bijles frans Willebroek

Hulp voor bijles Frans Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Willebroek

Bijles frans in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (59 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Bijles frans in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Bijles frans in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Mijn grootouders waren Franstalig en omdat ik als kind veel bij hen logeerde heb ik Frans van jongs af aan leren spreken. Later heb ik nog in een Franstalige organisatie gewerkt. Als politicoloog heb ik niet echt ervaring in lesgeven maar ik ben wel empathisch en heb veel geduld. Ik beschouw het als een uitdaging om je Franse taalkennis wat bij te spijkeren of teksten te vertalen.
Bijles frans in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (7 reviews)
Ik ben licentiaat (Master) in de Romaanse talen en heb twintig jaar Franse les gegeven zowel in het dag- als in het volwassenenonderwijs. Tot voor enkele jaren gaf ik ook bijles aan jongeren die het nodig hadden. Sommigen heb ik gevolgd tot op de Universiteit. Dus geef gerust een seintje.
Bijles frans in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef al 15 jaar Franse les en heb al 10 jaar ervaring met leerlingen met leerstoornissen. Hierdoor kan ik kinderen vaak met kleine trucjes op weg helpen naar een succesverhaal.
Bijles frans in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Bijles frans in Puurs (2870) - Katrien
Katrien
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar werkervaring, zowel klassikaal als individueel. Sinds de lockdown ben ik het ook gewoon om online les te geven. Ik heb ook nog verder gestudeerd en heb de banaba zorgverbreding en remediërend leren behaald.
Bijles frans in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het Frans gestudeerd en voor Franstalige bedrijven gewerkt waardoor ik gemakkelijk een technisch-commercieel gesprek kan voeren en aanleren. Mijn moedertaal is Nederlands zodat ik kan zeggen dat ik " echt " tweetalig ben. Verder kan ik aantonen dat ik meerdere studenten verder geholpen heb via andere bijlesbureaus.
Bijles frans in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik was altijd al gebeten door taal. Na mijn studies werkte ik als redacteur bij Wolters Kluwer en vandaag ben ik freelance copywriter & vertaler voor de meest uiteenlopende merken en bedrijven. In mijn vrije tijd corrigeer ik scripties en geef ik regelmatig bijles aan neefjes en nichtjes.
Bijles frans in Mechelen (2800) - Frederik
Frederik
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma regentaat Nederlands en heb een zeer goede kennis van het Frans door meer dan zeven jaar te werken op een tweetalige werkvloer (waar ik zelf ook opleiding gevolgd heb)
Bijles frans in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Bijles frans in Tisselt (2830) - Frederik
Frederik
Tisselt
Nieuw
Ik spreek al van kleins af aan Frans en volg een lerarenopleiding om in het secundair onderwijs te mogen staan. In het kader van deze; heb ik al meerdere malen bijles gegeven aan studenten van verschillende jaren en richtingen.
Bijles frans in Schelle (2627) - Karin
Karin
Schelle
Nieuw
Ik ben Karin, een gedreven en gemotiveerde maar toch ook wel geduldige grammaticacoach voor de eerste en tweede graad van het middelbaar onderwijs. Voor meer info, aarzel niet, mij, volledig vrijblijvend te contacteren .....à bientôt ?
Bijles frans in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.
Bijles frans in Schelle (2627) - Maxime
Maxime
Schelle
Nieuw
Ik ben zopas afgestudeerd als Master in de Meertalige Communicatie (Nederlands-Frans-Spaans) aan de KU Leuven en ik zou graag mijn brede talenkennis delen met gemotiveerde mensen. Nederlands is mijn moedertaal, Spaans spreek ik uitstekend door een Erasmusverblijf van 5 maanden in Salamanca in Spanje, en mijn Frans is ook zeer goed. Ik heb onder andere mijn thesis volledig in het Frans geschreven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Willebroek: geëvalueerd met 4.99 door 119 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Willebroek, bijles Frans Willebroek, Frans bijles Willebroek, bijles Frans aan huis Willebroek, prijs privé leraar Frans Willebroek, Frans leren Willebroek, snel Frans leren spreken en schrijven Willebroek, bijles Frans regio Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden