computerhulp Hemiksem

Computerhulp aan huis in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Hemiksem

Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.82/5 (22 reviews)
problemen met je PC? Netwerk doet niet wat je verwacht? 15 jaar ervaring in een professionele dienst voor PC helpdesk en ICT planning, lesgever Elektriciteit, Elektronica en Office 365 zorgt voor een ongeëvenaarde kennis.
Computerhulp in Bazel (9150) - Cyriel
Cyriel
Bazel
5/5 (12 reviews)
Dag allemaal Ik heb reeds een afspraak met mijn gehandicapte zoon als dienstverlener. Onnodig mij voor andere diensten voorlopig te contacteren. Vriendelijke groeten
Computerhulp in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Lukt het niet om de juiste acties uit te voeren op je pc, tablet, smartphone of gewoon in excel? Ik leg je graag met veel geduld uit hoe je het zelf kan doen en onthouden voor de toekomst. Wil je liever dat ik je excel verder voorbereid, dat kan ook natuurlijk...zoals jij het wil.
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Niel (2845) - Kevin
Kevin
Niel
5/5 (6 reviews)
Zelf ben ik professioneel actief in de IT wereld. Buiten deze ervaring ben ik een technologie fanaat die graag op de hoogte is van de laatste nieuwtje en uren kan experimenteren om dingen aan de praat te krijgen. Problemen oplossen of iets werkende krijgen geeft hierbij een grote voldoening. Graag wens ik andere mensen bij te staan in soms moeilijk op te lossen problemen en de nodige raad te geven
Computerhulp in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Sta je graag bij in het verder uitpluizen van uw excel kennis, opmaken van rapporten, autmatisering van uw formulieren met Macro's of het schrijven van VBA... Van beginners tot gevorderden
Computerhulp in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Als professionele IT'er met jarenlange ervaring kan ik u bijstaan met allerlei vragen of opleidingen. Het kan gaan van all-around vragen tot in detail info. Alsook kan ik via een speciale portaal u bijles geven en/of verder helpen met je vragen en problemen vanop afstand. Indien je vragen hebt aarzel niet ol mij te contacteren.
Computerhulp in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (1 reviews)
Jaren ervaring in IT (hoofdberoep). Ik heb herstellingen uitgevoerd van a tot z, bvb. Smartphone tot servers. Zowel hardware als software. Geen enkel uitdaging is te veel en ik heb hopen geduld. Dat is alles wat een echte probleemoplosser nodig heeft.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Door mijn opleiding Toegepaste Informatica en mijn interesse in Technologie heb ik de laatste jaren heel wat vaardigheden ontwikkelen om mijn medemensen te helpen met hun technologische problemen. Dit kan gaan van instellingen op de computer uitleggen en aanpassen tot het installeren van hardware en recoveren van verloren bestanden op een harde schijf.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Marnik
Marnik
Wilrijk
Nieuw
Ik werk al sinds het prille begin met een Windows PC en heb er heel wat ervaring mee. Mijn eigen toestel is op en top in orde en kan je dan ook op weg helpen met jou informaticaproblemen. Regio Antwerpen.
Computerhulp in Boom (2850) - Niels
Niels
Boom
Nieuw
Beste, ik heb een bachelor in electronica-ICT van 2011, nadien altijd gewerkt in het ICT field tot nu toe nog geen probleem tegen gekomen dat geen oplossing voor gevonden heb. Grtz Niels
Computerhulp in Hoboken (2660) - Sam
Sam
Hoboken
Nieuw
Sinds 2008 ben ik werkzaam in ICT wereld en ik heb ondertussen dus een brede kennis van deze wereld. Er wordt me vaak gezegd dat ik ICT zaken op een begrijpbare manier kan uitleggen en mensen een duwtje in de rug kan geven. Ik ben sinds kort zelfs in het bezit van een leerkrachtendiploma, dus dit kan ook een meerwaarde zijn.
Computerhulp in Beveren-waas (9120) - Timothe
Timothe
Beveren-waas
Nieuw
Een manusje-van-alles, ook wel klusjesman of factotum genoemd, is een term die gebruikt wordt om iemand aan te duiden die vele kleine karweitjes opknapt. Een manusje-van-alles is iemand die beschikt over méér dan buitengewone handvaardigheid op alle vakgebieden. ...
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Ruben
Ruben
Wilrijk
Nieuw
Ik heb een bachelor in de informatica en maakte daarna mijn master in de handeslwetenschappen af. Ik geef graag opleiding en verdiep me graag in vaak of minder vaak voorkomende computer problemen. De standaard office pakketen hebben weinig geheimen voor mij dus ook hierbij help ik graag.
Computerhulp in Schelle (2627) - Stephan
Stephan
Schelle
Nieuw
Heb reeds +15 jaar ervaring met soft & hardware problemen. PC-tablet-gsm-servers-switchen-printers-netwerken-wifi... Van installatie, troubleshooting tot herstellingen.
Computerhulp in Hoboken (2660) - Seppe
Seppe
Hoboken
Nieuw
Mijn grootouders hebben vaak ook hulp nodig die ik dan telkens geef dit gaat dan vaak over hun tablet, computer, printer, tv ,etc. Ik ben zelf een Mac gebruiker en iPhone gebruiker.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Hemiksem: geëvalueerd met 4.97 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Hemiksem, computerproblemen oplossen aan huis Hemiksem, computer problemen Hemiksem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden