bijles frans Geel

Hulp voor bijles Frans Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Geel

Bijles frans in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Bijles frans in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Bijles frans in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb de dubbele nationaliteit (Belgisch-Frans), ben perfect tweetalig en heb 15 jaar ervaring als leerkracht Frans aan Nederlandstalige jongeren en volwassenen. Wil u zelf Frans leren? Of heeft uw kind nood aan ondersteuning voor dit vak? Neem dan zeker contact op met mij. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie de nodige oefeningen op maat. Graag tot binnenkort!
Bijles frans in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Bijles frans in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Bijles frans in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.
Bijles frans in Mol (2400) - Hans
Hans
Mol
Nieuw
Leerkracht, lager onderwijs. Bijles Nederlands en Frans. Gedreven door taal in al zijn aspecten. Leesvaardigheid, taalbeschouwing of werkwoorden. Alles kan besproken worden.
Bijles frans in Mol (2400) - Cindy
Cindy
Mol
Nieuw
In 1995 studeerde ik af als master vertaler Nederlands-Frans-Italiaans, met optie Deens. Later behaalde ik mijn diploma pedagogische bekwaamheid. Ik deed o.a. ervaring op als leerkracht in het secundair onderwijs en als bijlesgever. Ik help je graag bij de vakken Frans en Nederlands.
Bijles frans in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Bijles frans in Meerhout (2450) - Lieve
Lieve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
De focus in mijn lessen zit in het continu leren. Leerlingen worden aangemoedigd alert te zijn, associaties en analyses te maken, terug te koppelen, fouten grondig te begrijpen, en conclusies te trekken zodat leerstof actief beheerst wordt. Bijles geven is eerst en vooral leerlingen zelfvertrouwen geven. Daarenboven houd ik de lessen levendig door humor, concrete voorbeelden, en verwijzingen.
Bijles frans in Varendonk (2431) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Varendonk
Nieuw
Al van jongs af aan was ik goed in talen, de laatste maanden bewees ik dit ook door het werken met leerlingen van alle leeftijden. Ik doe hen geloven in zichzelf en zoek steeds mee naar de beste manier voor hen persoonlijk om een taal onder de knie te krijgen.
Bijles frans in Herentals (2200) - Daniela
Daniela
Herentals
Nieuw
Ik help graag met woordjes leren, grammatica oefenen, spreken,... Algemene studiebegeleiding kan ook: leren studeren, planning,... Ik help u graag vooruit!
Bijles frans in Varendonk (2431) - Robbe
Robbe
Varendonk
Nieuw
Ben beschikbaar voor taallessen Nederlands en Engels tot en met 6de middelbaar niveau. Voor frans ook tot op zekere hoogte zeker bekwaam genoeg om bijles te geven.
Bijles frans in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Ik geef Frans in de derde graad van de lagere school, dat doe ik ondertussen al meer dan 25 jaar. Elke dag met nog meer overtuiging en enthousiasme.
Bijles frans in Geel (2440) - David
David
Geel
Nieuw
Ik ben altijd 2-talig opgevoed (Nederlands en Frans). Door mijn opleiding tot lijnpiloot en omwille dat ik 2 jaar in de Verenigde Staten heb gewoond spreek ik perfect Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Geel: geëvalueerd met 4.9 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Geel, bijles Frans Geel, Frans bijles Geel, bijles Frans aan huis Geel, prijs privé leraar Frans Geel, Frans leren Geel, snel Frans leren spreken en schrijven Geel, bijles Frans regio Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Geel

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Geel

Bijles NL (4) - Bijles NL (3) - Bijles NL (2) - Bijles Frans - Bijles Duits (2) - Franse les - Frans leren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden