bijles frans Deinze

Hulp voor bijles Frans Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Deinze

Bijles frans in Afsnee (9051) - Jean-etienne
Jean-etienne
Afsnee
4.77/5 (35 reviews)
Ik ben vlot viertalig en hou van talen zowiezo. Ik ben in het frans opgevoed, maar mijn opleiding was in het Nederlands en het Engels. Ik heb reeds veel taallessen gegeven aan jong en oud. Ik kan mij flexiebel aanbieden qua uren.
Bijles frans in Astene (9800) - Rita
Rita
Astene
5/5 (4 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Bijles frans in Nevele (9850) - Marc
Marc
Nevele
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn actieve carrière bijgestudeerd in Nederlands Duits Frans Engels, als hobby ben ik momenteel Italiaans aan het bijstuderen. Nederlands is mijn moedertaal en dat spreek ik vlot en zonder enig dialect.
Bijles frans in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik ben franstalig opgevoed en ben heel graag bezig met de Franse taal! Indien jouw zoon of dochter er moeite mee heeft op school, contacteer mij gerust! Mijn schoolloopbaan heb ik volledig in het nederlands afgelegd. Ik ben dus perfect tweetalig!
Bijles frans in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Op mijn CV vermeld ik steeds dat mijn moedertaal zowel Nederlands als Frans is. De ce fait vous pouvez compter sur moi pour vous aider à écrire et parler le français au quotidien. N'hésitez pas à me contacter.
Bijles frans in Nevele (9850) - Thibaut
Thibaut Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Na 30 jaar met vreemde talen bezig te zijn, weet ik als geen ander wat de struikelblokken zijn. Ik bezit het talent, denk ik, om mensen/jongeren zaken aan te leren, door van nul te starten, heel eenvoudig, en dan beetje bij beetje op te bouwen. Stappen overslaan heeft weinig zin. Ik volg zelf nog les op dinsdagavond, maar voor de rest ben ik in principe elke avond beschikbaar.
Bijles frans in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles frans in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles frans in Bellem (9881) - Delphine
Delphine
Bellem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als bedrijfsvertaler en heb altijd al een passie gehad voor talen. Dankzij een stage bij uitgeverij Lannoo heb ik veel bijgeleerd over de kwaliteit van taal en hoe belangrijk dit is.
Bijles frans in Ruiselede (8755) - Liesbet
Liesbet
Ruiselede
Nieuw
Met passie voor taal en oeverloos geduld help ik uw humaniorastudenten graag door hun cursussen Engels en Frans! Dit met de nodige aandacht voor de grammatica zodat de basis gelegd wordt voor een grondige kennis van de taal.
Bijles frans in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de jaar Economie talen afgewerkt aan het Heilig Hart College Waregem. Ik ben drietalig en kan perfect Nederlands, Engels en Spaans. In Frans ben ik heel sterk en op school heb ik al 3 jaar Duits gehad. Talen is mijn grote sterkte en heb ik er altijd goede punten op gehad. Ik heb ook mijn medeleerlingen geholpen en kan goede tips geven!
Bijles frans in Avekapelle (8630) - An
An
Avekapelle
Nieuw
Ik geef Frans aan kinderen van het 6de leerjaar. Ik kan ook vlot Engels. En ik kan ook mensen helpen die het Nederlands willen oefenen aan de hand van gesprekjes, samen gezelschapsspellen spelen enz.
Bijles frans in Waregem (8790) - Victor
Victor
Waregem
Nieuw
Ik ben zeer graag bezig met talen, altijd heel goed gescoord op alle taalvakken op school. In het middelbaar heb ik vaker klasgenoten geholpen met Frans, Engels, Nederlands. Het komende jaar studeer ik toegepaste taalkunde in UGENT.
Bijles frans in Nokere (9771) - Beau
Beau
Nokere
Nieuw
Nederlands en Frans zijn zo altijd al wat mijn beste vakken geweest. Nederlands als moedertaal en dan nog een stage van 9 maand Frans erbovenop. Voor mij is dit meer een plezier dan een last. Als ik weet dat ik hier iemand mee kan helpen doet dit me veel plezier om dat te doen.
Bijles frans in Dentergem (8720) - Lisen
Lisen
Dentergem
Nieuw
Al deze talen vloeiend lezen en schrijven in woord en taal...Van nog heel jong intresse in talen...en dat maakt alles goed...overal een bepaalde indruk en super met een talenknobbel door het leven
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Deinze: geëvalueerd met 4.97 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Deinze, bijles Frans Deinze, Frans bijles Deinze, bijles Frans aan huis Deinze, prijs privé leraar Frans Deinze, Frans leren Deinze, snel Frans leren spreken en schrijven Deinze, bijles Frans regio Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden