poetsvrouw Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Wezembeek-oppem

Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.8/5 (61 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Poetsvrouw in Herent (3020) - Christine
Christine
Herent
4.83/5 (12 reviews)
ik poets ook graag! dit zou ik wel maar maximium 12u per week willen doen. wat toch enige spelling geeft naast mijn werkuren en naar jullie toe liefst geen ramen dit is niet zo mijn sterkste punt, maar ik doe het wel indien je dit wilt. Opgelet hiermee ben ik gestopt. ik doe enkel nog strijken !
Poetsvrouw in Vilvoorde (1800) - Petka
Petka
Vilvoorde
4.55/5 (11 reviews)
Ik heb all 5 jaar ervaring als poetsvrouw van London en ik heb eigen auto of kan ik gebruiken de openbarevervoer.Schoonmaken en strijken zijn geen probleem.
Poetsvrouw in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (8 reviews)
Ik ben reeds bij veel mensen gaan schoonmaken en opruimen. Kortweg het huishouden gaan doen. Ik heb een basis van koken maar ben zeker geen sterrenchef. Ik poets ook graag uw auto. Wie rijdt er nu niet graag in een propere auto ( zowel interieur als exterieur
Poetsvrouw in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
Sint-jans-molenbeek
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb ervaring met het professioneel schoonmaken van grote en kleine bedrijven en particuliere woningen. Ik heb gewerkt bij het welbekende schoonmaak bedrijf GOM. Ik ben zeer flexibel en help u graag! Met vriendelijke groeten
Poetsvrouw in Sint-stevens-woluwe (1932) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-stevens-woluwe
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zeer ordelijk persoon en soms kan het zijn dat het allemaal wat veel wordt op drukke periodes. Ik laat elk huis achter alsof ik er zelf in zou leven. Proper en opgeruimd staat netjes! Minder chaos in het huis is namelijk minder chaos in het hoofd 😉
Poetsvrouw in Vilvoorde (1800) - Noura
Noura
Vilvoorde
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik ben Noura woonachtig te Vilvoorde en zou graag een centje willen bijverdienen. Goede en duidelijke afspraken met elkaar maken zorgt voor een vlotte samenwerking en nog meer opdrachtjes natuurlijk.
Poetsvrouw in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik kom wanneer je wil (ook 's avonds, 's nachts of in het weekend) poetsen. Grote kuis of kleine kuis, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, kasten boenen.. niets is mij te veel. Ook opruimen en reorganiseren doe ik met plezier.
Poetsvrouw in Melsbroek (1820) - Jenny
Jenny
Melsbroek
5/5 (2 reviews)
Goededag. Ik ben Jenny en ik poets graag. Ik doe mijn werk goed vlug en grondig. Laat maar iets weten indien u interesse heeft. Ik kom met plezier. Groetjes
Poetsvrouw in Nossegem (1930) - Marie
Marie
Nossegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben 35 jaar oud. Ik houw van schoonheid, zelf bij me is altijd proper! Ik poets graag! Ik ben nauwkeurig. Ik ben betrouwbaar en bezit wagen! Ik kom gemakkelijk naar jullie en terug naar huis
Poetsvrouw in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen grote tuinman, maar voor het opruimen van bladeren, gras afdoen of de dakgoot uit te kuisen kan je zeker een beroep doen op mij. Ik heb zelf ook een kleine tuin waar ik het graag netjes heb en net ook een klein moestuintje ben gestart. Ook voor andere kleine opkuiswerken kan je met contacteren. Ik beschik over een wagen, Brussel en Vlaams-Brabant zijn voor mij vlot bereikbaar.
Poetsvrouw in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik heb in een school gekuist nu werk ik in een hotel en kuis de kamers en ja tuurlijk bij mijn thuis maar ik help ook graag mensen voor hun huis proper te kunnen maken en als ze thuis komen dat ze blij zijn
Poetsvrouw in Herent (3020) - Nancy
Nancy
Herent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nancy en ik hou van orde en netheid en ben ook heel stipt. Heb je weinig tijd of lukt het je om een of andere reden niet meer kom ik je graag een handje toestekken tot snel Nanske
Poetsvrouw in Machelen (1830) - Tabitha
Tabitha
Machelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als een poetshulp want heb ik als poetsvrouw gewerkt vanaf 2019 tot 2020.Ik Ben stipt en nuewkerig.Ik vind het echt leuk als alles is schoon en fris.Ik ben beschikbaar elke weekend.Hopelijk tot binnenkort
Poetsvrouw in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Vanaf mijn 13 jaar heb ik altijd thuis of bij mijn familie moeten schoonmaken. Dat doe ik heel graag, met muziek erbij doe ik dat nog beter. Wanneer mijn omgeving proper is, ben ik een goed humeur.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.94 door 125 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Wezembeek-oppem, kuisvrouw Wezembeek-oppem, ruitenwasser Wezembeek-oppem, glazenwasser Wezembeek-oppem, poetsdienst Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Wezembeek-oppem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Wezembeek-oppem . Maar hoe vind je de meest geschikte kuisvrouw in Wezembeek-oppem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Wezembeek-oppem langskomen?

Dit is volledig hoe jij het ziet. Wil je dat jouw kuisvrouw in Wezembeek-oppem elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw wensen. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Wezembeek-oppem zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Wezembeek-oppem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Wezembeek-oppem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Wezembeek-oppem mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Wezembeek-oppem kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw kuisvrouw in Wezembeek-oppem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Wezembeek-oppem aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Wezembeek-oppem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Wezembeek-oppem?

Hoeveel een poetsvrouw in Wezembeek-oppem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verscheidene poetshulpen in Wezembeek-oppem. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Wezembeek-oppem
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Wezembeek-oppem?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Wezembeek-oppem! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Wezembeek-oppem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Wezembeek-oppem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Wezembeek-oppem

Dringend huishoudhulp gevraagd Wezembeek-Oppem - M - Poetshulp gevraagd - Poetshulp gevraagd - House cleaning - Verhuising Schoonmak - Poetsvrouw - Hulp in huishouden gevraagd (incl strijken en wassen)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden