informaticus Assenede

Ontdek talentvolle pc specialisten in Assenede

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Assenede

Informaticus in Bassevelde (9968) - Davido
Davido
Bassevelde
5/5 (6 reviews)
Ik werk alle dagen aan mijn eigen website vanop mijn Mac. Ik heb er twee. Ik werk met Mac sinds 2003 en weet ondertussen redelijk veel van Mac, Mac OSX, macOS, iOS, Apple software, instellingen en apps. Als je problemen hebt met je iPhone, iPad of je Mac, stuur me een berichtje en ik zal je zeggen of ik je kan helpen of niet. Goe plan?
Informaticus in Zelzate (9060) - Xander
Xander
Zelzate
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb over de jaren al veel ervaring opgedaan wat betreft computers, mac(book)s en smartphones en tablets, in mijn vrije tijd ben ik hier ook vaak mee bezig om vanalles uit te zoeken en voor elkaar te krijgen. Wat betreft netwerkinstellingen heb ik thuis mijn volledige netwerk geoptimaliseerd en heb ook op de Hogeschool veel bijgeleerd over netwerken.
Informaticus in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Informaticus in Evergem (9940) - Jan
Jan
Evergem
5/5 (2 reviews)
Als industrieel ingenieur elektronica-ICT heb ik de nodige ervaring om basiscomputerproblemen de wereld uit te helpen. Tevens heb ik tijdens mijn studies en job (leerkracht informatica en ICT-coördinator) de nodig competenties verworven om u ook wegwijs te maken in verschillende ict-toepassingen: Excel, Python, Java...
Informaticus in Bassevelde (9968) - Gregory
Gregory
Bassevelde
5/5 (2 reviews)
Al van jongs af aan hebben computers mij enorm geboeid. Ik ben er dan ook redelijk goed in, vooral met Windows en Office. Op mijn bedrijf, ben ik het aanspreekpunt voor IT-problemen.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Matthias
Matthias
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Particulieren of kleinere bedrijven die graag een responsive website of REST api willen, eventueel met databank integratie kunnen bij mij terecht. Ik creëer full-stack applicaties die zowel op gsm, tablet als computer formaat afgestemd zijn door gebruik te maken van Java met behulp van het Spring Framework, Thymeleaf, of JSP, Hibernate en andere relevante technologieën.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Kaprijke (9970) - Dimitri
Dimitri
Kaprijke
4.0/5 (1 reviews)
Beste, ik ben Dimitri. Ik ben afkomstig uit regio meetjesland en een handige duizendpoot. Ik heb destijds mijn volledige huis zelf verbouwd waardoor ik heel veel ervaring heb opgedaan. Hierdoor is er een passie ontstaan voor het klussen. Op professioneel vlak werk ik reeds 13 jaar als onderhoudstechnieker.
Informaticus in Assenede (9960) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assenede
5/5 (1 reviews)
Uw website. Uitgangsbord. 24uur op 24 in beeld. Dat moet in orde zijn. Ik kan dit voor jouw uitwerken. Ook de hosting en domeinnamen kan ik voorzien. Uw nieuwe website zal steeds gebouwd worden via een eigen beheer systeem. Zodanig dat je nadien zelf tekst kan aanpassen.
Informaticus in Zelzate (9060) - Louis
Louis
Zelzate
5/5 (1 reviews)
Beste Ik ben zeer gedreven met elektronica en elektrische toestellen Een probleem met u Mac of IPhone ,software of uitwendige herstelling zoals een nieuwe batterij of scherm ik kan het allemaal van de iPhone 4 tot Nieuwste IPhone
Informaticus in Sint-jan-in-eremo (9982) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-jan-in-eremo
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na 10 jaar ervaring kan ik u ondersteuning bieden bij opleiding Windows, opleiding MacOS, aankopen van pc's en andere hardware, webdesign, SEO, software op maat, kantoor-automatisatie,... Staat u opdracht niet in de lijst? Aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen. Ik ben Jonathan! Regio Meetjesland, Regio Gent, Regio Brugge.
Informaticus in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Daar ik regelmatig werk met microsoft words en excell heb ik deze al goed onder de knie. Ik heb ondervonden dat veel mensen (vooral ouderen) deze programma's wel aankopen doch er hun geen man op zien om deze te gebruiken.Aan de hand van een cursus worden de basisbeginselen aangeleerd, zodanig dat je in staat bent een brief (words) of berekeningen (excell) te maken. Ideaal voor 2-3 pers
Informaticus in Bassevelde (9968) - Johan
Johan
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Ik ben een fervente gamer en bouw mijn computers al jaren zelf , dus je kan wel stellen dat ik in de loop van de jaren wel wat ervaring heb opgedaan .
Informaticus in Bassevelde (9968) - Timothy
Timothy
Bassevelde
1.0/5 (1 reviews)
Als vaste job heb ik veel ervaring in netwerkinstellingen. Ik ben vooral gespecialiseerd in problemen i.v.m. printers. Maar hierdoor ook ervaring met andere verbindingsproblemen met andere apparaten.
Informaticus in Eeklo (9900) - Filip
Filip
Eeklo
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger nog les gegeven in het gebruik van Mini- en PC systemen aan bedrijven. Ondertussen help ik als hobby heel veel mensen in het gebruik van programma's, zowel op PC, als op Mobiele telefoons. Ik heb veel ervaring in het gebruik van MS Office en andere (security) producten. Ook heb ik ervaring met het 'security aware' maken van mensen. Denk malware, phising, smishing, ransomware, etc,..
Informaticus in Zelzate (9060) - Mohsen
Mohsen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zelzate
Nieuw
Hallo ik bied volgende diensten aan: -Webdesign (website maken / aanpassen / webshop (e-commerce) -Webapplicaties en mobiele apps (mobile apps) -.Net programmeren -Opleiding informatica -Integratie van webshop in bestaande website -Logodesign -Folders
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Assenede

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Assenede: geëvalueerd met 4.61 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Assenede, pc hersteller Assenede, reparatie computer Assenede, computertechnicus Assenede,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden