bijles fysica Deinze

Hulp voor bijles fysica Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Deinze

Gaétan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (3 reviews)
Ik ben sinds enkele jaren afgestudeerd als Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde en heb een sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Als doctoraatsstudent aan de UGent help ik al vier jaar op rij bij de lessen van de eerste bachelor Burgerlijk Ingenieur, met een focus op wiskunde en fysica. Deze onderwerpen boeien mij, en kan ik op een duidelijke en rustige manier uitleggen.
Bijles fysica in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Bijles fysica in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles fysica in Hansbeke (9850) - Fien
Fien
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, aangevuld met een lerarenopleiding wiskunde. Tijdens mijn studies heb ik bijlessen gegeven, zowel in het middelbaar als hoger onderwijs. Na mijn studies heb ik een periode op een middelbare school gewerkt als leerkracht wiskunde. Bijlessen kunnen doorgaan bij mij in Nevele of online.
Bijles fysica in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Bijles fysica in Dentergem (8720) - Céline
Céline
Dentergem
Nieuw
Afgestudeerd in Biologische Wetenschappen heb ik mijn portie aan wiskunde, Chemie en Fysica gehad! Ik kan kinderen helpen met het snappen van hun theorie, en ondersteuning bieden bij het maken van oefeningen.
Bijles fysica in Aalter (9880) - Astrid
Astrid
Aalter
Nieuw
na mijn 1ste jaar in biomedische wetenschappen, besloot ik om logopedische wetenschappen te volgen. Hierdoor heb ik een brede wetenschappelijke en wiskundige kennis, bovendien weet ik hoe ik didactisch deze zaken kan aanbrengen en jongeren kan motiveren door hun interesses te koppelen aan het vak. Door mijn grote ervaring in het jeugdwerk weet ik heel goed wat de leefwereld is van deze jongeren
Bijles fysica in Deinze (9800) - Cynthia
Cynthia
Deinze
Nieuw
Ik ben reeds 25 jaar leerkracht in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn elektriciteit, elektronica en fysica in het 5de en 6de secundair.
Bijles fysica in Sint-martens-latem (9830) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik kan bijles geven in wiskunde, fysica, chemie, informatica en economie aan kinderen in het middelbaar in de ruime omgeving van Gent. Ik heb ervaring in het geven van opleiding en coaching door mijn werk. Ik help uiteraard ook mijn eigen kinderen (15 en 17) bij hun studies. Ik tracht te boeien met verfrissende inzichten en praktische toepassingen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te laten
Bijles fysica in Nazareth (9810) - Dries
Dries
Nazareth
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de universiteit van Gent. Mijn interesse in en kennis van wiskunde, statistiek en fysica gebruik ik graag om anderen te ondersteunen en vooruit te helpen. Ik ben geduldig en ga gestructureerd te werk. Voor bijles kan je dus altijd bij mij terecht!
Bijles fysica in Afsnee (9051) - Jonas
Jonas
Afsnee
Nieuw
Ik ben masterstudent industrieel ingenieur elektromechanica aan de Universiteit Gent, waardoor ik een brede theoretische achtergrond heb in verband met wiskunde en wetenschappen. Ik ben geduldig en probeer iedereen vooruit te helpen!
Bijles fysica in De pinte (9840) - Andreas
Andreas
De pinte
Nieuw
Ik ben 17 jaar en volg wiskunde wetenschappen aan de Voskenslaan. Ik ben goed in het snel en efficient uitleggen van dingen. Ik ben jong maar dat is misschien ook mijn sterkte dat ik het uit het perspectief van een jongere zie.
Bijles fysica in Sint-martens-latem (9830) - Morgane
Morgane
Sint-martens-latem
Nieuw
Bijles geefster aan medestudenten tijdens studies Burgerlijk Ingenieur en Wetenschappen Wiskunde. Ook hulp bij mijn zus voor deze vakken. Goed inzicht in Wiskunde
Bijles fysica in Zulte (9870) - Nathalie
Nathalie
Zulte
Nieuw
Ik ben altijd heel graag naar school gegaan, zeker om wetenschappen te studeren en zo de wereld op één manier te ontdekken. Mijn master bio-ingenieur heeft me ook de nodige kennis gegeven en inzicht in de materie. Graag deel ik die met anderen die nog op de weg zitten richting hun diploma (of anderen met een interesse in de vakken).
Bijles fysica in De pinte (9840) - Johan
Johan
De pinte
Nieuw
Hallo, mijn naam is Johan, 49 jarige burgerlijk ingenieur. Ik geef een tiental jaar met succes bijles aan leerlingen uit het secundair onderwijs die het moeilijk hebben met Wiskunde, Frans, Engels, Natuurkunde/Fysica, Wetenschappen, Economie en Statistiek.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Deinze, fysica bijles Deinze, opfriscursus fysica Deinze, privé leraar fysica Deinze, leraar fysica gezocht Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden