bijles fysica Sint-niklaas

Hulp voor bijles fysica Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Sint-niklaas

Bijles fysica in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Bijles fysica in Lokeren (9160) - Peter
Peter
Lokeren
4.8/5 (5 reviews)
7 jaar ervaring in het geven van bijles aan leerlingen van het lager, middelbaar en universitair onderwijs. Na een gesprek met de ouders of de leerling zelf worden de doelstellingen vastgelegd. De aanpak tijdens de les verschilt van student tot student.
Bijles fysica in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles fysica in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Heb jij bijles nodig? Stop met zoeken, bij mij ben je aan het juiste adres! Tijdens mijn studie als industrieel ingenieur heb ik de voorbije 3 jaar voldoende kennis verworven om jou met al jouw te helpen. Mij specialiteiten zijn alle wetenschapsvakken met een grote liefde voor wiskunde. Ik ben erg geduldig persoon, en met mij erbij is jouw examen periode zorgen vrij!
Bijles fysica in Lokeren (9160) - Jens
Jens
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Ik heb de nodige kennis en achtergrond in vakken zoals chemie, fysica en wiskunde. Leerlingen begrijpen het ook vaker als een soortgenoot (medestudent) bepaalde zalen uitlegt ipv een leerkracht.
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles fysica in Temse (9140) - Elias
Elias
Temse
5/5 (1 reviews)
Als laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur architect heb ik meer dan voldoende kennis en inzicht in de wereld van de wiskunde en fysica. Ik heb altijd een passie gehad om deze kennis en inzicht op een zo makkelijk mogelijke manier uit te leggen aan zij die het nodig hebben.
Bijles fysica in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles fysica in Lokeren (9160) - Jelle
Jelle
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Ik geef ondertussen al een jaar bijles over fysica, wiskunde en alles wat hiermee te maken heeft. Ik ben zeer flexibel en kom altijd goed voorbereid, want een voorbereid man is er twee waard! Verder geef ik bijles op secundair niveau, en universitair niveau indien ik de leerstof voldoende beheers.
Bijles fysica in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenz
Lorenz
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Afgestudeerd aan hogere zeevaartschool te Antwerpen extra jaar wetenschappelijke vorming gevolgd. Heel veel wiskunde en fysica gekregen. Zelf ook heel veel interesse in deze materie en ik vind het super om anderen dit uit te leggen
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles fysica in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles fysica in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.98 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Sint-niklaas, fysica bijles Sint-niklaas, opfriscursus fysica Sint-niklaas, privé leraar fysica Sint-niklaas, leraar fysica gezocht Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden