smartphone herstellen Willebroek

Hulp voor smartphone herstellen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Willebroek

Smartphone herstellen in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (10 reviews)
Als IT medwerker en technofiel. Ben ik dag in en dag uit bezig met technologie. Vaak computers en smartphones van vrienden en familie nakijken en herstellen. Elke uitdaging ontvang ik met open armen.
Smartphone herstellen in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik werk al meer als 12 jaar met computers en werk dagelijks om problemen op te lossen voor meer als 2000 gebruikers. Thuis programmeer ik en doe ik aan automatisering, ook ben ik niet vies van hardware upgrades. Ik heb ook veel ervaring met Android-gebaseerde mobiele toestellen en kan deze volledig (opnieuw) instellen zoals u wenst. Er zijn ook allerhande tools waarmee ik overweg kan voor bijvoorbeeld filmpjes te maken of om afbeeldingen / tekst om te zetten.
Smartphone herstellen in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik ben technisch onderlegd en heb veel kennis over verschillende soorten toestellen, zoals Windows computers, Macs, Iphones, smartphones en tablets. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en te werken aan het herstellen van toestellen. Ik ben geduldig en grondig, en blijf bezig todat het probleem is opgelost.
Smartphone herstellen in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als ervaren IT-technicus ben ik hier om je te helpen bij het oplossen van alle mogelijke problemen met je computer, of het nu op Windows of Mac is. Ik kan je ook helpen met het oplossen van problemen op je smartphone of tablet, ongeacht het besturingssysteem.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Wouter
Wouter
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Wouter, van kleins af aan bezig met computers en intussen ingenieur computerwetenschappen. Ik werk als consultant, ben recentelijk getrouwd en trotse (mede)eigenaar van den Billy, onze kat. Ik kan je helpen met laptop, Office, Windows, uw netwerk, backupoplossingen (Synology, ...), mediaservers, gsm en ipad, ...
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (1 reviews)
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Smartphone herstellen in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Problemen met de computer of andere (smart) elektronica? Ik wil je hier gerust mee komen helpen. Ik heb een graduaat Systeem & netwerkbeheer en ben momenteel bezig met een graduaat-opleiding programmeren. Ik kan ook een gebroken scherm van je iPhone of iPad herstellen.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Uw oude toestel wordt weer de oude, nieuwe van toen 👍 Veel ervaring met software en instaleren van windows. Reparatie kan ook uitgevoerd worden, ik bezit het nodige en juiste materiaal.
Smartphone herstellen in Londerzeel (1840) - Jeroen
Jeroen
Londerzeel
Nieuw
Ik ben opgegroeid met een computer op mijn schoot en kan u met bijna alles helpen! Indien u problemen hebt met mails, internet of uw pc moet dringend opgekuist worden, dan ben ik uw man! Ik ken zelf ook solderen en netwerkinfrastructuur opzetten.
Smartphone herstellen in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik kan het een en het ander van informatica. Depaneren van pc's, mac's, telefoons... Maar ik kan ook simpele websites schrijven in HTML, PHP met een tintje css erbij. Installatie van besturingssystemen enzovoort. Moest je iets nodig hebben die hier niet tussen staat, mag je het me altijd vragen
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
Nieuw
Ik kan de meeste software en hardware problemen perfect oplossen. Daarbij steun ik op meer dan 14 jaar ervaring in de computerwereld. Eerst stel ik een diagnose en dan ga ik over tot de gepaste actie.
Smartphone herstellen in Rumst (2840) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
Nieuw
Heb je hulp nodig aan je Apple, Linux of Windows machine? We zijn er voor zowel professionele als particuliere klanten. Zowel op afstand als op verplaatsing. Laat U ons weten hoe we ook U kunnen helpen?
Smartphone herstellen in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Blaasveld
Nieuw
Ik heb door zelf uitzoeken en her en der wat bij te leren, wat ervaring met informatika en kan mezelf goed behelpen hiermee. Ik bezit zelf een netwerk van drie computers met automatisch backup bijvoorbeeld.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Willebroek, phone repair Willebroek, scherm reparatie Willebroek, smartphone repair Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden