bijles chemie Sint-niklaas

Hulp voor bijles chemie in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Sint-niklaas

Bijles chemie in Lokeren (9160) - Peter
Peter
Lokeren
4.8/5 (5 reviews)
7 jaar ervaring in het geven van bijles aan leerlingen van het lager, middelbaar en universitair onderwijs. Na een gesprek met de ouders of de leerling zelf worden de doelstellingen vastgelegd. De aanpak tijdens de les verschilt van student tot student.
Bijles chemie in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles chemie in Lokeren (9160) - Jens
Jens
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Ik heb de nodige kennis en achtergrond in vakken zoals chemie, fysica en wiskunde. Leerlingen begrijpen het ook vaker als een soortgenoot (medestudent) bepaalde zalen uitlegt ipv een leerkracht.
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles chemie in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles chemie in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles chemie in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles chemie in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles chemie in Temse (9140) - Laura
Laura
Temse
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs wiskunde - natuurwetenschappen. Heb je bijles nodig bij de leerstof wiskunde, natuurwetenschappen, fysica, chemie of biologie? Nood aan hulp bij het maken van een planning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles chemie in Zele (9240) - Handan
Handan
Zele
Nieuw
Ik heb tal van kinderen uit mijn omgeving lesgegeven en vooruitgeholpen op vlak van wetenschap en techniek. Ik heb zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Daarna heb ik twee masters met succes behaald in industriële wetenschappen en burgerlijk ingenieur (optie chemie). Ik geef met passie alle wetenschapsvakken aangevuld met voorbeelden uit mijn professioneel werkomgeving.
Bijles chemie in Belsele (9111) - Cédric
Cédric
Belsele
Nieuw
Houder van het diploma Bachelor in deChemie en praktische ervaring in zowel het labo als in de industrie. Ik ben beschikbaar voor bijles en studie begeleiding voor het vak chemie voor leerlingen in het middelbaar. Indien ik van dienst kan zijn dan hoor ik het graag!
Bijles chemie in Belsele (9111) - Senne
Senne
Belsele
Nieuw
Al sinds ik klein was heb ik altijd graag wiskunde gedaan, bovendien ging het me eerlijk gezegd ook goed af. Sinds het middelbaar krijg ik ook verschillende wetenschapsvakken die mij ook interesseren. Vooral in chemie behoor ik ook bij de betere. Via mijn ouders heb ik vernomen dat vandaag de dag veel mensen op zoek zijn naar bijlessen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen.
Bijles chemie in Temse (9140) - Aze
Aze
Temse
Nieuw
Ik heb in het verleden reeds bijlessen chemie en biologie gegeven aan een personen uit het vierde en vijfde middelbaar. Daarnaast heb ik ook reeds bijlessen gegeven aan lagere school kinderen uit de Okan klas. Zelf zit ik momenteel in mijn tweede master geneeskunde. Voor meer uitleg mag je me altijd sturen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.96 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Sint-niklaas, privé leraar chemie Sint-niklaas, leraar chemie gezocht Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden