bijles fysica Leuven

Hulp voor bijles fysica Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Leuven

Bijles fysica in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met bijles geven. Ik pas me goed aan aan de individuele noden van de student. Ik ben bioloog van opleiding (KUL) en geef drie jaar les in 2de en 3de graad aso (fys, chem, bio, toep wetenschappen, seminarie).
Bijles fysica in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Als derdejaars fysica met minor wiskunde aan de KUL ben ik dagelijks bezig met abstracte wiskunde en fysica. Het is voor mij dan ook een grote passie om voor elk concept een intuïtieve, simpele uitleg te vinden. Ik merk vaak dat jongeren erg onzeker zijn over hun wiskundige capaciteiten en ik hoop daar verandering in te brengen door te tonen dat het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles fysica in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben student Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, een wetenschappelijke opleiding aan de KU Leuven. In het secundair behaalde ik een diploma voor Wetenschappen-Wiskunde (8u). Ben je een student secundair onderwijs? En heb je problemen voor wetenschappen? Dan help ik je graag!
Bijles fysica in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Abhi
Abhi
Leuven
5/5 (1 reviews)
I taught several years in Faculty of Industrial Engineering in KUL and I understand the problems that students choosing Chemistry/Chemical Engineering face due to such rigorous schedule. I am ready to provide help in Chemistry, Mathematics, Separations, Thermodynamics and Computational Applications of Chemical Engineering (MATLAB)
Bijles fysica in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica uit Leuven. In het middelbaar heb ik vaak bijles gegeven aan lagere jaren en eerlijk gezegd is het ook wel iets wat ik zeer graag doe. Zien dat de leerling het beter doet, daar halen we allebei voldoening uit! Ik ga daarom ook altijd mijn best doen om het zo goed mogelijk uit te leggen en hopelijk snapt de leerling zijn/haar leerstof beter
Bijles fysica in Leuven (3000) - Sergey
Sergey
Leuven
Nieuw
Ik ben 2de masterstudent fysica aan de KU Leuven die binnenkort zal starten met zijn doctoraat fysica. Ik bied (online) bijles fysica en wiskunde aan voor zowel leerlingen uit het middelbaar als op universitair niveau.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als student in wetenschappen ben ik aardig met bijles geven in alle wetenschapsvakken en ben ik ook vloeiend in het Nederlands en Engels. In het middelbaar deed ik al de richting wiskunde wetenschappen en had ik 9uur wiskunde per week. Ik studeer Geografie en wetenschap is dan ook mijn passie. Ik bewaar al mijn boeken en heb nog honderden notities liggen waarmee ik u kan helpen en bijstaan.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Liesbeth
Liesbeth
Leuven
Nieuw
Ik studeer Voedings- en dieetkunde. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd en na mijn zesde jaar besloot ik een zevende jaar bijzondere wetenschappelijke vorming te volgen.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Amelie
Amelie
Leuven
Nieuw
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs en zit momenteel in het 4e jaar handelsingenieur aan de KUleuven. Ik ben sterk in wetenschappelijke vakken en kan ook bijles geven in Frans, Nederlands en Engels. Ik kan bijles geven aan kinderen in de lagere school en in het middelbaar. Verder kan ik ook bijles geven aan jongeren die verder studeren, dit voor bepaalde vakken.
Bijles fysica in Leuven (3000) - Lili
Lili
Leuven
Nieuw
Ik ben eerste master studente bio-ingenieur aan de KU Leuven en volg deze studierichting met de grootste gedrevenheid. Met deze academische achtergrond acht ik mezelf dus in staat om u zowel bij wiskundige als wetenschapsvakken te ondersteunen. Ik hoop via deze weg mijn passie voor studeren te kunnen delen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Leuven, fysica bijles Leuven, opfriscursus fysica Leuven, privé leraar fysica Leuven, leraar fysica gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica in Leuven

bijles natuurkunde - Bijles fysica - Bijles voor herexamens - bijles wiskunde voor KUL - Bijles golven en geluid - Bijles Industrieel Ingenieur - Bijles fysica - Bijles fysica - Bijles fysica - Bijles bij wiskunde en fysica uit de richting economie wiskunde in het 6de - Actie november - Zaïna - Les wiskunde en fysica voor 3 Lj ASO wetenschappen - Begeleider mechanica 1 burgerlijk ingenieur - Ghostwriter master thesis - Lessen & hulp - Bijles : Bijles fysica, Bijles chemie - Bijles fysica en wiskunde - Bijles Fysica - bijles fysica,chemie - Biomechanica/fysica/statistiek - Repetitor voor Eerste jaar Bio-ingenieurswetenschappen - Mechanische eenheidsbewerkingen - Bijles wiskunde/fysica - Bijles natuurkunde II - Farmacie KUL - Fysica 6e ASO - Bijles voor Fysica 2.de graad - bijles fysica voor eerste bachelor biologie - Bijles Fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden