informaticus Deurne

Ontdek talentvolle pc specialisten in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Deurne

Bert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Deurne (2100) - Bert
Bert
Deurne
4.86/5 (21 reviews)
Ik help al jaren mensen met allerhande pc problemen zoals computers die te traag zijn versnellen, malware verwijderen, onderdelen toevoegen, computers samenstellen. Ik werk elke computer af zoals het de mijne zou zijn!
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (11 reviews)
Van jongs af aan een grote technische affiniteit en vervolgens ook mijn studies verdergezet in elektronica-ict. Problemen oplossen is altijd een kwestie van zoeken of instellingen optimaliseren is altijd een combinatie van opzoekwerk en uitproberen, iets wat ik met plezier doe.
Informaticus in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (6 reviews)
In mijn doctoraatsopleiding was ik deels softwareontwikkelaar. Ik ben erg begaan met computers en vind overal een oplossing voor. Ik kreeg al vaker de feedback dat ik dingen helder en eenvoudig kan uitleggen. Ik streef ernaar om fundamentele dingen aan te leren, eerder dan enkel een stappenplan voor een specifiek probleem te presenteren.
Informaticus in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Hulp nodig alles wat omtrent Informatica? Dan bent u bij het juiste adres. Ik heb 3 jaar werk ervaring in internationale bedrijven. Telecom, logistiek, luchtvaart, pharma en A/V en met particulieren. Mijn kennis gaat van installeren, herstellen tot ontwikkeling en uitbreiding. Allround!
Informaticus in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als twintiger ben ik opgegroeid met PC & IT. Ik kan je dus verder helpen met alledaagse dingen zoals Outlook, MS Office, netwerk instellingen, smartphones, etc. Ik ben marketing verantwoordelijke van beroep dus ik kan je ook verder helpen met social media, adwords campagnes, website, content teksten.
Informaticus in Deurne (2100) - Yannick
Yannick
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor het opbouwen of aanpassen van uw website? Ik help jullie graag met al jullie vragen en problemen. Naast mijn diploma Toegepaste Economische Wetenshappen aan de Universiteit Antwerpen heb ik een attest behaald voor het maken van websites (met/zonder webshop) obv Wordpress. Ik ga steeds voor een correcte en persoonlijke aanpak op maat dus feel free me te contacteren. Yannick.
Informaticus in Deurne (2100) - Hassan
Hassan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik werk momenteel als engeneer bij Dell en HP voor laptops pc en printer te repareren , ik geef altijd de just parts nodig voor u toestel ook altijd kan ik u helpen met u besteling
Informaticus in Deurne (2100) - Rosalie
Rosalie
Deurne
Nieuw
Ik heb veel kennis van de Adobe programma's illustrator, Indesign en Photoshop. Hiermee kan ik mensen van dienst zijn om grafisch werk mee te verrichten. Verder wil ik ook website hosten (onderhouden) en ontwerpen.
Informaticus in Deurne (2100) - Tommy
Tommy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik kan je helpen met het opzetten van een website. Met de ontwikkeling ervan. Samen bekijken we wat er nodig is en werken we het uit. Ik werk al meer dan 20 jaar in de IT-Sector. En doe dit nog steeds heel graag.
Informaticus in Deurne (2100) - Narek
Narek
Deurne
Nieuw
Informaticus in Deurne (2100) - Janssens
Janssens
Deurne
Nieuw
Heb je hulp nodig voor een mooi gepast logo voor je bedrijf, event,... Of ben je eerder opzoek naar een geboortekaartje, verjaardagskaart,...? In ben gedreven in verschillende Adobe programma's waar ik het gepaste resultaat mee kan realiseren.
Informaticus in Deurne (2100) - Davi
Davi
Deurne
Nieuw
Webdesigner / Grafisch ontwerper / Wordpress / Photoshop / illustrator / WooCommerce / SEO & SEA / Social Media / PhP / Javascript / Html&CSS / InDesign / Salesforce Diploma
Informaticus in Deurne (2100) - Yusuf
Yusuf
Deurne
Nieuw
Ik heb ict gestudeerd dus sta ik open voor u vragen . Heb een diploma van ICT Ik gebruik al 6 jaar een iphone. Ik wil je graag helpen . Tot snel , hoop ik , Yusuf
Informaticus in Deurne (2100) - Rostom
Rostom
Deurne
Nieuw
Problemen met u computer of handheld device? Dan bent u bij mij op het juist adres, heb 15 jaar ervaring in deze sector. Ik kan uw computer herformateren, programma's installeren en nodige informatie/uitleg geven. voor meer vragen bel mij gerust. mvg Rostom
Informaticus in Deurne (2100) - Boa yin
Boa yin
Deurne
Nieuw
Hebt u hulp nodig met je pc? Smartphone of tablet? Dan kan ik je altijd rustig uitleggen hoe alles werkt. Zelf ben ik een jonge student die veel op haar GSM, tablet etc.. tokkelt ;)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Deurne: geëvalueerd met 4.98 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Deurne, pc hersteller Deurne, reparatie computer Deurne, computertechnicus Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden