bijles frans Sint-niklaas

Hulp voor bijles Frans Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Sint-niklaas

Bijles frans in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in het lager onderwijs (voornamelijk bovenbouw), weet ik heel goed hoe ik bepaalde leerstof moet aanbrengen via eenvoudige trucjes en met eventuele extra hulpmiddelen. Bovendien heb ik zelf 3 kinderen die af en toe ook nog een beetje hulp nodig hebben.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Bijles frans in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles frans in Beveren-Leie (8791) - Catherine
Catherine
Beveren-Leie
Nieuw
Ik geef nu de dochter van Mn vriendin ook bijles frans en Engels... aangezien ik ook dagelijks spaans spreek is dat ook een optie. Ik ben heel taal gevoelig
Bijles frans in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
Kan bijles geven voor 1ste graad Frans , Engels . Uiteraard is Nederlands mijn sterkste vak. Ook algemene studiebegeleiding kan een hulpvraag zijn. On line ondersteuning is ook mogelijk.
Bijles frans in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Ik ben vlot drietalig Nederlands, Frans, Engels. Ik begeleid dagelijks cliënten in het Frans. Ervaring met individuele bijlessen en taallessen in kleine groepjes.
Bijles frans in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Bijles frans in Zele (9240) - Handan
Handan
Zele
Nieuw
Ik heb tal van kinderen uit mijn omgeving lesgegeven. Dat was een passie voor mij: anderstalige kinderen helpen met Nederlands. Ik ben zelf tweetalig opgevoed: Turks en Nederlands. Ik kan u helpen met grammatica, woorden,... Op vlak van Frans, ben ik enorm sterk in grammatica. En uit mijn omgeving zie ik juist dat dit het meest voorkomend probleem is. Ik help u graag vooruit!
Bijles frans in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Naast Nederlands spreek ik tevens ook dagelijks Engels.
Bijles frans in Daknam (9160) - Cleo
Cleo
Daknam
Nieuw
Aangezien veel leerlingen moeite hebben met Franse grammatica, wil ik mij vooral toespitsen op deze doelgroep. Frans is altijd mijn lievelingsvak geweest op school en ik heb Franse les gegeven in de 1ste graad secundair onderwijs. Ik haal er veel voldoening uit als leerlingen vorderingen maken.
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Noa
Noa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb vaak bijles gegeven aan kinderen van het lager onderwijs: Frans, taalbeschouwing, spelling en wiskunde. Ook heb ik een aantal jongeren in het secundair onderwijs geholpen met Engels en Nederlands, gedrags- en cultuurwetenschappen. Het is mijn passie om kinderen bij te staan en iets te kunnen betekenen voor hun. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun kunnen gemak voelen. Groetjes!
Bijles frans in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
Nieuw
In het middelbaar volgde ik Latijn-Moderne talen.Ikzelf ben nu leerkracht Frans in het middelbaar dus de talen Frans en Nederlands vormen voor mij geen enkel probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.94 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Sint-niklaas, bijles Frans Sint-niklaas, Frans bijles Sint-niklaas, bijles Frans aan huis Sint-niklaas, prijs privé leraar Frans Sint-niklaas, Frans leren Sint-niklaas, snel Frans leren spreken en schrijven Sint-niklaas, bijles Frans regio Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden