bijles frans Zonhoven

Hulp voor bijles Frans Zonhoven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Zonhoven

Bijles frans in Heusden-Zolder (3550) - Margaux
Margaux
Heusden-Zolder
5/5 (5 reviews)
Ik heb een halfjaar aan de universiteit van Montpellier in Frankrijk gestudeerd waardoor ik je graag verder help met het leren van de Franse taal. Samen kunnen we een planning maken en kan ik je tips en tricks aanleren zodat het ééns zo vlot gaat voor jou.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Bijles frans in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Nu mijn opleiding Psychologie voor kinderen tot een einde komt kriebelt het om ook terug met taal bezig te zijn na mijn zes jaar Latijn Moderne Talen van het middelbaar. Ik geef met plezier en structuur graag bijles voor Frans, Nederlands en Engels. Ik werk het liefst met lagere school kinderen en zie hen graag groeien. Van nieuwe woorden leren tot grammatica begrijpen. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles frans in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vera, 45 jaar en heb al meer dan 20 jaar ervaring in het lager onderwijs. U kan beroep op mij doen voor het begeleiden van huistaken en bijlessen Frans, wiskunde, Nederlands en nog meer. Oefenen kan zowel op papier, als op de computer, maar ook mondeling. Hopelijk kan ik jullie hiermee van dienst zijn.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Daniel
Daniel
Diepenbeek
Nieuw
Leraar lager onderwijs in Alken. Als je iemand nodig hebt om je kennis bij te schaven voor de talen Nederlands, Frans, Portugees, Engels of Duits wil ik graag helpen. Dit kan ik tot op middelbaar niveau. Ik probeer ook motiverende werkvormen uit zodat het minder saai is! ;)
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Ik geef al ruim 20 jaar les Frans en Nederlands in verschillende afdelingen en jaren van het secundair onderwijs. Kinderen hebben helaas vaak problemen met deze mooie taal, en ik wil ze graag helpen.
Bijles frans in Zonhoven (3520) - Hilde
Hilde
Zonhoven
Nieuw
Ik geef studiemethodiek en huiswerkbegeleiding in het algemeen. Maar deze optie stond niet bij de mogelijkheden! ;) Ik vind dat nochtans een zeer mooie vaardigheid! :D
Bijles frans in Diepenbeek (3590) - Veerle
Veerle
Diepenbeek
Nieuw
Heb geen ervaring maar beheers de talen goed en wil die kennis ten dienste stellen voor kinderen die het moeilijk vinden: leeftijd van de lagere school en eerste jaren humaniora
Bijles frans in Hasselt (3500) - Bettina
Bettina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik geef bijlessen aan kinderen en volwassenen. Ik wil ze zeker helpen met hun doel. Ik zal de leerstof goed uileggen om te laten zien dat Frans heel belangrijk is in de maatschappij.
Bijles frans in Genk (3600) - Claudia
Claudia
Genk
Nieuw
Ik ben Claudia. Ik ben lerares Frans sinds 15 jaar. Heeft uw kind problemen met Frans? Is er nood aan extra ondersteuning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om me te contacteren.
Bijles frans in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb in Brussel gewoond waardoor ik de taal Frans goed beheers. Mijn lager- en secundair onderwijs waren Nederlandse scholen. En lijn hogeschool was ook Nederlands.
Bijles frans in Genk (3600) - Eva
Eva
Genk
Nieuw
Ik hou erg van talen. Ook heb ik een behoorlijk sterk taalgevoel. Ik vind het fijn om anderen te helpen een taal te leren beheersen; het is mooi om te zien hoe iemand steeds vaardiger wordt in het uitdrukken van zichzelf. Iets dat belangrijk is op alle levensvlakken, en, omwille van onze globale uitwisselingen, uitgebreid dient te worden. Ik geef bijles in de talen Nederlands, Engels en Frans.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Zonhoven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Zonhoven: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Zonhoven, bijles Frans Zonhoven, Frans bijles Zonhoven, bijles Frans aan huis Zonhoven, prijs privé leraar Frans Zonhoven, Frans leren Zonhoven, snel Frans leren spreken en schrijven Zonhoven, bijles Frans regio Zonhoven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Zonhoven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden