kattenoppas Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle catsitters in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Wezembeek-oppem

Kattenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en ben dus altijd al omringd geweest met allerlei soorten dieren. Nu ik studeer, mis ik dat enorm, dus zou ik super graag op uw dieren passen, met de hond wandelen of gewoon met ze spelen en de aandacht geven die ze verdienen!
Kattenoppas in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik pas elk jaar op katten, vissen, honden of vogels van buren als ze met vakantie gaan. Ik zorg ervoor alsof het mijn eigen geliefde dieren zijn. Als een dier gelukkig is, is de baas ook blij
Kattenoppas in Sint-pieters-woluwe (1150) - Eva
Eva
Sint-pieters-woluwe
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd heel veel van dieren gehouden met een passie. Ik heb zelf een hond, een weimaraner, hij heet Moses, ik hou zo veel van hem en speel graag met hem. Ik heb een grote tuin en een mooi bos dicht bij.
Kattenoppas in Tervuren (3080) - Jules
Jules
Tervuren
5/5 (1 reviews)
Jajajahahahahahhzhahahahahahajjajajajajajajhajajajajajajajajajajajajajajajajajjahahahahahahahahhahahahahajajjajajajajajajajajjzjzjzjajjjajjjajaajjajajaj
Kattenoppas in Steenokkerzeel (1820) - Anke
Anke
Steenokkerzeel
5/5 (1 reviews)
Ben altijd omringd geweest met dieren. Heb zelf ook 2 katjes gibbsy en arya. 2 rot verwende katjes en dat is ook wat ik met een dier doe ze verwennen, maar wel naar de normen van de baasjes.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Cathy
Cathy
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe fijn het kan zijn een beetje hulp te krijgen waar nodig, iemand te kunnen vertrouwen. Ik houd van dieren en heb groene vingers. Ik verplaats me met de auto.
Kattenoppas in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Aangezien ik zelf veel reis, heb ik ervoor gekozen om geen huisdier te nemen. Maar deze aanwezigheid mis ik wel. Daarom wil ik mijn huis openstellen voor dieren die even een andere thuis nodig hebben. Ik doe dit nu al een paar jaar via een ander platform, en hoop hiermee meer baasjes te bereiken.
Kattenoppas in Kortenberg (3070) - Anastasia
Anastasia
Kortenberg
Nieuw
Hallo liefste huisdieren eigenaars! Momenteel heb ik een mooie 13-jarige gouden retriever. Vroeger in mijn land wij 2 Centraal-Aziatische Shepherd honden, een Dobermann en een Basset Hound gehad :)) Ervaring in de zorg voor zo'n verschillende rassen maakt het mogelijk om bijna elk van je pluizige familielid gemakkelijk.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Julie
Julie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend met een grote passie voor katten. Ik heb zelf 2 katjes en leer voortdurend bij over kattenwelzijn en hun gedrag. Deze passie is ook de reden voor mijn startup van kattenmeubels.
Kattenoppas in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Ik ben opgegroeid met dieren in huis; kat, hond, hamsters, cavia's. Momenteel woon ik zonder huisdieren in een rijwoning met kleine tuin in Evere. Ik ga graag wandelen, en zeker in parken in de buurt, ideaal om honden uit te laten. Ik heb ervaring in het verzorgen en voederen van huisdieren en geniet van dierlijk gezelschap.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Loran
Loran
Elsene
Nieuw
Ik ben zelf opgegroeid met veel dieren rondom mij. Hierbij heb ik verantwoordelijkheid gekregen om ervoor te zorgen (wandelen, eten/drinken, verzorging,...). Ik ga zeer graag om met dieren en geef ze graag veel aandacht.
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Heel mijn leven heb ik dieren gehad en ben nog altijd een trotse catmom. Ik begrijp zeer snel hun behoeftes en persoonlijkheid waar ik mij dan aan aanpas. Ik ben begonnen met petsitting voor vrienden en die waren heel tevreden. Naar het schijnt zou ik ze te veel verwennen ;) Honden en katten zijn welkom bij me thuis, ik woon in een groot appartement niet ver van honden parken.
Kattenoppas in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
J’adore les animaux depuis toute jeune. J’en rêve d’en faire mon métier plus tard. J’ai moi même des animaux (chats et chien). Je peux m’occuper de vos animaux chez vous comme chez moi. Jai également un jardin chez moi et j’adore sortir au parc avec les chiens. Quand au enfants j’ai travaillé en tant qu’animatrice et je sais bien m’entendre avec les enfants.
Kattenoppas in Erps-kwerps (3071) - Kenny
Kenny
Erps-kwerps
Nieuw
Dit heb ik vaak gedaan als familieleden op vakantie gingen, zowel honden en katten uitlaten en eten/drinken geven als kleinere dieren zoals konijnen en cavia’s verzorgen, zelf heb ik 2katjes gehad.
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Arlette
Arlette
Schaarbeek
Nieuw
Heb zelf 2 katten dus heb ervaring met voor dieren te zorgen en word ook blij van omgaan met dieren. Ik heb meer ervaring met katten maar honden zijn bij mij oop welkom
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Wezembeek-oppem, kattenoppas gezocht Wezembeek-oppem, kattenhotel Wezembeek-oppem, kattenpension Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden