computerhulp Evergem

Computerhulp aan huis in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Evergem

Computerhulp in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Ik ben goed in het installeren, configureren van windows systemen. Ik ben ook iemand die mensen goede en deskundige uitleg kan geven. Verder ben ik te vertrouwen
Computerhulp in Wondelgem (9032) - Christophe
Christophe
Wondelgem
4.71/5 (7 reviews)
Ik heb een opleiding genoten in toegepaste computerwetenschappen en heb altijd een passie gehad voor helpen van mensen. Ik heb een zeer brede technische kennis van gebruikerssoftware over netwerkconfiguratie tot meer geavanceerde topics
Computerhulp in Lovendegem (9920) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lovendegem
5/5 (7 reviews)
Installatie van computer, tablet, smartphone of laptop + geven van nodige uitleg bij problemen. Ook indien iets niet volledig duidelijk is kan je steeds op een duidelijke uitleg rekenen.
Computerhulp in Bassevelde (9968) - Davido
Davido
Bassevelde
5/5 (6 reviews)
Ik werk alle dagen aan mijn eigen website vanop mijn Mac. Ik heb er twee. Ik werk met Mac sinds 2003 en weet ondertussen redelijk veel van Mac, Mac OSX, macOS, iOS, Apple software, instellingen en apps. Als je problemen hebt met je iPhone, iPad of je Mac, stuur me een berichtje en ik zal je zeggen of ik je kan helpen of niet. Goe plan?
Mian zaheer is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Wondelgem (9032) - Mian zaheer
Mian zaheer
Wondelgem
5/5 (6 reviews)
Ik ben van jongsaf aan bezig met IT en telecom en heb er dan mijn job van gemaakt. In mijn job ben ik bezig met het startklaar maken van pc's, laptops en gsm's, hardware- en software problemen oplossen, zowel met windows als Mac/ android en iPhone. Ik kan u ook helpen om te leren hoe je bepaalde dingen moet gebruiken.
Computerhulp in Zelzate (9060) - Xander
Xander
Zelzate
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb over de jaren al veel ervaring opgedaan wat betreft computers, mac(book)s en smartphones en tablets, in mijn vrije tijd ben ik hier ook vaak mee bezig om vanalles uit te zoeken en voor elkaar te krijgen. Wat betreft netwerkinstellingen heb ik thuis mijn volledige netwerk geoptimaliseerd en heb ook op de Hogeschool veel bijgeleerd over netwerken.
Computerhulp in Mariakerke (9030) - Stef
Stef
Mariakerke
5/5 (5 reviews)
Hallo! De wereld van computers/smartphones gaat heel snel. De meesten gebruiken ze elke dag. Verschrikkelijk als het dan aanvoelt als een last in de plaats van iets dat het leven makkelijker moet maken. Graag hoor ik van jou waarvoor je jouw computer/smartphone wenst te gebruiken. Samen kunnen we die last omvormen tot een zaligheid. Tonnen geduld en veel goesting krijg je er gratis bij.
Computerhulp in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ikzelf werk reeds vanaf de allereerste Macplus op dit platform. Er zijn dus wat systemen en computers door mijn handen gegaan. Zonder computertechnicus te zijn kan ik mensen die worstelen met het besturen of organiseren, of updaten wellicht helpen.
Computerhulp in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Naast mijn fulltime job aan de UGent heb ik sinds 6 jaar ervaring als zelfstandige in bijberoep in webdesign, ICT en aanverwante diensten zoals grafsich werk, social media beheer en adverising...
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Mariakerke (9030) - Timothy
Timothy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb heel wat jaren ervaring als technieker en doe geregeld elektriciteitswerken. Daarnaast volgende ik ook een opleiding Ubiquiti Academy en ben ik dus een gecertificeerd installateur van Wifi access points. Als IT-technicus kan je bij mij terecht met al je vragen en problemen rond apparaten (desktops, laptops, printers, beamers etc.).
Computerhulp in Evergem (9940) - Bilo
Bilo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik help graag beginners met hun pc, installatie van programma's, installatie van randapparaten. Ook geef ik graag wat uitleg hoe alles werkt. Idem met smartphones, wilt u instellingen wijzigen, apps installeren zoals it's me of andere belangrijke applicaties. Ik kan u daarmee helpen.
Computerhulp in Sleidinge (9940) - Dimitri
Dimitri
Sleidinge
4.0/5 (2 reviews)
Ik los uw vragen en problemen op die u heeft over uw pc, mac, smartphone, iPad en iPhone. Verder probeer ik u op het internet te krijgen of terug te krijgen als uw toestel dit plots niet meer zou willen doen voor u. Ook voor een uitleg rond een toestel kan ik u mogelijks helpen.
Computerhulp in Lochristi (9080) - Bram
Bram
Lochristi
5/5 (2 reviews)
Wil je jouw computer, tablet of smartphone beter onder de knie krijgen? Je bestanden wat beter organiseren? Hoe werk je vlot met een bepaald programma? Je bent bij mij aan het juiste adres voor al deze zaken, en meer! Mocht je vragen hebben over iets wat ik hier niet oplijst, contacteer me gerust!
Computerhulp in Gent (9000) - Lander
Lander
Gent
5/5 (2 reviews)
Uitleg bij het gebruik van jouw Windows pc of Mac? Veilig en doelgericht surfen op het internet maar je weet niet hoe? Met mijn achtergrond in het onderwijs ben ik goed in advies en opleidingen geven. Ik kom graag tot bij jou met de fiets in Gent en deelgemeenten. Lander
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
“ Persoonlijke begeleiding , geen auto vereist voor wie geen rijbewijs heeft . ”
Erwin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Evergem: geëvalueerd met 4.79 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Evergem, computerproblemen oplossen aan huis Evergem, computer problemen Evergem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden