webdesign Antwerpen

Hulp voor webdesign in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Antwerpen

Jacek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Webdesign in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (34 reviews)
Wilt u uw bedrijf push geven en nieuwe klanten op het internet vinden? Ik zal u met online marketing helpen. Publiciteit op FB en andere kanalen. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen en ervaring in online marketing. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools. Tot uw dienst, Jacek K.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Ik ben bekwaam met websites en logos maken. Heb namelijk dat ook voor mij eigen bedrijf gedaan en help ook andere ermee. Ik nodig eerst uit voor een videocall van 30 minuten om goed te begrijpen wat je wilt en dan ga ik aan de slag. Ik maak alles op maat dus je krijgt een unieke website die speciaal voor je gemaakt is.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Heeft u nood aan een consultant om u bij te staan bij het bouwen van een website, aankoop van een computer, betaalterminal, alarm systeem, cloud en andere digitale oplossingen. Wij helpen u ook graag met webhosting & domeinbeheer. Wij kunnen u ook bijstaan bij het opstellen van uw mail hosting, sociale media en advertenties.
Webdesign in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Naast klussen, zat ik vanaf kleins af ook veel achter de pc. Ik heb PC reparatie kennis, zowel hardware als software, en hou me ook bezig met verschillende soorten functies die gedaan worden met de PC: ontwerpen van webapplicaties, foto- en video bewerkingen.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Door mijn opleiding Multimedia Technologie heb ik een heel brede opleiding gehad van het technische aspect tot en met UX/UI. Hierin kwam ook het creatieve aspect erg naar voor. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig bezig met video editting.
Webdesign in Antwerpen (2018) - Sebastiaan
Sebastiaan
Antwerpen
Nieuw
Bachelor Multimedia Design aan Thomas More Mechelen. Al veel websites gemaakt voor verschillende klanten (reclamebureaus, architecten bureaus, overheden,...) Ik ontwerp ook logo's, affiches en kan video's monteren op professioneel niveau.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Antwerpen
Nieuw
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van ontwerp, programmatie, implementatie en onderhoud van website en programma's in een brede waaier van programmeeromgevingen, pascal, delphi, vb, tot php en java, html,DHTML en javascript.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Wouter
Wouter
Antwerpen
Nieuw
Voor een schappelijke prijs bied ik een strakke, sobere tot een geavanceerd en uitgebreide website. Ik voorzie zelfs beeldmateriaal (foto, video en of logo). Voor een prijs vermindering gebruik ik uw eigen beelden.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Nicolaas
Nicolaas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Bent u op zoek naar een grafisch ontwerper die voor jou een logo of banner ontwerpt aan een zeer lage prijs. Dan hoeft u niet verder te zoek. Onze sterkte is de persoonlijke input van de klant zelf in samenwerking met de grafisch ontwerper. Zo bekomen wij beide jouw verwachte resultaat.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas
Antwerpen
Nieuw
Goededag! Ik ben gespecialiseerd in informatica en weet raad met al uw bekommernissen in de fantastische maar soms ook wat akelige wereld van de IT. Van probleemoplossing tot de ontwikkeling van uw website; ik doe het nodige!
Webdesign in Antwerpen (2000) - Sten
Sten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik werk al 10 jaar als grafisch vormgever. Ik ben fulltime in dienst van een bedrijf maar daarnaast heb ik een eigen zaak waar ik graag uw projecten mee begeleid. Mijn specialiteiten zijn logo design, webdesign en print opdrachten.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
In de huidige wereld zijn we allemaal op zoek naar de beste versie van onszelf. Hoe die eruit ziet, dat weten we natuurlijk niet, maar ik kan je wel helpen deze vorm te geven. Aan de hand van fotografie, branding en webdesign, vorm je jezelf van individu tot een echt merk. Zelfs als het gaat om een trouwfeest, tover jij het feest aan de hand van deze ondersteuning om tot onvergetelijke momenten
Webdesign in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Naast mijn eigen bedrijf waar we werken voor grote klanten, haal ik veel voldoening uit het helpen van mensen met mindere digitale skills. Het persoonlijk en één-op-één contact geeft een leuke variatie aan mijn andere job.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Sophie
Sophie
Antwerpen
Nieuw
Voor mijn werk dien ik vaak nieuwe websites te maken. Indien u een website nodig heeft, aarzel dan niet om mij hierover te contacteren. Ik help graag andere mensen.
Webdesign in Antwerpen (2000) - Dóra
Dóra
Antwerpen
Nieuw
In Hungary I studied industrial product design in Budapest University of Technology and Economics. I had to do web designing projects, so I know HTML and CSS
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Antwerpen: geëvalueerd met 4.87 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Antwerpen, webdesigner gezocht Antwerpen, website laten maken prijs Antwerpen, goedkope webdesigner Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden