computer herstellen Willebroek

Hulp voor computer herstellen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Willebroek

Computer herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Doordat ik hobby matig ook met PC'S bezig ben bouw ik deze altijd zelf op, op deze manier betaal je niet voor onderdelen die je niet nodig hebt en is de pc steeds aanpasbaar indien uw gebruik en noden veranderen.
Computer herstellen in Sint-katelijne-waver (2860) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
5/5 (26 reviews)
In mijn job, waar ik nu 5 jaar werk, help ik dagelijks mensen met computer-problemen. Ook mijn familie en vrienden weten me vlot te vinden als ze PC-problemen hebben. Meestal kan ik ze oplossen. Mijn ICT-diploma behaalde ik in de avondschool.
Computer herstellen in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.9/5 (10 reviews)
Ik ken een pc van binnen en buiten - ik heb ook al aan veel laptops gewerkt 5 jaar bij DELL - verantwoordelijk voor alle moeilijke gevallen van alle laptops
Computer herstellen in Bornem (2880) - Syredin
Syredin
Bornem
5/5 (9 reviews)
Vele ervaring oa door vorige job in telecom in verschillende pc's, smartphone's, wifi, tablets. Wegval internet, digitale tv en telefonie kan ik ook mee helpen
Computer herstellen in Niel (2845) - Kevin
Kevin
Niel
5/5 (8 reviews)
Zelf ben ik professioneel actief in de IT wereld. Buiten deze ervaring ben ik een technologie fanaat die graag op de hoogte is van de laatste nieuwtjes en uren kan experimenteren om iets aan de praat te krijgen. Problemen oplossen of iets werkende krijgen geeft hierbij een grote voldoening. Graag wens ik andere mensen bij te staan in soms moeilijk op te lossen problemen en de nodige raad te geven.
Computer herstellen in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Computer herstellen in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (6 reviews)
Als IT medwerker en technofiel. Ben ik dag in en dag uit bezig met technologie. Vaak computers en smartphones van vrienden en familie nakijken en herstellen. Elke uitdaging ontvang ik met open armen.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (6 reviews)
11 jaar ervaring op een tweedelijnssupportfunctie: vervangen toetsenborden, vervangen schermen, vervangen harde schijven, hardware, software. Beschikbaar na afspraak.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik heb vele jaren ervaring in informatica en deel met plezier die kennis in de vorm van advies, herstellingen en installaties van zowel hardware als software. Ook van meer geavanceerde onderwerpen zoals automatisering en programmeren heb ik kaas gegeten. Aarzel niet om me te contacteren en laat me weten hoe ik u van dienst kan zijn.
Computer herstellen in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik ben technisch onderlegd en heb veel kennis over verschillende soorten toestellen, zoals Windows computers, Macs, Iphones, smartphones en tablets. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en te werken aan het herstellen van toestellen. Ik ben geduldig en grondig, en blijf bezig todat het probleem is opgelost.
Computer herstellen in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als ervaren IT-technicus ben ik hier om je te helpen bij het oplossen van alle mogelijke problemen met je computer, of het nu op Windows of Mac is. Ik kan je ook helpen met het oplossen van problemen op je smartphone of tablet, ongeacht het besturingssysteem.
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Wouter
Wouter
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Wouter, van kleins af aan bezig met computers en intussen ingenieur computerwetenschappen. Ik werk als consultant, ben recentelijk getrouwd en trotse (mede)eigenaar van den Billy, onze kat. Ik kan je helpen met laptop, Office, Windows, uw netwerk, backupoplossingen (Synology, ...), mediaservers, gsm en ipad, ...
Computer herstellen in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (1 reviews)
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Computer herstellen in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Problemen met de computer of andere (smart) elektronica? Ik wil je hier gerust mee komen helpen. Ik heb een graduaat Systeem & netwerkbeheer en ben momenteel bezig met een graduaat-opleiding programmeren. Ik kan ook een gebroken scherm van je iPhone of iPad herstellen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Willebroek: geëvalueerd met 4.96 door 119 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Willebroek, laptop herstellen Willebroek, harde schijf herstellen Willebroek, computer herstellen Willebroek, computer reparatie Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden