poetsvrouw Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Wezembeek-oppem

Poetsvrouw in Sint-stevens-woluwe (1932) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-stevens-woluwe
4.82/5 (11 reviews)
Ik ben een zeer ordelijk persoon en soms kan het zijn dat het allemaal wat veel wordt op drukke periodes. Ik laat elk huis achter alsof ik er zelf in zou leven. Proper en opgeruimd staat netjes! Minder chaos in het huis is namelijk minder chaos in het hoofd 😉
Poetsvrouw in Nossegem (1930) - Marie
Marie
Nossegem
5/5 (7 reviews)
Ik ben 35 jaar oud. Ik houw van schoonheid, zelf bij me is altijd proper! Ik poets graag! Ik ben nauwkeurig. Ik ben betrouwbaar en bezit wagen! Ik kom gemakkelijk naar jullie en terug naar huis
Poetsvrouw in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Bryan
Bryan
Sint-lambrechts-woluwe
5/5 (3 reviews)
Ik ben in een groot gezin opgegroeid waar we al sinds jonge leeftijd leerde mee kuisen en koken. Ik woon nu al jaren alleen en hou er van om thuis te komen in een proper huis!
Poetsvrouw in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik heb in een school gekuist nu werk ik in een hotel en kuis de kamers en ja tuurlijk bij mijn thuis maar ik help ook graag mensen voor hun huis proper te kunnen maken en als ze thuis komen dat ze blij zijn
Poetsvrouw in Nossegem (1930) - Nuryal
Nuryal
Nossegem
5/5 (1 reviews)
Vermits ik als huishoudhulp werk als job , heb ik al een tijdje ervaring . Afstoffen , stofzuigen , dweilen , ramen kuisen zijn geen probleem.Heb jij te weinig tijd hiervoor dan help ik graag
Poetsvrouw in Zaventem (1930) - Saida
Saida
Zaventem
Nieuw
Ik heb mijn studies kunnen financieren dankzij mijn vakantiejobs in de schoonmaak. Ik werk in en op de rand van Brussel. Ik werk efficiënt en heb een "hands on-mentaliteit". Indien u hulp kunt gebruiken hoor ik het graag.
Poetsvrouw in Tervuren (3080) - Kevin
Kevin
Tervuren
Nieuw
Maak jezelf niet graag schoon, geen probleem, dan doe ik het voor u. Van badkamers kuisen, keuken, stofzuigen enz vormen allemaal geen probleem. Kan voor eigen materiaal zorgen (chemische producten enz)
Poetsvrouw in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben als enigste kind opgegroeid met twee zéér propere ouders. Dit heeft als resultaat gegeven dan ik heel proper ben en super goed kan opruimen en ordenen. Ik zou bijna durven zeggen dat ik op het randje ben van het maniakale. Binnenhuis, buitenhuis of de auto, het maakt niet uit ik kan er wat van.
Poetsvrouw in Sint-pieters-woluwe (1150) - Celina
Celina
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Bonjour, depuis toute petite j’aide ma mère lorsqu’il s’agit des tâches ménagères. Notre maison devait toujours être impeccable. Je sais faire de tout allant du dépoussiérage au lavage de vitres
Poetsvrouw in Nossegem (1930) - Lindsay
Lindsay
Nossegem
Nieuw
Ik kuis graag en heb het graag heel proper bij mezelf. Dus ook bij iemand anders zal ik zeker mijn best doen om alles ordelijk en proper te hebben. Ramen kuisen is voor mij ook geen probleem.
Poetsvrouw in Zaventem (1930) - Kari
Kari
Zaventem
Nieuw
I just do it everyday and I became good at it. I also like to help with some tips for decluttering, organization and minimalism. I don't mind if you have a pet.
Poetsvrouw in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik heb bij schoonmaken geen ervaring. Ik hou dat alles net en proper thuis is. Wanneer ik thuis ben maak ik de hele huis schoon omdat ik hou van netheid. Als u me kiest voor schoonmaken zou u geen spijt van hebben
Poetsvrouw in Zaventem (1930) - Erdal
Erdal
Zaventem
Nieuw
İk ben heel nauwkeurig en snel in schoonmaak Van ramen huizen appartementen , auto’s en daarom ben ik de juiste persoon ik werk graag met mijn handen ik ben ook heel proper
Poetsvrouw in Kortenberg (3070) - Nathalie
Nathalie
Kortenberg
Nieuw
Hey, ik ben thuis een echte kuismaniak en ben heel ordelijk. Ik heb ook al reeds bij mensen gepoetst en waren heel tevreden van mijn werk. Hebt u hulp nodig bij de lenteschoonmaak of ramen kuisen, strijken e.d., aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik kom u met veel plezier helpen. Grts Nathalie
Poetsvrouw in Tervuren (3080) - Wobbe
Wobbe
Tervuren
Nieuw
hallo, ik heb thuis regelmatig gekuist en vind het elf ook rustgevend. Ik heb ervaring met ramen kuisen, auto's maar ook gewoon een woning of appartement. Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.96 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Wezembeek-oppem, kuisvrouw Wezembeek-oppem, ruitenwasser Wezembeek-oppem, glazenwasser Wezembeek-oppem, poetsdienst Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Wezembeek-oppem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Wezembeek-oppem in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Wezembeek-oppem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Wezembeek-oppem langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw kuisvrouw in Wezembeek-oppem elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Wezembeek-oppem zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetshulp inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Wezembeek-oppem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Wezembeek-oppem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Wezembeek-oppem mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Wezembeek-oppem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Wezembeek-oppem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Wezembeek-oppem aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Wezembeek-oppem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Wezembeek-oppem?

Hoeveel een poetsvrouw in Wezembeek-oppem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Wezembeek-oppem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Wezembeek-oppem
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Wezembeek-oppem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Wezembeek-oppem! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Wezembeek-oppem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Wezembeek-oppem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Wezembeek-oppem

Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Dringend huishoudhulp gevraagd Wezembeek-Oppem - M - Poetshulp gevraagd - Poetshulp gevraagd - House cleaning - Verhuising Schoonmak - Poetsvrouw - Hulp in huishouden gevraagd (incl strijken en wassen)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden