Vind de beste pc specialisten van Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Hoe zet ik mijn foto's over? Mijn harde schijf gewist kan ik mijn foto's nog terug krijgen? Hoe link ik mijn smartphone met mijn PC? Op alle vragen geef ik u het beste antwoord. Ik geef les, tips en virusvrije toestellen. Groetjes, Stijn
Informaticus in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
4.18/5 · 11 reviews
2180 Ekeren
Als gediplomeerd kennis werker met 15jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Informaticus in Antwerpen (2060) - Jorn
Jorn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.56/5 · 9 reviews
2060 Antwerpen
>> Website nodig? Ik ben Jorn, industrieel ingenieur en gepassioneerd door het maken van websites. Ik werk uitsluitend met WordPress (CMS software) om de kosten laag te houden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin uw wensen naar voor komen, kies ik een passend thema (design) uit. Hiermee ga ik aan de slag om de technische kant van jouw website te maken.
Informaticus in Schoten (2900) - Jonas
Jonas
5/5 · 8 reviews
2900 Schoten
Heeft uw computer of laptop weer rare kuren? Loopt hij te traag, is er een onderdeel stuk? Er is altijd wel een oplossing! Na een eerste nazicht bespreek ik met u de oplossing alvorens de herstelling te beginnen. Ik communiceer met u over de hele lijn. Ik ben IT projectleider en hou er van om ook in de vrije tijd nog met computers te knutselen. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent! Jonas
Informaticus in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
5/5 · 4 reviews
2100 Deurne
Hulp nodig alles wat omtrent Informatica? Dan bent u bij het juiste adres. Ik heb 3 jaar werk ervaring in internationale bedrijven. Telecom, logistiek, luchtvaart, pharma en A/V en met particulieren. Mijn kennis gaat van installeren, herstellen tot ontwikkeling en uitbreiding. Allround!
Informaticus in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Bij mijn studie Architectuur kom ik in aanraking met zware grafische programma's. Ik help je dan ook graag voort met het Adobe pakket, waarvan ik Photoshop, Indesign, Illustrator en Muse volledig onder de knie heb. Deze programma's zijn voornamelijk bedoelt voor het bewerken van foto's, algemene opmaak van documenten (posters, flyers, boekjes ...) en het ontwerpen van een website.
Informaticus in Merksem (2170) - Younes
Younes
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Informaticus in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
4.67/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Ik monteer zelf mijn eigen gaming desktop met custom waterkoeling. Heb heb dit nu reeds voor verschillende mensen gedaan. Ook een laptop open vijzen en een harde schijf vervangen is vaak mijn eerste opdracht op een familiefeest :)
Informaticus in Deurne (2100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als twintiger ben ik opgegroeid met PC & IT. Ik kan je dus verder helpen met alledaagse dingen zoals Outlook, MS Office, netwerk instellingen, smartphones, etc. Ik ben marketing verantwoordelijke van beroep dus ik kan je ook verder helpen met social media, adwords campagnes, website, content teksten.
Informaticus in Deurne (2100) - Yannick
Yannick
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Hulp nodig voor het opbouwen of aanpassen van uw website? Ik help jullie graag met al jullie vragen en problemen. Naast mijn diploma Toegepaste Economische Wetenshappen aan de Universiteit Antwerpen heb ik een attest behaald voor het maken van websites (met/zonder webshop) obv Wordpress. Ik ga steeds voor een correcte en persoonlijke aanpak op maat dus feel free me te contacteren. Yannick.
Informaticus in Ekeren (2180) - Ivan
Ivan
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Een persoonlijk aanpak. Zeer geduldig om tot de gewenste oplossing te komen. Snel en vaak beschikbaar. Vrienden en familie komen steeds bij mij terecht als ze vragen hebben over al hun elektronische aankopen. Aangezien ik alle technologie op de voet volg kan ik hier snel en correcte info doorgeven van aankoop tot ingebruikname en eventuele problemen.
Informaticus in Borgerhout (2140) - Antoine
Antoine Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Leer hoe je een foto professioneel bewerkt met Adobe Photoshop. O.a : een foto rechtzetten, contrast/helderheid, kleuren helder maken, huid retoucheren, ongewenst element uit foto halen etc etc. Makkelijk als je zelf al het programma hebt aangeschaft via bijvoorbeeld een abonnement op Adobe Creative Cloud.
Informaticus in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Ik werk reeds 12 jaar als data-analist, computers en de meest courante software pakketten kennen geen geheimen meer voor mij. Extra hulp nodig bij Excel, Word of PowerPoint? Documenten opmaken of nakijken, ik help je graag verder.
Informaticus in Antwerpen (2060) - Georgina
Georgina
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
I followed graphic designing course at Encora at Berchem, Antwerp even though I already had experience. Designing has become part of me. I kn what is current with the softwares
Informaticus in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen

Pc specialist Merksem: geëvalueerd met 4.89 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Merksem, pc hersteller Merksem, reparatie computer Merksem, computertechnicus Merksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Merksem

Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - Herstelling Acer Windows 10 - Bad System Config Nfo - Video’s bewerken - Webbrowser werkt niet meer en traag - Google kan niet geopend worden - Windows update - Reanimatie harde schijf van laptop - Excel ordenen - I Mac super traag en Fb van de zaak werkt niet . - Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows - Mailprogramma werkt niet meer. - 2 x iphone XS - Bestaande website aanpassen. Kennis html vereist. - Allerhande ICT problemen - Ik heb windows 7 - Rode licht - Data recovery na crash harde schijf nieuwe pc - Probleem met Apple tablet - Black screen after new win 10 and 8.1 install after boot - Informatica - Hulp en opleiding : PC-Windows - Informatica - Ventilator laptop vervangen - Stroomaansluiting laptop defect - Herstelling laptop - Usb gegevens weg.plus trouw fotos stonden erop - laptop blijft opstarten - pc nakijken probleem office ook traag geworden - trage pc oplossen - Aangelengde koffie op pc (lenovo) - start niet meer op
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden