bijles wetenschappen Sint-niklaas

Hulp voor bijles wetenschappen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Sint-niklaas

Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
bijles VOERTUIG TECHNOLOGIE, geef ondertussen 20j les in autotechniek op tso/bso niveau en ook in het volwassen onderwijs. Diverse bijscholingen en 11 jaar praktische ervaring.
Bijles wetenschappen in Sinaai-waas (9112) - Steff
Steff
Sinaai-waas
5/5 (7 reviews)
Zelf ben ik student elektronica aan Odisee hogeschool. Uit mijn vooropleiding industriële wetenschappen en daarop volgend industrieel ingenieur, heb ik dus zeker en vast voldoende kennis van wiskunde, wetenschap en fysica. Wil je wat extra hulp / ondersteuning? Aarzel niet om mij te contacteren.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd op een proefschrift over theoretische fysica, meer bepaald kernfysica. Daarnaast heb ik ook kennis van menswetenschappen (taalkunde, economie).
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Julie
Julie
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Als student ben ik bezig in het 3de jaar bio-ingenieurswetenschappen. Voordien heb ik Latijn-wiskunde 8 uur gedaan. Ik ben bereid om de leerstof goed uit te leggen zodat je alles begrijpt.
Bijles wetenschappen in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles wetenschappen in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Hoi student, senior & leergierigen! Ik ben bedreven in de computerwetenschappen & alles daaromheen. Omwille dat dit geen exacte wetenschap is, is dagelijks bijleren een must. Technische ontwikkelingen & nieuwtjes is voor mij een passie. Ik geef regelmatig uitleg aan senioren, mensen met beperkingen. Indien u uitleg of advies nodig heeft, kan u me ook vanop afstand bereiken via remote support. Mvg
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles wetenschappen in Belsele (9111) - Cédric
Cédric
Belsele
Nieuw
Houder van het diploma Bachelor in deChemie en praktische ervaring in zowel het labo als in de industrie. Ik ben beschikbaar voor bijles en studie begeleiding voor het vak chemie voor leerlingen in het middelbaar. Indien ik van dienst kan zijn dan hoor ik het graag!
Bijles wetenschappen in Montegnée (4420) - Kjenta
Kjenta
Montegnée
Nieuw
Ik zit op de Broederschool in het 5e jaar en volg de richting 6 uur Wiskunde-Wetenschappen. Mijn sterkste vakken op school zijn biologie, fysica, Engels en chemie. Het geven van bijles aan leerlingen van de lagere school tot de tweede graad leek me een leuke manier om alle leerstof nog eens op te frissen en tegelijk ook een centje bij te verdienen.
Bijles wetenschappen in Belsele (9111) - Senne
Senne
Belsele
Nieuw
Al sinds ik klein was heb ik altijd graag wiskunde gedaan, bovendien ging het me eerlijk gezegd ook goed af. Sinds het middelbaar krijg ik ook verschillende wetenschapsvakken die mij ook interesseren. Vooral in chemie behoor ik ook bij de betere. Via mijn ouders heb ik vernomen dat vandaag de dag veel mensen op zoek zijn naar bijlessen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen.
Bijles wetenschappen in Montegnée (4420) - Caroline
Caroline
Montegnée
Nieuw
Ik studeer in juni af als leerkracht secundair onderwijs.Ik heb zeer brede interesses en sta bekend als een bevlogen en gepassioneerde leerkracht. Dankzij allerlei extra weetjes en duidelijke heldere uitleg, krijgt men vanzelf zin om bij te leren. :) Zelf heb ik Grieks-Wiskunde gestudeerd, vele animatorjaren bij kazou achter de rug en ook ander vrijwilligerswerk. Naast bijlesdocent, dus ook oppas!
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Leila
Leila
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Van beroep ben ik leerkracht wetenschappen. Biologie, chemie, PAV, Mavo.... Zorgleerkracht.... ik speel graag in op de noden van mijn leerlingen. Op leerijke creatieve manier herhalen we de geziene leerstof.
Bijles wetenschappen in Nieuwkerken-waas (9100) - Helena
Helena
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al enkele malen vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik kinderen hielp met hun huiswerk. Daarnaast heb ik ook aan enkele vrienden van mij al verschillende keren bijles gegeven. Ik ben een enthousiast persoon met veel geduld en geef met veel passie huiswerkbegeleiding
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.98 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Sint-niklaas, leraar wetenschappen Sint-niklaas, privéles wetenschappen Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden