smartphone herstellen Willebroek

Hulp voor smartphone herstellen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Willebroek

Smartphone herstellen in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik werk al meer als 12 jaar met computers en werk dagelijks om problemen op te lossen voor meer als 2000 gebruikers. Thuis programmeer ik en doe ik aan automatisering, ook ben ik niet vies van hardware upgrades. Ik heb ook veel ervaring met Android-gebaseerde mobiele toestellen en kan deze volledig (opnieuw) instellen zoals u wenst. Er zijn ook allerhande tools waarmee ik overweg kan voor bijvoorbeeld filmpjes te maken of om afbeeldingen / tekst om te zetten.
Smartphone herstellen in Puurs (2870) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Puurs
5/5 (3 reviews)
Hebt u een probleem met uw IT-apparatuur? Dan is het belangrijk dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost zodat uw werkzaamheden kunnen doorgaan. Kleine problemen worden meestal vanop afstand verholpen. Indien het toch nodig blijkt, komen we ter plaatse om u verder te helpen.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik ben niet zo goed in teksten schrijven. Ik amuseer me gewoon graag met computers en hopelijk kan ik hierbij ook al uw herstellingen uitvoeren. Ik leer hier ook graag zoveel mogelijk over bij.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Smartphone herstellen in Kontich (2550) - Helena
Helena Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
5/5 (1 reviews)
Informaticus van opleiding, meer dan 10 jaar ervaring als leerkracht Informatica met specialisatie hardware, ervaring als ICT-coördinator met zowel Windows-netwerken, als Apple-toestellen en Android-toestellen.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Wouter
Wouter
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Wouter, van kleins af aan bezig met computers en intussen ingenieur computerwetenschappen. Ik werk als consultant, ben recentelijk getrouwd en trotse (mede)eigenaar van den Billy, onze kat. Ik kan je helpen met laptop, Office, Windows, uw netwerk, backupoplossingen (Synology, ...), mediaservers, gsm en ipad, ...
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
Nieuw
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Smartphone herstellen in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Problemen met de computer of andere (smart) elektronica? Ik wil je hier gerust mee komen helpen. Ik heb een graduaat Systeem & netwerkbeheer en ben momenteel bezig met een graduaat-opleiding programmeren. Ik kan ook een gebroken scherm van je iPhone of iPad herstellen.
Smartphone herstellen in Kontich (2550) - Levi
Levi
Kontich
5/5 (1 reviews)
Meerdere jaren ervaring in Telecom en Audio/Video oplossingen. Ruime kennis van Computers en andere IT gerelateerde producten. Stel uw vraag en ik kan u waarschijnlijk helpen. Alles is bespreekbaar.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Uw oude toestel wordt weer de oude, nieuwe van toen 👍 Veel ervaring met software en instaleren van windows. Reparatie kan ook uitgevoerd worden, ik bezit het nodige en juiste materiaal.
Smartphone herstellen in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (1 reviews)
Als IT medwerker en technofiel. Ben ik dag in en dag uit bezig met technologie. Vaak computers en smartphones van vrienden en familie nakijken en herstellen. Elke uitdaging ontvang ik met open armen.
Smartphone herstellen in Londerzeel (1840) - Jeroen
Jeroen
Londerzeel
Nieuw
Ik ben opgegroeid met een computer op mijn schoot en kan u met bijna alles helpen! Indien u problemen hebt met mails, internet of uw pc moet dringend opgekuist worden, dan ben ik uw man! Ik ken zelf ook solderen en netwerkinfrastructuur opzetten.
Smartphone herstellen in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik kan het een en het ander van informatica. Depaneren van pc's, mac's, telefoons... Maar ik kan ook simpele websites schrijven in HTML, PHP met een tintje css erbij. Installatie van besturingssystemen enzovoort. Moest je iets nodig hebben die hier niet tussen staat, mag je het me altijd vragen
Smartphone herstellen in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hulp nodig bij een computerprobleem, opleiding nodig, dan help ik u graag verder in omgeving van Mechelen. Dit kan zowel telefonisch als vanop afstand via TeamViewer.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Willebroek, phone repair Willebroek, scherm reparatie Willebroek, smartphone repair Willebroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden