bijles wetenschappen Sint-niklaas

Hulp voor bijles wetenschappen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Sint-niklaas

Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Bijles wetenschappen in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Bijles wetenschappen in Lokeren (9160) - Peter
Peter
Lokeren
4.8/5 (5 reviews)
7 jaar ervaring in het geven van bijles aan leerlingen van het lager, middelbaar en universitair onderwijs. Na een gesprek met de ouders of de leerling zelf worden de doelstellingen vastgelegd. De aanpak tijdens de les verschilt van student tot student.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd op een proefschrift over theoretische fysica, meer bepaald kernfysica. Daarnaast heb ik ook kennis van menswetenschappen (taalkunde, economie).
Bijles wetenschappen in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles wetenschappen in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Heb jij bijles nodig? Stop met zoeken, bij mij ben je aan het juiste adres! Tijdens mijn studie als industrieel ingenieur heb ik de voorbije 3 jaar voldoende kennis verworven om jou met al jouw te helpen. Mij specialiteiten zijn alle wetenschapsvakken met een grote liefde voor wiskunde. Ik ben erg geduldig persoon, en met mij erbij is jouw examen periode zorgen vrij!
Bijles wetenschappen in Lokeren (9160) - Jens
Jens
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Ik heb de nodige kennis en achtergrond in vakken zoals chemie, fysica en wiskunde. Leerlingen begrijpen het ook vaker als een soortgenoot (medestudent) bepaalde zalen uitlegt ipv een leerkracht.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben als student bezig aan mijn 1ste jaar bio-ingenieurswetenschappen. Daarvoor heb ik Latijn-wiskunde (8 uur) gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat men alles begrijpt.
Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Hoi student, senior & leergierigen! Ik ben bedreven in de computerwetenschappen & alles daaromheen. Omwille dat dit geen exacte wetenschap is, is dagelijks bijleren een must. Technische ontwikkelingen & nieuwtjes is voor mij een passie. Ik geef regelmatig uitleg aan senioren, mensen met beperkingen. Indien u uitleg of advies nodig heeft, kan u me ook vanop afstand bereiken via remote support. Mvg
Bijles wetenschappen in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben student lager onderwijs. Ik help uw kind graag met de leerstof die hij moet kennen in het lager onderwijs (bijles taal, spelling, wiskunde,...)
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenz
Lorenz
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Afgestudeerd aan hogere zeevaartschool te Antwerpen extra jaar wetenschappelijke vorming gevolgd. Heel veel wiskunde en fysica gekregen. Zelf ook heel veel interesse in deze materie en ik vind het super om anderen dit uit te leggen
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.96 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Sint-niklaas, leraar wetenschappen Sint-niklaas, privéles wetenschappen Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden