strijkhulp Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Wezembeek-oppem

Strijkhulp in Sint-stevens-woluwe (1932) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-stevens-woluwe
4.86/5 (7 reviews)
Ik werk voltijds maar heb zeker wat tijd vrij om iemand ander zijn strijk te doen van thuis uit. Zodat de last van u schouders valt en u meer tijd hebt om zaken te doen :)
Strijkhulp in Nossegem (1930) - Marie
Marie
Nossegem
5/5 (3 reviews)
Musik opzetten dan is strijken super leuk voor me, ik ben heel geduldig bij strijken! Vuil aanpassen afhankelijk van wat je ga strijken! Tenslotte mooi plooien voor de kast
Strijkhulp in Kortenberg (3070) - Emilie
Emilie
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, heeft u geen tijd of zin om uw strijk te doen? Geen zorgen, ik ben er voor u! Ik strijk enorm graag, niets is teveel voor mij. Ik ben discreet, correct, stipt. Na enkele dagen kan u uw strijk weer ophalen, als het heel dringend is dezelfde avond zelfs al (mits op voorhand afgesproken). Stuur gerust een berichtje!
Strijkhulp in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Als ik bij mensen kuis dan moet ik ook strijken en dat is geen probleem als ik maar mensen kan helpen dan ben ik zeer blij en de mense. Ook die ik kan helpen
Strijkhulp in Nossegem (1930) - Nuryal
Nuryal
Nossegem
5/5 (1 reviews)
Geraak je zelf niet door je strijk dan help ik jou graag . Ik strijk heel graag . Ik kan met een gewoon strijkijzer werken maar heb zelf een proffesioneel strijkijzer dus daarmee kan ik ook werken
Strijkhulp in Zaventem (1930) - Sarah
Sarah
Zaventem
Nieuw
U heeft echt geen tijd om te strijken? Dan zal ik dit wel voor u doen :). Ik heb nog wat te leren voor ik de perfectie bereik maar ik wil dit graag samen met u bereiken.
Strijkhulp in Sterrebeek (1933) - Claudia
Claudia
Sterrebeek
Nieuw
Ik strijk al jaren voor 2 gezinnen. Het ene gezin geeft vooral hemden mee en het andere gezin geeft vanalles mee. Ik heb ook jaren kraamzorg gedaan. Strijken was in deze job een wekelijkse bezigheid.
Strijkhulp in Sint-pieters-woluwe (1150) - Celina
Celina
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Bonjour, je suis étudiante en soins infirmiers. J’ai toujours fais le repassage chez mes parents et maintenant, vu que j’habite toute seule, je le fais pour moi-même
Strijkhulp in Kortenberg (3070) - Veronique
Veronique
Kortenberg
Nieuw
Hallo, ik heb jaren voor een poetsbureau gewerkt, bij mensen thuis poetsen en of strijk. Ik hou van duidelijke open communicatie. Ook thuis strijkwerk gedaan voor mensen die tijd tekort kwamen, of wegens problemen met gezondheid
Strijkhulp in Nossegem (1930) - Lindsay
Lindsay
Nossegem
Nieuw
Ik strijk graag. Dus bij interesse mag u altijd strijk brengen tot bij mij thuis en ophalen. Als het in Zaventem is kan ik het ook aan huis komen doen. Buiten Zaventem word moeilijker aangezien ik mij met de fiets moet verplaatsen
Strijkhulp in Zaventem (1930) - Kari
Kari
Zaventem
Nieuw
Cleaning is my habit. I know it is not easy to keep everything clean and it is overwhelming and I am here to help. I would like to make a plan and a list for the most used things and for the other things that need regular cleaning. I also can do ironing at your house .
Strijkhulp in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik heb geen ervaring voor strijken maar strijken is iets waarbij ik heel veel belang aangeeft. Ik kan niet tegen als iemand zijn kleren aandoen zonder te strijken. Wanneer ik thuis ben en vrije ben dan strijk ik.
Strijkhulp in Zaventem (1930) - Jessica
Jessica
Zaventem
Nieuw
ik strijk graagg en goed en dit sinds kleinsaf :) heb het geleerd van mijn liefmoeder die zelf ook de strijk deed (en nog altijd) voor de mensen in haar buurt, strijk vlot en netjes
Strijkhulp in Kortenberg (3070) - Nathalie
Nathalie
Kortenberg
Nieuw
Hey, als mama van 3 kinderen heb ik al wat ervaring met strijken. Ik doe dit wel graag en met veel liefde. Als ik hier iemand mee kan helpen, aarzel dan niet om mij te contacteren. Groetjes Nathalie
Strijkhulp in Duisburg (3080) - Indra
Indra
Duisburg
Nieuw
Ik help graag andere. Strijken doe ik graag en ik doe het al van jongs af aan. Sommige hebben geen tijd of hebben er moeite mee dus ik zou graag andere willen helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.97 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Wezembeek-oppem, strijkhulp aan huis Wezembeek-oppem, stijkster Wezembeek-oppem, strijkdienst Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Wezembeek-oppem vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Wezembeek-oppem in te schakelen. Strijkhulpen in Wezembeek-oppem helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Wezembeek-oppem?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Wezembeek-oppem

Je hebt een strijkhulp in Wezembeek-oppem gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Wezembeek-oppem kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Wezembeek-oppem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je meerdere prijsoffertes van meerdere strijkhulpen in Wezembeek-oppem. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de feedback van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Wezembeek-oppem
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Wezembeek-oppem, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te ontvangen.

Strijkhulp in Wezembeek-oppem: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Wezembeek-oppem in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Wezembeek-oppem meerdere klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Wezembeek-oppem. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw keuze van strijkhulp in Wezembeek-oppem. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om advies om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Wezembeek-oppem strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Wezembeek-oppem in te schakelen. Een strijkhulp in Wezembeek-oppem klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Wezembeek-oppem? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug piekfijn op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Wezembeek-oppem en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Wezembeek-oppem!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden