informaticus Waarschoot

Ontdek talentvolle pc specialisten in Waarschoot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Waarschoot

Informaticus in Wondelgem (9032) - Christophe
Christophe
Wondelgem
4.71/5 (7 reviews)
Ik heb een opleiding genoten in toegepaste computerwetenschappen en heb altijd een passie gehad voor helpen van mensen. Ik heb een zeer brede technische kennis van gebruikerssoftware over netwerkconfiguratie tot meer geavanceerde topics
Informaticus in Lovendegem (9920) - Laurens
Laurens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lovendegem
5/5 (7 reviews)
Installatie van computer, tablet, smartphone of laptop + geven van nodige uitleg bij problemen. Ook indien iets niet volledig duidelijk is kan je steeds op een duidelijke uitleg rekenen.
Davido is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Bassevelde (9968) - Davido
Davido
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Ik werk alle dagen aan mijn eigen website vanop mijn Mac. Ik heb er twee. Ik werk met Mac sinds 2003 en weet ondertussen redelijk veel van Mac, Mac OSX, macOS, iOS, Apple software, instellingen en apps. Als je problemen hebt met je iPhone, iPad of je Mac, stuur me een berichtje en ik zal je zeggen of ik je kan helpen of niet. Goe plan?
Informaticus in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Informaticus in Evergem (9940) - Bilo
Bilo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik help graag beginners met hun pc, installatie van programma's, installatie van randapparaten. Ook geef ik graag wat uitleg hoe alles werkt. Idem met smartphones, wilt u instellingen wijzigen, apps installeren zoals it's me of andere belangrijke applicaties. Ik kan u daarmee helpen.
Informaticus in Sleidinge (9940) - Dimitri
Dimitri
Sleidinge
4.0/5 (2 reviews)
Ik los uw vragen en problemen op die u heeft over uw pc, mac, smartphone, iPad en iPhone. Verder probeer ik u op het internet te krijgen of terug te krijgen als uw toestel dit plots niet meer zou willen doen voor u. Ook voor een uitleg rond een toestel kan ik u mogelijks helpen.
Informaticus in Eeklo (9900) - Benjamin
Benjamin
Eeklo
5/5 (2 reviews)
Ik ben geboren met een computer dus ik heb al jaren zelfstandig veel over de pc geleerd, ik heb al heel veel pc’s met succes hersteld en geassembleerd. Ik wil ook van men hobby men werk maken en nog veel meer bij leren gaande weg. Ik ben ook graag bezig met mensen en word er blij van als de klant tevreden is als alles werk.
Informaticus in Adegem (9991) - Bjarne
Bjarne
Adegem
5/5 (2 reviews)
De volledige site voor mijn bedrijf heb ik zelf ontwikkeld. Denk hierbij ook aan het grafische aspect zoals logo, youtube thumbnails, twitter banner, etc.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Matthias
Matthias
Bassevelde
5/5 (1 reviews)
Particulieren of kleinere bedrijven die graag een responsive website of REST api willen, eventueel met databank integratie kunnen bij mij terecht. Ik creëer full-stack applicaties die zowel op gsm, tablet als computer formaat afgestemd zijn door gebruik te maken van Java met behulp van het Spring Framework, Thymeleaf, of JSP, Hibernate en andere relevante technologieën.
Informaticus in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik studeer momenteel Toegepaste Informatica (IT) aan HoGent. Mijn interesses zijn voornamelijk IT en electronica-gerelateerd. In mijn vrije tijd ben ik DJ. Ik help al lange tijd vrienden en familie die niet verder kunnen met hun computer.
Informaticus in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Daar ik regelmatig werk met microsoft words en excell heb ik deze al goed onder de knie. Ik heb ondervonden dat veel mensen (vooral ouderen) deze programma's wel aankopen doch er hun geen man op zien om deze te gebruiken.Aan de hand van een cursus worden de basisbeginselen aangeleerd, zodanig dat je in staat bent een brief (words) of berekeningen (excell) te maken. Ideaal voor 2-3 pers
Informaticus in Eeklo (9900) - Mike
Mike Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eeklo
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor een kwalitatieve herstelling van je smartphone (Apple en Samsung), en kan je tevens een garantie bieden op de gedane herstelling. Voor alle vervangingen geldt: no cure, no pay! U bent er dus van verzekerd dat wanneer bijvoorbeeld een scherm van uw smartphone niet kan worden vervangen, u ook geen kosten hebt. Ik gebruik steeds kwalitatieve en originele onderdelen.
Informaticus in Bassevelde (9968) - Timothy
Timothy
Bassevelde
1.0/5 (1 reviews)
Als vaste job heb ik veel ervaring in netwerkinstellingen. Ik ben vooral gespecialiseerd in problemen i.v.m. printers. Maar hierdoor ook ervaring met andere verbindingsproblemen met andere apparaten.
Informaticus in Eeklo (9900) - Filip
Filip
Eeklo
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger nog les gegeven in het gebruik van Mini- en PC systemen aan bedrijven. Ondertussen help ik als hobby heel veel mensen in het gebruik van programma's, zowel op PC, als op Mobiele telefoons. Ik heb veel ervaring in het gebruik van MS Office en andere (security) producten. Ook heb ik ervaring met het 'security aware' maken van mensen. Denk malware, phising, smishing, ransomware, etc,..
Informaticus in Eeklo (9900) - Gerben
Gerben
Eeklo
Nieuw
Ik kan u helpen met alle dagdagelijkse problemen die u hebt. Uw nieuwe computer of tablet installeren, uitleg over een bepaald programma. Ook kan ik voor u de hardware aansluiten indien u een desktop heeft.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Waarschoot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Waarschoot: geëvalueerd met 4.62 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Waarschoot, pc hersteller Waarschoot, reparatie computer Waarschoot, computertechnicus Waarschoot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden