bijles frans Aalst

Hulp voor bijles Frans Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Aalst

Bijles frans in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (139 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring als "Spelen met FR & NL" lesgever en doe dit nog steeds tijdens het schooljaar. (Jong)volwassenen kunnen ook bij mij terecht voor zowel FR als NL. Passie en leergierigheid prikkel ik via mijn lessen door de les te personaliseren volgens de noden en interesses van elke persoon.
Bijles frans in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles frans in Buggenhout (9255) - Ivan
Ivan
Buggenhout
5/5 (4 reviews)
Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijlessen Nederlands en/of Frans, alsook vertaalwerk. Algemene studiebegeleiding kan ook : leren studeren, planning,..
Bijles frans in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Bijles frans in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb een postgraduaat Vakdidactizk Nederlands aan anderstaligen. Ik geef zowel face to face als online les. Ik gebruik filmpjes, actua, geheel op maat van de student.
Bijles frans in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles frans in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Omdat ik tweetalig ben opgevoed en Latijn heb gevolgd, heb ik meer inzicht in hoe talen werken. Ik kan grammaticaregels ontbinden en reconstrueren om precies uit te leggen waarom iets op een bepaalde manier werkt.
Bijles frans in Affligem (1790) - Zahara
Zahara
Affligem
5/5 (1 reviews)
Frans is mijn tweede taal naast Engels en Nederlands is mijn derde taal ( ook de taal van mijn hogere studies) Ik heb Franse en Nederlandse les altijd gegeven aan anderstalige studenten.
Bijles frans in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Bijles frans in Berlare (9290) - Nadège
Nadège
Berlare
Nieuw
Ik ben Franstalig, ik woon al ruim 20 jaar in Vlaanderen, ik heb een diploma taalleerkracht en werk als leerkracht Frans in Gent. Ik woon in de omgeving van Dendermonde en kan me gemakkelijk verplaatsen!
Bijles frans in Aaigem (9420) - Carl
Carl
Aaigem
Nieuw
Ik heb 6 jaar Latijn Moderne talen gestudeerd. Ik heb nadien lager onderwijs gestudeerd, om daarna lichamelijke opvoeding verder te zetten. Ik heb altijd goeie taalknobbel gehad. Ik geef vandaag ook soms les. Ik kan me perfect aanpassen, aan zowel lesgeven aan volwassenene als aan kinderen
Bijles frans in Buggenhout (9255) - Maaike
Maaike
Buggenhout
Nieuw
Hallo ik ben Maaike. Ik ben 17, ga naar het 6e middelbaar. Ik heb een zeer sterk taalgevoel, zat 4 jaar in een talen richting en help vaak mensen van mijn klas met hun taalvakken waarbij hun resultaten met minstens 15% stijgen. Mijn leerkrachten zijn zeer tevreden over mij. Nederlands: Gemiddeld 85% Engels: Gemiddeld 80% Frans: Gemiddeld 75% Laat me iets weten als je me beter wil leren kennen. :)
Bijles frans in Haaltert (9450) - Imani
Imani
Haaltert
Nieuw
Ik studeer logopedie en ken alle kneepjes van het vak Nederlands, alle regels... In mijn vrije tijd spreek ik soms Frans, de basis kan ik. Ik kan bijvoorbeeld dialogen oefenen met uw kind, helpen met tips hoe hij/zij Franse leerstof moet verwerken...
Bijles frans in Lebbeke (9280) - Kim
Kim
Lebbeke
Nieuw
Hallo, ik ben Kim. Ik heb Handel talen gestudeerd en geef nu ook bijles Nederlands. Ik ben zeer geduldig, flexibel en erg motiverend. En met een vleugje humor leer je beter dan op de klassieke manier. Ben in bezit van wagen. Graag een seintje. Groetjes en vlug tot ziens.
Bijles frans in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 204 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Aalst, bijles Frans Aalst, Frans bijles Aalst, bijles Frans aan huis Aalst, prijs privé leraar Frans Aalst, Frans leren Aalst, snel Frans leren spreken en schrijven Aalst, bijles Frans regio Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden