huishoudhulp Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Wezembeek-oppem

Huishoudhulp in Sint-stevens-woluwe (1932) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-stevens-woluwe
4.86/5 (7 reviews)
Ik werk voltijds maar heb zeker wat tijd vrij om iemand ander zijn strijk te doen van thuis uit. Zodat de last van u schouders valt en u meer tijd hebt om zaken te doen :)
Huishoudhulp in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik kook en ben ook opgegroeid met liefde voor eten. Ik maak graag eten van verschillende keukens. Ik bak ook graag dessert of zoets. Ik maak niets alleen gezonde dingen maar ook graag comforting en feel good eten.
Huishoudhulp in Nossegem (1930) - Marie
Marie
Nossegem
5/5 (2 reviews)
Musik opzetten dan is strijken super leuk voor me, ik ben heel geduldig bij strijken! Vuil aanpassen afhankelijk van wat je ga strijken! Tenslotte mooi plooien voor de kast
Huishoudhulp in Kortenberg (3070) - Emilie
Emilie
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, heeft u geen tijd of zin om uw strijk te doen? Geen zorgen, ik ben er voor u! Ik strijk enorm graag, niets is teveel voor mij. Ik ben discreet, correct, stipt. Na enkele dagen kan u uw strijk weer ophalen, als het heel dringend is dezelfde avond zelfs al (mits op voorhand afgesproken). Stuur gerust een berichtje!
Huishoudhulp in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Als ik bij mensen kuis dan moet ik ook strijken en dat is geen probleem als ik maar mensen kan helpen dan ben ik zeer blij en de mense. Ook die ik kan helpen
Huishoudhulp in Nossegem (1930) - Nuryal
Nuryal
Nossegem
5/5 (1 reviews)
Geraak je zelf niet door je strijk dan help ik jou graag . Ik strijk heel graag . Ik kan met een gewoon strijkijzer werken maar heb zelf een proffesioneel strijkijzer dus daarmee kan ik ook werken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Zaventem (1930) - Saida
Saida
Zaventem
Nieuw
Ik heb mijn studies kunnen financieren dankzij mijn vakantiejobs in de schoonmaak. Ik werk in en op de rand van Brussel. Ik werk efficiënt en heb een "hands on-mentaliteit". Indien u hulp kunt gebruiken hoor ik het graag.
Huishoudhulp in Tervuren (3080) - Kevin
Kevin
Tervuren
Nieuw
Maak jezelf niet graag schoon, geen probleem, dan doe ik het voor u. Van badkamers kuisen, keuken, stofzuigen enz vormen allemaal geen probleem. Kan voor eigen materiaal zorgen (chemische producten enz)
Huishoudhulp in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben als enigste kind opgegroeid met twee zéér propere ouders. Dit heeft als resultaat gegeven dan ik heel proper ben en super goed kan opruimen en ordenen. Ik zou bijna durven zeggen dat ik op het randje ben van het maniakale. Binnenhuis, buitenhuis of de auto, het maakt niet uit ik kan er wat van.
Huishoudhulp in Zaventem (1930) - Sarah
Sarah
Zaventem
Nieuw
U heeft echt geen tijd om te strijken? Dan zal ik dit wel voor u doen :). Ik heb nog wat te leren voor ik de perfectie bereik maar ik wil dit graag samen met u bereiken.
Huishoudhulp in Zaventem (1930) - Aminath
Aminath Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zaventem
Nieuw
Al meer dan 25 jaren is het ontwerpen van feestkledij voor dames mijn passie. In de Malediven ontwierp ik kledij voor iedereen: elk meisje, elke gewone vrouw, minister of popster, elke klant kreeg wat ze wou. Ik ben blij te zeggen dat ik geen weet heb van ontevreden klanten en dat ik steeds mijn deadlines gehaald heb.
Huishoudhulp in Sterrebeek (1933) - Claudia
Claudia
Sterrebeek
Nieuw
Ik strijk al jaren voor 2 gezinnen. Het ene gezin geeft vooral hemden mee en het andere gezin geeft vanalles mee. Ik heb ook jaren kraamzorg gedaan. Strijken was in deze job een wekelijkse bezigheid.
Huishoudhulp in Sint-pieters-woluwe (1150) - Celina
Celina
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Bonjour, depuis toute petite j’aide ma mère lorsqu’il s’agit des tâches ménagères. Notre maison devait toujours être impeccable. Je sais faire de tout allant du dépoussiérage au lavage de vitres
Huishoudhulp in Kortenberg (3070) - Veronique
Veronique
Kortenberg
Nieuw
Hallo, ik heb jaren voor een poetsbureau gewerkt, bij mensen thuis poetsen en of strijk. Ik hou van duidelijke open communicatie. Ook thuis strijkwerk gedaan voor mensen die tijd tekort kwamen, of wegens problemen met gezondheid
Huishoudhulp in Nossegem (1930) - Lindsay
Lindsay
Nossegem
Nieuw
Ik strijk graag. Dus bij interesse mag u altijd strijk brengen tot bij mij thuis en ophalen. Als het in Zaventem is kan ik het ook aan huis komen doen. Buiten Zaventem word moeilijker aangezien ik mij met de fiets moet verplaatsen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.97 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Wezembeek-oppem, hulp in huis Wezembeek-oppem, huishoudpersoneel Wezembeek-oppem, goedkope huishoudhulp Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Wezembeek-oppem in?

Onder huishoudhulp Wezembeek-oppem vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kan jou met allerlei diensten assisteren, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Wezembeek-oppem kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Wezembeek-oppem heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Wezembeek-oppem een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke diensten en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Wezembeek-oppem doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Wezembeek-oppem heel wat diensten uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Wezembeek-oppem allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Wezembeek-oppem zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Wezembeek-oppem inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Wezembeek-oppem inschakelt, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Wezembeek-oppem in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Wezembeek-oppem. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Wezembeek-oppem. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Wezembeek-oppem?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kosten? Een huishoudhulp in Wezembeek-oppem inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Wezembeek-oppem juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Wezembeek-oppem
Kleedjes strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten gereedmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Wezembeek-oppem inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Wezembeek-oppem kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Wezembeek-oppem aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Wezembeek-oppem. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Wezembeek-oppem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Wezembeek-oppem

Dringend huishoudhulp gevraagd Wezembeek-Oppem - M - Poetshulp gevraagd - Poetshulp gevraagd - House cleaning - Verhuising Schoonmak - Poetsvrouw - Hulp in huishouden gevraagd (incl strijken en wassen)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden