strijkhulp Temse

Ontdek talentvolle strijkhulp in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Temse

Strijkhulp in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (23 reviews)
Ik strijk graag. Bij u thuis. Als ervaren poetshulp strijk ik voor u en doe ik de was. En netjes weggelegd in de kast. Allemaal geen probleem. Need gerust contact op!
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zelfstandige vrouw dat vroeger van haar mama heeft leren strijken. Ik doe da me plezier en doet het graag. Heb nog nooit een ongeluk gehad tijdens het strijken
Strijkhulp in Boom (2850) - Joy
Joy
Boom
4.33/5 (6 reviews)
Dag Mr./Mv, Ik strijk graag. Ik doe mijn werk serious en met veel plezier. Ik ben vertrouwbaar en ik heb respect voor discreet. Ik kan 1 dag pwr week werken. Groetjes, Joy
Strijkhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking. Ik doe deze job met hart en ziel. Ik heb daar ook enige ervaring opgedaan in onze interne wasserij die jammer genoeg gestopt is . Ik strijk heel graag, verzorgd en nauwkeurig.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Strijk graag en ben correct in wat ik doe en als ik daarbij iemand kan ontlasten en er zelf wat met kan bijverdienen zijn beide partijen tevreden en blij.
Strijkhulp in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
4 jaar ervaring. Hemden, blouses, ... kortom alles! Ik beschik over een mouwplankje dus ook geen plooi in je mouwen bij een hemd! Hopelijk tot snel
Strijkhulp in Niel (2845) - Sabine
Sabine
Niel
5/5 (1 reviews)
Dag! Ik werk als huishoudhulp deeltijds en wil graag de tijd dat ik vrij ben nog bij verdienen met strijken. Ik werk al 8 jaar als huishoudhulp en moet soms bij de klanten ook strijken dus heb ervaring
Strijkhulp in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Binnen mijn huishoudelijke vaardigheden beschik ik ook uiteraard over de nodige strijkeigenschappen. Om dit netjes en tot uw gewenste standaard uit te voeren. Netjes, vlot en professioneel zijn de waarde waar ik voor sta.
Strijkhulp in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wij strijken alles van hemden tot pakken met stoomreiniger. Al uw speciale en gewoone stijlkenmerken kunnen wij voor u vervullen. Wel steeds op afspraak.
Strijkhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Strijkhulp in Hamme (9220) - Tamara
Tamara
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik zou dit heel graag doen voor mensen, woonachtig in regio waasland/dender.u brengt de mand en haalt ze dag erna al terug op.mijn werkomgeving is volledig rookvrij..wat ik niet strijk zijn hoeslakens.ik vraag 13euro/normaal gevulde wasmand
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Lukt het strijken niet zo goed of heb je hier geen tijd voor? Ik help graag! Zelf ben ik geen strijkster van opleiding, maar heb wel de richting ‘zorg’ gestudeerd, waarbinnen ik dit geleerd heb en uiteraard strijk ik onze eigen kleren ook telkens. Contacteer me gerust, mocht ik kunnen helpen!
Strijkhulp in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik strijk al een hele lange tijd voor mezelf en andere familieleden en heb veel ervaring. Het is dus zeker handig meegenomen als bijverdienst. Ik help mensen graag met zoiets.
Strijkhulp in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik neem mijn tijd om alles te strijken zodat de was mooi glad is. Hebt u een wasmand met strijk? Deze doe ik voor u! Bij voorkeur bij u thuis, daar ik op dat moment voor uw huishouden zorg.
Strijkhulp in Waasmunster (9250) - Kyra
Kyra
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe lastig het is om te strijken maar ik doe het met heel veel plezier en ik ben ook iemand dat zijn werk perfect wilt doen. Dus ik wil jullie altijd helpen! Tot snel hopelijk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Temse: geëvalueerd met 4.95 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Temse, strijkhulp aan huis Temse, stijkster Temse, strijkdienst Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Temse vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Temse aan te werven. Strijkhulpen in Temse helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Temse?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Temse

Je hebt een strijkhulp in Temse gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Temse kan vragen, hang af van verschillende zaken.

De prijs voor strijkhulp in Temse kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsvoorstellen van verschillende strijkhulpen in Temse. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Temse
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kleedjes strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Temse, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te krijgen.

Strijkhulp in Temse: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Temse in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Temse verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Temse. Dit kan natuurlijk een een rol spelen op jouw selectie van strijkhulp in Temse. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank aan te schaffen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Temse strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Temse in dienst te nemen. Een strijkhulp in Temse klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Temse? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw verwachtingen met onze strijkhulpen in Temse en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Temse!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden