informaticus Sint-kruis-winkel

Ontdek talentvolle pc specialisten in Sint-kruis-winkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Sint-kruis-winkel

Charlotte is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Desteldonk (9042) - Charlotte
Charlotte
Desteldonk
4.89/5 (18 reviews)
Ik kan heel goed werken met programma's als canva en adobe. Dit leer ik in mijn opleiding en ik werk er dagelijks mee. Dus heb al veel ervaring kunnen opdoen.
Informaticus in Evergem (9940) - Kurijn
Kurijn
Evergem
5/5 (18 reviews)
In mijn doctoraatsopleiding was ik deels softwareontwikkelaar. Ik ben erg begaan met computers en vind overal een oplossing voor. Ik kreeg al vaker de feedback dat ik dingen helder en eenvoudig kan uitleggen. Ik streef ernaar om fundamentele dingen aan te leren, eerder dan enkel een stappenplan voor een specifiek probleem te presenteren.
Informaticus in Zelzate (9060) - Xander
Xander
Zelzate
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb over de jaren al veel ervaring opgedaan wat betreft computers, mac(book)s en smartphones en tablets, in mijn vrije tijd ben ik hier ook vaak mee bezig om vanalles uit te zoeken en voor elkaar te krijgen. Wat betreft netwerkinstellingen heb ik thuis mijn volledige netwerk geoptimaliseerd en heb ook op de Hogeschool veel bijgeleerd over netwerken.
Informaticus in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Informaticus in Lochristi (9080) - Bram
Bram
Lochristi
5/5 (2 reviews)
Problemen met jouw Mac, PC, iPhone of Android? Ik los het snel en diplomatisch op! Ik kan tot bij jou komen, of ondersteuning geven via het internet indien het probleem dat toelaat. Probleem niet opgelost? Dan betaal je uiteraard niet! Ook andere problemen met electronica kan ik vaak oplossen. Tot snel!
Informaticus in Evergem (9940) - Jan
Jan
Evergem
5/5 (2 reviews)
Als industrieel ingenieur elektronica-ICT heb ik de nodige ervaring om basiscomputerproblemen de wereld uit te helpen. Tevens heb ik tijdens mijn studies en job (leerkracht informatica en ICT-coördinator) de nodig competenties verworven om u ook wegwijs te maken in verschillende ict-toepassingen: Excel, Python, Java...
Informaticus in Bassevelde (9968) - Matthias
Matthias
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Particulieren of kleinere bedrijven die graag een responsive website of REST api willen, eventueel met databank integratie kunnen bij mij terecht. Ik creëer full-stack applicaties die zowel op gsm, tablet als computer formaat afgestemd zijn door gebruik te maken van Java met behulp van het Spring Framework, Thymeleaf, of JSP, Hibernate en andere relevante technologieën.
Informaticus in Assenede (9960) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assenede
5/5 (1 reviews)
Uw website. Uitgangsbord. 24uur op 24 in beeld. Dat moet in orde zijn. Ik kan dit voor jouw uitwerken. Ook de hosting en domeinnamen kan ik voorzien. Uw nieuwe website zal steeds gebouwd worden via een eigen beheer systeem. Zodanig dat je nadien zelf tekst kan aanpassen.
Informaticus in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Beste Ik ben zeer gedreven met elektronica en elektrische toestellen Een probleem met u Mac of IPhone ,software of uitwendige herstelling zoals een nieuwe batterij of scherm ik kan het allemaal van de iPhone 4 tot Nieuwste IPhone
Informaticus in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Daar ik regelmatig werk met microsoft words en excell heb ik deze al goed onder de knie. Ik heb ondervonden dat veel mensen (vooral ouderen) deze programma's wel aankopen doch er hun geen man op zien om deze te gebruiken.Aan de hand van een cursus worden de basisbeginselen aangeleerd, zodanig dat je in staat bent een brief (words) of berekeningen (excell) te maken. Ideaal voor 2-3 pers
Informaticus in Moerbeke-waas (9180) - Bjorn
Bjorn
Moerbeke-waas
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met een reparatie?
Informaticus in Wachtebeke (9185) - Berisha
Berisha
Wachtebeke
5/5 (1 reviews)
Windows instaleer ik volledig nieuwe system.alle soorten gsm´s kan ik volledig herstellen indien nodig volledig nieuw system etc ben klaar voor extraken indien nodig is.
Informaticus in Oostakker (9041) - Ann
Ann
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik bouw websites en blogs met het Wix platform. Ik kan zelf een design uitwerken of aan de slag gaan met jouw design. Zelfde geldt voor fotomateriaal.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Timothy
Timothy
Bassevelde
1.0/5 (1 reviews)
Als vaste job heb ik veel ervaring in netwerkinstellingen. Ik ben vooral gespecialiseerd in problemen i.v.m. printers. Maar hierdoor ook ervaring met andere verbindingsproblemen met andere apparaten.
Informaticus in Oostakker (9041) - Matthias
Matthias
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik ben al jaren gebeten door ict in al zijn facetten. Daarnaast gaf ik als lesgever ook het uitgebreide office pakket aan leerlingen kantoor en handel.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Sint-kruis-winkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Sint-kruis-winkel: geëvalueerd met 4.69 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Sint-kruis-winkel, pc hersteller Sint-kruis-winkel, reparatie computer Sint-kruis-winkel, computertechnicus Sint-kruis-winkel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden