bijles frans Edegem

Hulp voor bijles Frans Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Edegem

Bijles frans in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Als master in de Franse taalkunde en literatuur, beheers ik de Franse taal uitstekend zowel geschreven, als gesproken. Ik wil graag mijn kennis overdragen zowel aan leerlingen die meer persoonlijke aandacht nodig hebben, als aan volwassenen ter voorbereiding van sollicitaties, examens of om je conversatie skills te ontwikkelen. Ik ga gestructureerd, geduldig maar vooral resultaatgericht te werk.
Bijles frans in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Zelf ben ik perfect tweetalig Frans en Nederlands, ik kan dus les geven in beide talen. Ook ben ik redelijk goed in Engels, daarbij zou ik dus ook kunnen helpen. Frans en Nederlands zijn mijn moedertalen en daar ben ik het beste in. Al “spelend” leren is de leukste manier om bij te leren. Dit probeer ik dus zo veel mogelijk toe te passen.
Bijles frans in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal maar voor het werk kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Ik heb dan ook de nodige kennis om op lagere school of middelbaar niveau bijles te geven.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb Latijn-Moderne Talen gestudeerd en ben een echte talenknobbel. Ik heb altijd lesgegeven aan anderstalige kinderen met een leerachterstand. Ik heb een zachte aanpak, maar ook origineel. Ik kan kinderen blijven boeien, ook al hebben ze concentratiestoornissen of ADHD of ADD. Ik heb twee master diploma's.
Bijles frans in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben juriste en beheers vlot Nederlands, Frans en Engels. Indien u of uw kinderen bijles Nederlands, Frans of Engels nodig hebben, mag u mij graag contacteren. Ik heb veel geduld en geef graag les ;-). Ik heb een wagen en ben heel flexibel qua beschikbaarheid.
Bijles frans in Edegem (2650) - Anne-marie
Anne-marie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Hallo als 56 jarige meertalige secretaresse is talen spreken/aanleren mijn ding. Ik heb al Franse en Engelse les gegeven aan een 14-jarige studente voor haar taalexamens. Ik volg regelmatig Spaanse conversatielessen. Ik hielp een tijdje geleden als vrijwillige lesgeefster Nederlands bij Sant Egidio Linkeroever. Graag had ik dit nu dichterbij huis gedaan ... kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Bijles frans in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
Wilrijk
Nieuw
Meer dan 25 jaar ervaring in het secundair en meer dan 15 jaar ervaring in privéles. Jij zorgt voor de wil om te slagen, ik zorg ervoor dat dit lukt! Dit kan zowel bij mij thuis (Wilrijk, Antwerpen) als bij jou, zoals je verkiest.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Maria
Maria
Wilrijk
Nieuw
Studente aan Universiteit Antwerpen. Taal- en letterkunde Duits/Engels. Voor mij is taal een passie en ik werk supergraag met kinderen! Zelf spreek ik vier talen vloeiend.
Bijles frans in Edegem (2650) - Maggy
Maggy
Edegem
Nieuw
Reeds 10 jaar ben ik voltijds leerkracht Frans en Nederlands in het Stedelijk Onderwijs, voornamelijk in de eerste graad A-stroom. Leerproblemen zijn me zeker niet onbekend. Tijdens mijn carrière lag de focus vaak op het aanbieden van Leren Leren en studietips.
Bijles frans in Mortsel (2640) - Bea
Bea
Mortsel
Nieuw
Doordachte didactische aanpak, het kind leert onder begeleiding zelfstandig leren. Bijles voor alle vakken voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen, en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs aan de Karel de Grote-Hogeschool.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Educatieve Master in 2021. Ik heb al verschillende jaren bijles gegeven voor Frans, Engels, Spaans en Nederlands en sta nu ook fulltime voor de klas. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!
Bijles frans in Berchem-Kluisbergen (9690) - Pieter
Pieter
Berchem-Kluisbergen
Nieuw
"Stropers maken de beste boswachters." Als scholier had ik zelf moeite met natuurwetenschapsvakken. Ik deed zelf beroep op bijlesgevers tijdens mijn middelbare schoolcarrière. Nu voel ik me geroepen om jongeren zelf bij te staan.
Bijles frans in Mortsel (2640) - Lina
Lina
Mortsel
Nieuw
Franse en Nederlandse bijles geven heb ik al 10j ervaring mee ik help jullie graag verder met huiswerk voorbereiding voor het examen zowel vocabulaire als grammatica
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Sandrine
Sandrine
Wilrijk
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed en heb op de middelbare school Latijn-Moderne talen gestudeerd. Frans is mijn moedertaal, Nederlands spreek ik met vrienden, op school en op het werk. Tot voor kort werkte ik in Brussel, waar ik 75% Frans sprak en 25% Nederlands op dagelijkse basis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Edegem: geëvalueerd met 4.97 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Edegem, bijles Frans Edegem, Frans bijles Edegem, bijles Frans aan huis Edegem, prijs privé leraar Frans Edegem, Frans leren Edegem, snel Frans leren spreken en schrijven Edegem, bijles Frans regio Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Edegem

Frans lessen - bijles Frans voor 5de leerjaar, jongen met adhd - Bijles frans - Bijles Frans binnen de opleiding Marketing aan de AP hogeschool - bijles Frans Hogeschool - 2 meisjes van 12- 14 jaar willen engels leren spreken - Prive les frans communiceren (7) - Prive les frans communiceren (6) - Prive les frans communiceren (5) - Prive les frans communiceren (2) - Prive les frans communiceren (2) - Prive les frans communiceren (2) - Prive les frans communiceren (2) - Prive les frans communiceren - Bijles Frans - Bijles Frans conversatie - Bijles Frans
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden