grafisch ontwerper Evergem

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Evergem

Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Stephane
Stephane
Gent
4.5/5 (8 reviews)
Ik ben de geknipte persoon om je website design en development. Ik maak websites met of zonder wordpress. Ik heb ervaring in het maken van websites, editeren van multimedia bestanden zoals video, photo, audio. Alles is bij mij thuis daar ik deze software op mijn pc heb staan. Online content marketing & Copywriting
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
(Dringende) opdracht in Indesign, Photoshop en/of Illustrator? Zoek dan niet verder! Door m'n +3 jaar ervaring in het realiseren van (reclame) drukwerk, visuals voor social media en (product) afbeeldingen voor websites en -shops heb ik een goede basis gevormd en krijg uw klus geklaard binnen de aangegeven deadline. U krijgt een correcte prijs en ongelimiteerde revisies, na aflevering. Tot snel!
Grafisch ontwerper in Evergem (9940) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Ik plaats uw teksten, foto’s, videomateriaal, blog… op het internet in een modern ontwerp, met een mooie layout en dat aan een budgetvriendelijk tarief, beginnend vanaf €175 voor een basiswebsite, compleet responsive (perfect zichtbaar op PC, tablet en smartphone) en met SEO optimalisatie (hoge ranking in Google zoekresultaten). Optioneel maak ik bovendien een logo voor jou aan of neem ik foto's.
Grafisch ontwerper in Evergem (9940) - Bilo
Bilo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (3 reviews)
Als grafisch ontwerper die al meer dan 10 jaar actief is in bijberoep. Help ik graag nieuwe opstarters, particulieren of vzw met het ontwerpen van een logo, flyer, naamkaart, collage, folder enz...
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Grafisch ontwerper in Mariakerke (9030) - Alfi
Alfi
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Hallo, momenteel werk ik samen met een paar vzws. Ik ben social media designer. Ik ontwerp plaatjes voor Instagram, banners voor FB evenementen, of gewone affiches. Ik maak ook kawaii illustraties. Ik werk met Sketch en Affinity programmas. Heb je een logo of brand identity nodig? Call me maybe 😊
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Silke
Silke
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben interieurontwerper van opleiding, maar doe ook allerlei grafische ontwerpen. Zaken zoals posters voor evenementen, logo's, huisstijlen, websites, folders, visitekaartjes... Ook over uw interieur wil ik graag advies geven. Neem gerust vrijblijvend contact met me op!
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
5/5 (1 reviews)
Bachelor in de grafische en digitale media en heel wat jaren ervaring met grafisch design opdrachten. Bij mij kunt u terecht voor flyers, posters, visitekaartjes, banners, boeken, emailmarketing en social media advertising.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Milojka
Milojka
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in het ontwerpen voor digitale visuals, brochures, flyers, visitekaartjes, verpakkingen,... Zowel InDesign als Photoshop hebben weinig geheimen voor mij.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik digitaliseer en kan heel vlot overweg met grafische toepassingen. fotobewerking, videobewerking en audiobewerking zijn geen probleem. evenals gewoon pc problemen kan ik ook heel gemakkelijk je verder op weg helpen.
Grafisch ontwerper in Zelzate (9060) - Mohsen
Mohsen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zelzate
Nieuw
Hallo ik bied volgende diensten aan: -Webdesign (website maken / aanpassen / webshop (e-commerce) -Webapplicaties en mobiele apps (mobile apps) -.Net programmeren -Opleiding informatica -Integratie van webshop in bestaande website -Logodesign -Folders
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Jan
Jan
Gent
Nieuw
Begint u een nieuwe zaak en hebt u nood aan een logo? Of wilt u het oude wat verfrissen? Hebt u nood aan ideeën en uitwerking van affiches, flyers...? Dan ben ik de man voor de job. Ik ben iemand die graag out of the box denkt en de klant graag helpt om te zoeken naar de juiste wensen en deze dan ook optimaal uit te werken tot het gewenste resultaat. Kwalitatief, origineel, flexibel... dat ben ik!
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Florence
Florence
Gent
Nieuw
Ik heb twee avondopleidingen gevolgd in InDesign en Photoshop. Voor alle ontwerpen van folders, kaartjes, magazines... mag ik me steeds contacteren. Met beide opleidingen ben ik daarin voldoende onderlegd en ook creatief genoeg om er iets moois van te maken.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
Nieuw
Ik werk met een heel aantal programmas, zoals Illustrator (vector tekeningen), Photoshop (foto bewerking) en Revit/Autocad/Sketchup (3D en bouwtekeningen).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Evergem: geëvalueerd met 4.95 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Evergem, prijs grafisch ontwerp Evergem, hulp creatie logo Evergem, tarief grafisch design Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden