bijles fysica Geel

Hulp voor bijles fysica Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Geel

Bijles fysica in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles fysica in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles fysica in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles fysica in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles fysica in Kasterlee (2460) - Stef
Stef
Kasterlee
Nieuw
Ik zit in mijn bachelor burgerlijk ingenieur. Ik stroomde in het secundair onderwijs regelmatig door naar verschillende rondes van wetenschapsolympiades. Voor vragen over chemie, fysica en wiskunde kan ik je zeker verder helpen. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd in deze vakken en heb al ervaring bij het ondersteunen van vrienden en familie. Twijfel zeker niet om me te contacteren bij extra vragen.
Bijles fysica in Geel (2440) - David
David
Geel
Nieuw
In het Secundair Onderwijs een opleiding in Wiskunde en Wetenschappen gevolgd. Door mijn opleiding tot lijnpiloot zijn deze vakken dagelijkse kost voor mij.
Bijles fysica in Herentals (2200) - Axel
Axel
Herentals
Nieuw
Ik heb zelf wetenschappen wiskunde gestudeerd en rond nu mijn bachelor ingenieurswetenschappen af. Door al deze ervaring kan ik op een meer inzichtelijke manier hulp bieden aan uw kind waarbij ik ook zal helpen werken aan een efficiëntere studiemethode.
Bijles fysica in Olen (2250) - Ferre
Ferre
Olen
Nieuw
Ik ben mandaatassistent aan de Universiteit Antwerpen en heb dus zeker ervaring in het lesgeven. Zelf ben ik wiskundige, waardoor ik zeker in staat ben om wiskunde begrijpbaar en duidelijk over te brengen.
Bijles fysica in Olen (2250) - Timon
Timon
Olen
Nieuw
Als student bio-ingenieur heb ik een zeer diepe en brede kennis over alles wat wiskunde en wetenschappen is. Ik geef hier vaak bijles in aan medestudenten maar zou dit graag uitbreiden naar een formelere setting waar ik zelf ook iets aan kan verdienen. Ik ben zeker dat ik over de juiste kwaliteiten bezit om u verder te helpen.
Bijles fysica in Geel (2440) - Quinten
Quinten
Geel
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur. In mijn opleiding wordt een serieus pakket van wiskunde en fysica verwerkt om een basis te leggen voor de meer toegepaste zaken. Momenteel heb ik mijn eerste twee jaren vruchtvol afgelegd. Ik help graag mensen nieuwe inzichten te laten krijgen, en neem er dus ook de tijd voor.
Bijles fysica in Geel (2440) - Jasper
Jasper
Geel
Nieuw
Ik heb chemie gestudeerd op de hogeschool en ben daarna overgeschakeld naar industrieel ingenieur. Basisvakken zoals chemie, fysica en wiskunde zijn daarom vakken waar ik zelf recent nog veel tijd in heb gestoken. Ik voel me daarom ook volledig klaar om deze over te brengen. Ik zit bij de scouts waar ik omga met kinderen en adolescenten en weet hoe ik met hen op een vlotte manier kan omgaan.
Bijles fysica in Varendonk (2431) - Toke
Toke
Varendonk
Nieuw
Ik studeer zelf biomedische wetenschappen en ik doe heel graag aan wetenschappen. Als ik hier andere studenten mee kan helpen doe ik dit met veel plezier!
Bijles fysica in Geel (2440) - Jan
Jan
Geel
Nieuw
lesgeven aan leerlingen die een achterstand hebben opgelopen door de Corona pandemie, ben nu met pensioen na altijd gewerkt te hebben bij Vito wat staat voor Vlaamse Instelling voor Technologisch onderzoek
Bijles fysica in Westerlo (2260) - Gerben
Gerben
Westerlo
Nieuw
Binnen mijn opleiding als industrieel ingenieur bouwkunde heb ik doorheen mijn ganse opleiding veel wiskunde en fysica zoals sterkteleer gestudeerd..
Bijles fysica in Geel (2440) - Jonathan
Jonathan
Geel
Nieuw
Mijn studies als burgerlijk ingenieur geven een brede basis voor wetenschappen en wiskunde. Tevens heb ik als monitor bij Kazou veel ervaring opgedaan om met kinderen om te gaan en hen te enthousiasmeren. Met veel plezier wil ik mij inzetten om kinderen van het lager en middelbaar onderwijs te begeleiden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Geel: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Geel, fysica bijles Geel, opfriscursus fysica Geel, privé leraar fysica Geel, leraar fysica gezocht Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica in Geel

Bijles Wiskunde ( eventueel Fysica ) - Bijles statica, fysica, (énergie) - STEM zwaartekracht en druk - Student biotechnologie 1ste jaar op zoek naar bijles natuurkunde - Dringend hulp Fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden