informaticus Breendonk

Ontdek talentvolle pc specialisten in Breendonk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Breendonk

Informaticus in Bornem (2880) - Syredin
Syredin
Bornem
5/5 (15 reviews)
Vele ervaring oa door vorige job in telecom in verschillende pc's, smartphone's, wifi, tablets. Wegval internet, digitale tv en telefonie kan ik ook mee helpen
Informaticus in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (10 reviews)
Jaren ervaring in IT (hoofdberoep). Ik heb herstellingen uitgevoerd van a tot z, bvb. Smartphone tot servers. Zowel hardware als software. Geen enkel uitdaging is te veel en ik heb hopen geduld. Dat is alles wat een echte probleemoplosser nodig heeft.
Informaticus in Hombeek (2811) - Sydney
Sydney
Hombeek
5/5 (7 reviews)
Ik opgegroeid met een computer en stak mijn computers zelf in elkaar op mijn 12 jaar. Ik doe dit nog steeds. Bij een nieuw toestel ga ik ook telkens kijken naar elke instelling waar ik aan kan om erachter te komen wat het toestel écht kan.
Informaticus in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben grafische vormgever van opleiding en beoefen dit beroep. Ik heb reeds 17 jaar ervaring in deze sector. Ik ben kreatief en zeer precies. Ervaring in ontwerp van logo's, folder, geboortekaartjes, uitnodigingen, illustraties...
Informaticus in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Informaticus in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik hou er van om mensen te helpen en op te leiden over hun toestellen. Ik beschik over de nodige communicatievaardigheden en leg graag dingen uit op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Onze sessies zullen op een comfortable manier gegeven worden.
Informaticus in Blaasveld (2830) - Jelle
Jelle
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Algemeen goede computer/GSM/tablet kennis. Zelf wel wat bezig geweest met een thuisnetwerk en problemen oplossen van vrienden en familie. Voornamelijk printer, tv, internet problemen. Ik heb gewerkt in het netwerkbeheer. Zelf heb ik ook een NAS gehad. Mijn kennis ligt voornamelijk bij hardware. Softwarematig ga ik mij beperken tot de thuis installaties.
Informaticus in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als webdesigner kan ik je helpen bij het maken van een professionele website op maat, met speciale aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik kan je helpen bij het maken van een website die past bij je behoeften en die gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten op Google en andere zoekmachines.
Informaticus in Kapelle-op-den-bos (1880) - Lien
Lien
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik geef ook les in Seo gericht schrijven en website beheer. De 1-op-1 sessie is erop gericht dat je zelf met tips and tricks aan de slag kan zodat je niet telkens beroep moet doen op iemand anders
Informaticus in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Informaticus in Rumst (2840) - Damien
Damien
Rumst
5/5 (2 reviews)
Al zeer vaak mensen uit mijn omgeving kunnen helpen met hun computer problemen. Stuur mij zeker en bericht om uw vraag te stellen en we bekijken samen hoe we dit goed kunnen aanpakken (opleiding/les of hulp op afstand is mogelijk).
Informaticus in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Extra uitleg nodig over hoe je je IT-materiaal best gebruikt? Ik zoek de nodige info voor je op en geef een duidelijke demonstratie zodat je probleemloos zelf verderkunt.
Informaticus in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (1 reviews)
Computer hulp nodig? Advies nodig voor een nieuwe laptop? Een smartphone of tablet die niet meer start? Of pakweg een printer instellen? Al 10 jaar heb ik veel kennis opgedaan in al wat te maken heeft met computers en multimedia. Mijn specialiteit is Windows en Microsoft Office.
Informaticus in Bornem (2880) - Laura
Laura
Bornem
5/5 (1 reviews)
Ik ben fysicus van opleiding, en heb tijdens mijn opleiding met een aantal programmeertalen leren werken. Uit praktische overwegingen, programmeer ik nu voornamelijk in Javascript (+ Jquery), PHP en Python.
Informaticus in Niel (2845) - David
David
Niel
5/5 (1 reviews)
Als hobby maak ik websites voor mezelf en voor vrienden, vooral wordpress . Van Joomla heb ik ook wat basis kennis , maar de voorkeur gaat toch naar wordpress. Ik heb dit alles door de jaren heen mezelf aangeleerd , heb wel vroeger via VDAB nog wat online lessen gevolgd van html en css , maar dit is vooral basis . Dus als ik u voor een kleine prijs kan helpen met uw website , hoor ik het graag .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Breendonk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Breendonk: geëvalueerd met 4.97 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Breendonk, pc hersteller Breendonk, reparatie computer Breendonk, computertechnicus Breendonk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden