informaticus Merelbeke

Ontdek talentvolle pc specialisten in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Merelbeke

Informaticus in Merelbeke (9820) - Huseyin
Huseyin
Merelbeke
5/5 (23 reviews)
Ik heb altijd interesse gehad in computer onderdelen, software als hardware,… hierbij heb ik veel mee kunnen herstellen bij gelijkaardige situaties mag u me gerust contacteren
Informaticus in Merelbeke (9820) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Een trage computer ? Rare fout meldingen ? Computer start niet meer op ? wachtwoord vergeten ? Voor alle problemen bestaat een oplossing. Dankzij mijn 10 jaar ervaring kan ik voor de meeste problemen een snelle oplossing aanreiken. PC-LAPTOP-SMARTPHONE-WIFI-NETWERK-AUDIO-VIDEO-PRINT-WEB-PHOTOSHOP-WIN10-MAC-TABLET-GAMING
Informaticus in Lemberge (9820) - Marc
Marc
Lemberge
5/5 (6 reviews)
Ik werk ondertussen 6 jaar in de IT-sector voor KMO's dus de probleempjes die in een thuisomgeving kunnen voorkomen zijn voor mij bekend terrein. Ik kan jou helpen bij algemene computerproblemen, printerproblemen, installatie en configuratie van uw WiFi,... Wat het probleem ook mag zijn, ik zoek graag naar de juiste oplossing!
Informaticus in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb 20 jaar als programmeur gewerkt dus ken ik redelijk wat van informatica. Ook moet ik heel dikwijls gratis bij kennissen helpen. Ik ben er 66 en veel van mijn leeftijdsgenoten kunnen niet goed overweg met een pc. In het verleden heb ik voor mijn werk ook les informatica gegeven, voor personeel van de stad Gent.
Informaticus in Nazareth (9810) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Sinds begin de jaren 2000 ben ik actief bezig met het installeren en herstellen van computers; dit zowel met windows als linux als besturingssysteem. Ook bouwen en beveiligen van netwerken behoort tot mijn capaciteiten.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Mijn eerste opleiding is Graficus. Ik kan goed overweg met pen en papier, maar ook met grafische programma's. Zowel Adobe paketten als freeware. Verder hou ik van kunst en fotografie.
Informaticus in Gent (9000) - Bavo
Bavo
Gent
Nieuw
Aangezien ik al jaren ervaring heb met het maken van websites is dit zeker geen uitdaging meer voor mij. Hierdoor kan ik uw website op zeer korte termijn afwerken, dit steeds tegen een zeer competitieve prijs. Ik hou u dan ook zeker niet tegen om een aantal prijsaanvragen te doen bij andere bedrijven, u zal zien dat ik steeds een pak goedkoper ben.
Informaticus in Zwijnaarde (9052) - Sven
Sven
Zwijnaarde
Nieuw
Dag allemaal! Ik heb een grote affiniteit met alles wat met PC's, windows en andere stuurprogramma's te maken heeft. Ik heb zelf reeds enkele laptop's opgekocht en nieuw leven ingeblazen (opschonen of formatteren). Ik help je dan ook graag bij computerproblemen of om een woordje uitleg te geven bij een nieuwe PC of bepaalde toepassingen.
Informaticus in Melle (9090) - Vincent
Vincent
Melle
Nieuw
Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test
Informaticus in Gontrode (9090) - Jill
Jill
Gontrode
Nieuw
Ben je een kleine zelfstandige en heb je een website nodig om uw klanten te informeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een bachelor diploma Toegepaste Informatica en heb nadien 4 jaar gewerkt in een bedrijf die websites ontwikkelt. Omdat de uren wat moeilijk te combineren waren met mijn gezinnetje, ben ik dat gestopt, maar mijn passie voor websites ontwikkelen is nog steeds groot! We kunnen een website maken via Wordpress of gewoon van scratch.
Informaticus in Oosterzele (9860) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oosterzele
Nieuw
Ik ben Erik en al meer dan 25 jaar actief in IT dienstverlening. Printers, netwerken, Wifi, software, clouddiensten als Google, Dropbox, Onedrive, PC, Mac IOS ( Iphone en Ipad ) en Android platformen hebben voor mij weinig geheimen. Daarnaast ook actief voor smartlightning( HUE of Mi-Light )Draadloze Hifi systemen (Sonos en Heos), IP camera, deurbellen etc systemen zijn meer dan bekend
Informaticus in Merelbeke (9820) - Dennis
Dennis
Merelbeke
Nieuw
Als je opnieuw vast loopt en jouw smartphone heeft het zelfde voor of scherm, batterij stuk? Dan kan je waarschijnlijk hulp gebruiken, ik heb ondertussen al heel wat ervaring op gedaan. Huawei, Apple, Samsung, Acer, Wiko, LG,.. Geen probleem. Bel me (als uw smartphone nog werkt) en heb steeds een back-up achter de hand.
Informaticus in Gent (9000) - Jurgen
Jurgen
Gent
Nieuw
Correcte kleurenthema’s; geschikte typografie of gebalanceerde witruimte klinken u misschien vaag bekend in de oren, maar je weet niet welke impact deze kunnen hebben op uw doel? Heel veel ! Laat het aan mij over en wees gerust dat we samen een mooi resultaat bekomen. Bekijk zeker mijn portfolio en neem gerust contact op om wensen te bespreken.
Informaticus in Gent (9000) - Sebastien
Sebastien
Gent
Nieuw
Geraak je even niet wijs uit de instellingen of doet je computer niet meer wat hij moet doen? Vraag mij gerust eens om langs te komen. Ik werk al 15 jaar met computers en geef advies over basis en meer gevorderde problemen.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Christophe
Christophe
Gentbrugge
Nieuw
Netwerken aanleggen, configuratie wifi, uitleg geven hoe je met bepaalde zaken werkt, het volledig configureren van uw computer, hulp bij gebruik van smartphone of tablet.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Merelbeke: geëvalueerd met 4.92 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Merelbeke, pc hersteller Merelbeke, reparatie computer Merelbeke, computertechnicus Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden