bijles frans Kapellen

Hulp voor bijles Frans Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Kapellen

Bijles frans in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Tweetalig opgevoed Frans/Nederlands. Spreek en schrijf vloeiend. Begeleidt momenteel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het middelbaar. Leerlingen krijgen oefenbundels, schema’s en oefenlinks waar leerlingen mee aan de slag kunnen thuis op dagen er geen bijles is.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Bijles frans in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Master politieke en sociale wetenschappen. Bachelor Economische wetenschappen. Aangezien ik zelf veel talen spreek vind ik het makkelijk om dit ook uit te leggen aan kinderen, dus hoe ze best een taal moeten studeren.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Bijles frans in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Bijles frans in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Drie jaar lang heb ik in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gewoond, gewerkt en gestudeerd. Dagelijks werk ik in het Engels en het Frans. Ik heb ervaring in lesgeven. Met plezier help ik uw kinderen, studenten of anderen met het verbeteren van schriftelijke of mondelinge kennis van het Nederlands, Engels of Frans.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Marjoleine
Marjoleine
Brasschaat
Nieuw
Ik ben leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Ik geef op school zelf taallessen en ben de leerstof gewoon. Indien uw kind moeilijkheden ervaart met taal kan u mij steeds contacteren.
Bijles frans in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;nnnnnnnnnnnnnnnn
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Rini
Rini
Brasschaat
Nieuw
In mijn vorige job heb ik eindredactie op boeken gedaan zowel in nederlands als frans. Ik heb ook nederlands en frans gegeven aan kinderen van de lagere school. Ik hou van kinderen en zie ze graag vorderingen maken. Laat gerust iets weten!
Bijles frans in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Mijn moeder is Frans van afkomst dus ik heb wel wat kennis van het Frans, hoewel ik niet tweetalig ben opgevoed. Ik heb ook drie jaar Frans en Engels gehad op universiteit, dus ik heb voldoende kennis van de talen. Nederlands is helemaal mijn ding, aangezien ik eigenlijk taal -en letterkunde wou studeren en ik veel inzicht heb in spelling en zinsbouw.
Bijles frans in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Tijdens mijn studies, studeerde ik talen. In mijn job acteraf werkte ik in een internationale omgeving. Naast mijn Nederlandse moedertaal, spreek ik vlot Engels en Frans.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Sophie
Sophie
Brasschaat
Nieuw
Ik geef reeds meer dan 10 jaar bijles Frans, Nederlands en Engels aan kinderen vanaf 10 jaar. Ik ken het lesmateriaal, en ga uit van de sterktes van elk kind. Als therapeute werk ik tegelijkertijd ook aan veerkracht, doorzetting en faalangst.
Bijles frans in Kapellen (2950) - Laurent
Laurent
Kapellen
Nieuw
Ik geef bijsprong Frans Op school. Dit betekent dat ik kleinere groepen leerlingen, of zelfs 1 op 1, begeleiding geef om tekorten weg te werken. Met andere woorden, ik ben het gewoon om op maat van de leerling te werken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Kapellen: geëvalueerd met 4.75 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Kapellen, bijles Frans Kapellen, Frans bijles Kapellen, bijles Frans aan huis Kapellen, prijs privé leraar Frans Kapellen, Frans leren Kapellen, snel Frans leren spreken en schrijven Kapellen, bijles Frans regio Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Kapellen

Ondersteuning 6de leerjaar Atheneum - bijles Frans - Bijles Duits, Frans, economie 3 de middelbare - Bijles Frans - Bijles Frans - Bijles Frans - Frans spreken voor 2 kinderen - franse les gevraagd - Bijles Frans - 3 e middelbaar - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans - Taalcursus spaans
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden