- 14 jaar oud bij verschillende gezinnen gebabysit. Ik heb dus zeker de nodige ervaring en ik kan het doorgaans goed vinden met kinderen. Ook baby's schrikken mij niet af (geen problemen met het verversen van pampers, flesje geven, etc.). + ik heb een EHBO certificaat!
Kinderoppas in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben al enkele jaren babysit via de gezinsbond. Zowel met baby'tjes als peuters en oudere kinderen heb ik dus wel al wat ervaring. Mijn voorkeur gaat uit naar het spelletjes spelen of leuke dingen doen, dus geen saaie avond of teveel televisie of tablets als het van mij afhangt ;o)
Kinderoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik baat al 11 jaar een kinderdagverblijf uit van 14 kindjes, ik heb veel geduld en ervaring in alle leeftijdsgroepen, qua voeding en spelaanbod weet ik ook wat aan te bieden
Kinderoppas in Opwijk (1745) - Eden
Eden
Opwijk
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb al enkele jaren ervaring met het babysitten. Heb vaste gezinnen gehad en ook eenmalige gezinnen. De leeftijd varieerde van 1-10 jaar. Daarnaast heb ik ook gewerkt als animator bij jeugdwerking. Mijn hart voor kindjes is heel groot. Hopelijk tot snel.
Kinderoppas in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Vroeger ging ik veel babysitten op mijn neefjes. Nu ben ik vaak van dienst als babysit op de kindjes van mijn schoonzussen. Ik vind het fijn om kinderen te entertainen zodat ze mama en papa zeker niet zullen missen!
Kinderoppas in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik kan heel goed om met kinderen . Ik heb zelf een kleine broer van 6 jaar . Samen doen we veel dingen zoals naar park gaan , thuis iets tekenen of een gezelschapspel spelen .
Kinderoppas in Erembodegem (9320) - Monika
Monika
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig om kinderen van op school af te halen? Hulp met het huiswerk of kindjes naar hun hobby's brengen? Geen enkel probleem :) ik sta er klaar voor :)
Kinderoppas in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee kinderen. Deze zijn om de week bij mij. Ik heb een eigen woning die geschikt is om kinderen op te vangen en een leuke dag te bezorgen.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben vader van 2 zonen die ik op een positieve mani er heb opgevoed om op een open manier tegen het leven aan te kijken. In hun vrije tijd speelde ik vaak gezelschapspelletjes met hen of voetbalde ik met hen in de tuin.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Affligem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Affligem: geëvalueerd met 4.84 door 198 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Affligem, kinderoppasdienst Affligem, oppas ziek kind Affligem, kinderoppas aan huis gezocht Affligem, tarief kinderoppas Affligem, oppas aan huis Affligem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden