bijles frans Temse

Hulp voor bijles Frans Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Temse

Bijles frans in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (39 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Bijles frans in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (4 reviews)
Ik ben licentiaat (Master) in de Romaanse talen en heb twintig jaar Franse les gegeven zowel in het dag- als in het volwassenenonderwijs. Tot voor enkele jaren gaf ik ook bijles aan jongeren die het nodig hadden. Sommigen heb ik gevolgd tot op de Universiteit. Dus geef gerust een seintje.
Bijles frans in Beveren-waas (9120) - Christiane
Christiane
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Door mijn ervaring als leraar Frans ken ik de noden om de leerstof onder de knie te krijgen. Heeft uw zoon of dochter hierbij hulp nodig dan ben ik de persoon die weet waaraan moet gewerkt worden en hoe. Ik heb een hoop ervaring en het nodige materiaal om onmiddellijk aan de slag te gaan.
Bijles frans in Puurs (2870) - Katrien
Katrien
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds 20 jaar werkervaring, zowel klassikaal als individueel. Sinds de lockdown ben ik het ook gewoon om online les te geven. Ik heb ook nog verder gestudeerd en heb de banaba zorgverbreding en remediërend leren behaald.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in het lager onderwijs (voornamelijk bovenbouw), weet ik heel goed hoe ik bepaalde leerstof moet aanbrengen via eenvoudige trucjes en met eventuele extra hulpmiddelen. Bovendien heb ik zelf 3 kinderen die af en toe ook nog een beetje hulp nodig hebben.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Bijles frans in Hemiksem (2620) - Yassina
Yassina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer geduldig en werk graag met jongeren. Hen iets bijbrengen brengt mij vreugde. Ik geef les in Wilrijk, niet op verplaatsing. Ik heb een master psychologie, waardoor ik veel inzichten heb in hoe kinderen denken en te werk gaan. Tevens geef ik lessen 'leren leren'
Bijles frans in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles frans in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student 1e jaar Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en mijn schrijfvaardigheden zijn prima. Ik ben afgestudeerd aan het OLVC in de richting wetenschappen-talen met 75% voor Frans. Ik zou les willen geven bij de persoon thuis, aan mensen die beginnend Frans tot intermediair Frans kunnen. Arthur
Bijles frans in Beveren-Leie (8791) - Catherine
Catherine
Beveren-Leie
Nieuw
Ik geef nu de dochter van Mn vriendin ook bijles frans en Engels... aangezien ik ook dagelijks spaans spreek is dat ook een optie. Ik ben heel taal gevoelig
Bijles frans in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
Kan bijles geven voor 1ste graad Frans , Engels . Uiteraard is Nederlands mijn sterkste vak. Ook algemene studiebegeleiding kan een hulpvraag zijn. On line ondersteuning is ook mogelijk.
Bijles frans in Schelle (2627) - Karin
Karin
Schelle
Nieuw
Ik ben Karin, een gedreven en gemotiveerde maar toch ook wel geduldige grammaticacoach voor de eerste en tweede graad van het middelbaar onderwijs. Voor meer info, aarzel niet, mij, volledig vrijblijvend te contacteren .....à bientôt ?
Bijles frans in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Temse: geëvalueerd met 5.0 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Temse, bijles Frans Temse, Frans bijles Temse, bijles Frans aan huis Temse, prijs privé leraar Frans Temse, Frans leren Temse, snel Frans leren spreken en schrijven Temse, bijles Frans regio Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden