bijles fysica Brugge

Hulp voor bijles fysica Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Brugge

Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Heist-aan-zee (8301) - Luc
Luc
Heist-aan-zee
5/5 (12 reviews)
Ik ben redelijk veeleisend voor mijn leerlingen, bereid de lessen op voorhand voor en leg vooral de nadruk op het begrijpen van de leerstof. Ik ben van mening dat het begrijpen van de leerstof fundamenteel is in wetenschappen in het algemeen en probeer dat dan ook mee te geven.
Olivier is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Bijles fysica in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Bijles fysica in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Bijles fysica in Sint-andries (8200) - Dante
Dante
Sint-andries
Nieuw
Kennis: ik ben student Fysica en Sterrenkunde aan de UGent. Dit nadat ik de middelbare opleiding "Wetensch. Wisk. 8u" heb gevolgd. Stijl: Ik ben jobstudent bij de volkssterrenwacht Beisbroek waar ik kinderen, volw. en senioren probeer warm te maken voor wetenschap met enthousiaste uitleg. Mijn visie is om deze passie ook in bijlessen te verwerken. wetensch en wisk moeten gewoon ook leuk zijn!
Bijles fysica in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur met een brede kennis over wiskunde en wetenschappen en wil hierbij wel graag bijles geven. Groetjes, Jorden
Bijles fysica in Damme (8340) - Jonathan
Jonathan
Damme
Nieuw
In het uitoefenen van mijn huidige job als projectleider binnen een chemisch laboratorium sta ik dikwijls in voor het opleiden en begeleiden van medewerkers, studenten en stagiairs. Daarnaast help ik vaak familie en vrienden met hun studies. Als ervaren scheikundige hou ik ervan om mensen iets bij te brengen vanuit een passie voor mijn vak, met de nodige kennis en expertise.
Bijles fysica in Brugge (8000) - Stephane
Stephane
Brugge
Nieuw
Hallo, reeds als student begon ik bijles te geven van chemie en wiskunde. Dit doe ik tot op vandaag nog steeds. Daarnaast heb ik ook enkele jaren voor de klas gestaan als leerkracht wiskunde, scheikunde en fysica. Moet je overzichtelijke of gedetailleerde kennis bijgestuurd worden, dan ik je hiermee zeker helpen.
Bijles fysica in Jabbeke (8490) - Alban
Alban
Jabbeke
Nieuw
Ik studeer in juni 2020 af als handelsingenieur en heb al ervaring met bijlessen geven. Ik ben bekwaam om bijles te geven voor Fysica, wiskunde, economie, statistiek, informatica, boekhouding...
Bijles fysica in Sint-andries (8200) - Dries
Dries
Sint-andries
Nieuw
Ik heb tijdens mijn studies tot burgerlijk ingenieur veel wiskunde en fysica gezien. Verschillende mensen heb ik begeleid naar bv. ingangsexamen geneeskunde
Bijles fysica in Assebroek (8310) - Aron
Aron
Assebroek
Nieuw
Ik volg zelf de opleiding tot leerkracht secundair onderwijs. Fysica en wiskunde waren in het verleden ook mijn beste vakken en ik help graag waar nodig om problemen die er zijn te verhelpen.
Bijles fysica in Sint-andries (8200) - Stijn
Stijn
Sint-andries
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen 8uur wiskunde gestudeerd. Met mijn studie op dit moment heb ik me nog meer kunnen verdiepen in de wiskunde en de exacte wetenschappen. Ik ben zeer gedreven en zet door tot de leerstof van achter naar voor gekend is. Naast de lessen kunt u me zeker nog contacteren bij dringende vragen. (Bv. Voor taken of toetsen voor de komende dagen als dit nodig is.)
Bijles fysica in Assebroek (8310) - Robin
Robin
Assebroek
Nieuw
Met succes diploma bachelor in de geneeskunde en masteropleiding in biomedical sciences afgerond. Tevens ook 2 x een masterthesis geschreven en deze verdedigd. Hiernaast grondige kennis van basiswetenschappen doorheen de opleiding meegekregen.
Bijles fysica in Dudzele (8380) - Tine
Tine
Dudzele
Nieuw
Ik ben sinds 2020 leerkracht fysica, wiskunde en STEM in het middelbaar onderwijs. Ik heb voordien als ingenieur aan de Vlaamse overheid gewerkt, waardoor ik ook heel wat voorbeelden uit het werkveld kan gebruiken om in te zetten tijdens mijn lessen. Ik heb ervaring met het werken met leerlingen met leer- en ontwikkelingsstoornissen (ADHD, dyslexie, dyscalculie, ASS,...).
Bijles fysica in Brugge (8000) - Ike
Ike
Brugge
Nieuw
Op zich is wiskunde niet zo heel moeilijk desondanks toch veel kinder het er lastig mee hebben. Volgens mij ligt dit hem in hoe het gegeven wordt. Wiskunde is de taal van het universum en moet je dus ook zo benaderen. En hoe benader je een taal ? Door te doen! En dat is hoe ik te werk ga, ik leg het uit en laat je vervolgens gewoon de oefeningen maken. En hopelijk maak je fouten, zo leer je !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Brugge, fysica bijles Brugge, opfriscursus fysica Brugge, privé leraar fysica Brugge, leraar fysica gezocht Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles fysica in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden