bijles frans Roeselare

Hulp voor bijles Frans Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Roeselare

Bijles frans in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Bijles frans in Ardooie (8850) - Daisy
Daisy
Ardooie
Nieuw
Met een rustige en aanmoedigende approach zorg ik ervoor dat uw student zijn talen onder de knie krijgt. Een taal is immers niet zomaar geleerd, en vergt voldoende tijd en concentratie. Hier kan ik bij helpen!
Bijles frans in Moorslede (8890) - Sofie
Sofie
Moorslede
Nieuw
Na mijn studies en mijn erasmusperiode in Sevilla ben ik even als uitzendconsulent aan het werk gegaan. Kort daarna ging ik aan de slag bij Cervo-GO als taalleerkracht Frans en Spaans. Ondertussen al ruim 15 jaar.
Bijles frans in Kortemark (8610) - Mart
Mart
Kortemark
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door taal. Ik heb economie-moderne talen gestudeerd in het middelbaar en bedrijfsvertaler-tolk in het hoger onderwijs. Ik hou ervan om mensen te helpen waar ik kan. Aarzel niet om me te contacteren indien ik u van dienst kan zijn.
Bijles frans in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Taal ik de sleutel tot alles. Nood aan dat extra duwtje in de rug om een taal te leren laat gerust iets weten. We kijken waar we de taalknobbel in u naar boven kunnen halen.
Bijles frans in Pittem (8740) - Marieke
Marieke
Pittem
Nieuw
Ik heb een goede kennis van de Franse taal en dit hoofdzakelijk door ervaring. Echter heb ik tijdens mijn studies Master in de Biowetenschappen ook een cursus Frans en Engels gevolgd aan de universiteit van Gent.
Bijles frans in Roeselare (8800) - Jens
Jens
Roeselare
Nieuw
Kinderen uit het lager onderwijs kunnen steeds bij mij terecht voor bijlessen. Ik ben afgestuurd als onderwijzer. Taal en spelling zijn nie altijd even gemakkelijk. We herhalen samen de leerstof en maken hier wat oefeningen op. Voor het 5e en 6e leerjaar komt daar ook Frans bij. Ook hier wil ik de kinderen helpen waar ik kan.
Bijles frans in Izegem (8870) - Lies
Lies
Izegem
Nieuw
Vanuit mijn opleiding talen en ervaring in praktijk, zowel in taal als in lesgeven, zou ik graag andere mensen helpen. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren.
Bijles frans in Oekene (8800) - Sienna
Sienna
Oekene
Nieuw
Ik volg de richting economie talen en ik blink uit in mijn talen. Nederlands is mijn moedertaal dus kan ik zeker bij helpen en engels heb ik heel erg goed onder de knie. Ik ben zeker ook bereid om bepaalde onderwerpen te bekijken om vervolgens goed uit te leggen.
Bijles frans in Kortemark (8610) - Maarten
Maarten
Kortemark
Nieuw
Nederlands is vanaf het eerste leerjaar een belangrijk onderdeel! De letters vormen de basis van onze Nederlandse taal. Lukt dat niet zo goed? Blijft er verwarring bestaan tussen verschillende letters? Ik heb héél wat leuk oefenmateriaal om samen te oefenen. Ook Frans is een mogelijkheid, aangezien er Frans geleerd wordt in het vijfde en zesde leerjaar!
Bijles frans in Oekene (8800) - Geertje
Geertje
Oekene
Nieuw
Kan bijles geven in Frans, Nederlands en Engels. Ik beheers deze talen alle drie goed aangezien ik veel lessen had in het middelbaar en ook goeie punten haalde. :)
Bijles frans in Roeselare (8800) - Evy
Evy
Roeselare
Nieuw
Vroeger gaf ik bijles om een centje bij te verdienen, maar ik haalde meer en meer voldoening uit het feit dat de leerlingen die ik les gaf beter in het Frans werden en het liever deden. Ze kregen zelfvertrouwen doordat hun kennis beter werd. Toen er kindjes kwamen, heb ik die bijlessen een paar jaar op "hold" gezet. Nu mijn kindjes groter zijn, popel ik om de draad terug op te nemen.
Bijles frans in Zonnebeke (8980) - Margaux
Margaux
Zonnebeke
Nieuw
Ik ben nu bezig in men 2de jaar hoger. Ik heb 3 uur Frans , Engels en Duits. Daarmee denk ik om mensen uit de hulp te redden. Stuur mij gerust een berichtje bij interesse
Bijles frans in Ledegem (8880) - Manon
Manon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ledegem
Nieuw
Ik ben tweetalig Frans/Nederlands en ik werk zeer graag met jongeren en help hen graag waar nodig. Het geeft me voldoening als ik zie dat er vooruitgang geboekt is op school.
Bijles frans in Oekene (8800) - Joost
Joost
Oekene
Nieuw
Mijn specialisatie is talen. Ik heb vroeger economie moderne talen gestudeerd en in de hogeschool had ik ook vele talen. Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Roeselare, bijles Frans Roeselare, Frans bijles Roeselare, bijles Frans aan huis Roeselare, prijs privé leraar Frans Roeselare, Frans leren Roeselare, snel Frans leren spreken en schrijven Roeselare, bijles Frans regio Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden