bijles frans Ekeren

Hulp voor bijles Frans Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Ekeren

Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles frans in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Ik ben tweetalig grootgebracht, dus Frans is ook mijn moedertaal. Ik wil jonge personen helpen met de juiste uitspraak en juist gebruik van uitdrukkingen. Conversatie is het beste middel om de taal onder de knie te krijgen op een ontspannende manier. Oefeningen: naar franse chansons luisteren, over de actualiteit converseren in discussie gaan over bepaalde thema's ,altijd met respect over ieders mening.
Bijles frans in Schoten (2900) - Gert
Gert
Schoten
5/5 (2 reviews)
Als treinbegeleider spreek ik al 25 jaar Frans met franstaligen. Ik volgde 4 jaar avondles en beschik over een uitgebreid pakket didactische info voor lessen niveau secundair.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Bijles frans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Bijles frans in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (1 reviews)
I speak myself 6 languages! I love to be able to speak several languages! My mother tongue is Portuguese, my father thing is French. I studied in school English and Spanish. Teaching and assisting kids in their learning processes is important to speak fluently as native person.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Bijles frans in Schoten (2900) - Philippe
Philippe
Schoten
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed, met name mn studies in het Nederlands en thuis Frans. Ik ben er dus van overtuigd dat ik ook hier een hulp kan zijn om de franse taal onder de knie te krijgen.
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Mariam
Mariam
Antwerpen
Nieuw
Ik heb reeds 7 jaar ervaring op een Frans Taalkamp van de Kulak (BLCC), waar ik lesgeef aan kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Daarnaast heb ik gedurende mijn opleiding Sociaal Werk tweemaal stage gelopen bij De Katrol, zij bieden opvoedingsondersteuning aan kansarme en kwetsbare kinderen aan. Daar heb ik onder andere samen met de kinderen gewerkt aan eventuele taalhulp (Nederlands, Frans, En
Bijles frans in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Sedert de lagere school was ik al bezig met het leren van de Franse taal. Doorheen de jaren heb ik hier een passie voor ontwikkeld. Ook met Engels en Nederlands kan ik helpen.
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Therese
Therese
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een tweetalig Frans-Nederlands en heb altijd goede punten op Frans. Dus een bijles Frans zal geen probleem zijn. Ik zal niet enkel de theorie tonen maar ook trucjes zodat ze kunnen onthouden.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Rini
Rini
Brasschaat
Nieuw
In mijn vorige job heb ik eindredactie op boeken gedaan zowel in nederlands als frans. Ik heb ook nederlands en frans gegeven aan kinderen van de lagere school. Ik hou van kinderen en zie ze graag vorderingen maken. Laat gerust iets weten!
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Dounia
Dounia
Antwerpen
Nieuw
Ik ben opgegroeid met de Franse taal. Ik geef een 2-tal jaar bijles Frans aan leerlingen van het secundair onderwijs. Ik heb veel geduld met kinderen en kan goed met ze omgaan. Het maakt me enorm blij als ik ze kan helpen. Ook met de zoektocht naar een juiste studiemethode kan ik helpen. Ik help u graag vooruit!
Bijles frans in Antwerpen (2030) - Ruth
Ruth
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf ook student lerarenopleiding Frans en geef zelf ook bijlessen Frans. Vaker heb ik vernomen dat de kinderen die ik bijles geef, veel betere punten behalen tijdens de les, ook heb ik dit vernomen tijdens mijn verschillende stages. Mijn lessen geef ik dan ook liefst niet op de standaard manier omdat ik dit zelf ook behoorlijk saai vind, maar ik doe dit ook wel graag op een speelse manier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Ekeren: geëvalueerd met 4.97 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Ekeren, bijles Frans Ekeren, Frans bijles Ekeren, bijles Frans aan huis Ekeren, prijs privé leraar Frans Ekeren, Frans leren Ekeren, snel Frans leren spreken en schrijven Ekeren, bijles Frans regio Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Ekeren

Frans les - 1ste middelbaar school - Bijles Frans - Bijles Frans voor mijn elfjarige dochter,zesde leerjaar.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden