bijles frans Brugge

Hulp voor bijles Frans Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Brugge

Bijles frans in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik hielp reeds tal van studenten bij hun studies, zowel middelbaar als hoger onderwijs bij Nederlands, Frans en leermethodes. Heb jij problemen of hulp nodig ? Wil je je voorbereiden op een ingangsexamen of NT2? Geef me gerust een seintje. Ik help u graag met veel enthousiasme.
Bijles frans in Assebroek (8310) - Johan
Johan
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een goede kennis van het Frans daar ik als kind dikwijls op vakantie ging in Wallonië waar mijn ouders een buitenhuisje hadden. Ik werkte later als ambtenaar in Brussel-hoofdstad en diende er regelmatig Frans te spreken en naar Franstaligen te luisteren. Ik verwierf een officiëel diploma van tweetaligheid bij de overheidsdienst door een examen bij SELOR.
Bijles frans in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Bijles frans in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Dit zijn gewoon talen waar ik erg goed in ben en die ik goed beheers (zowel gesproken als geschreven). Mensen vragen mij wel eens om hulp met deze talen.
Bijles frans in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Bijles frans in Jabbeke (8490) - Valerie
Valerie
Jabbeke
Nieuw
Ik heb al jarenlange (> 20 jaar) ervaring met het vak Frans, dit zowel in het secundair onderwijs én het volwassenenonderwijs. Hierdoor beschik ik over enorm veel materiaal, methodieken enz. Ik hou ervan om de dingen zo duidelijk mogelijk uit te leggen ! Ik ben gespecialiseerd in niveaus A1, A2 en B1 (komt ongeveer overeen met 1ste tot 3de middelbaar). A très bientôt ?!
Bijles frans in Knokke (8300) - Sabine
Sabine
Knokke
Nieuw
Ik ben een fervente globetrotter en heb een paar jaar in Italïe gewerkt en gewoond (in de buurt van Venetië en aan het Comomeer). In duitstalig Zwitserland (St. Moritz) verbleef ik beroepsmatig 24 jaar. Talen zijn een absolute passie voor mij! Wil je op serieuse maar toch ludieke wijze iets bijleren dan ben je bij mij aan het goede adres!
Bijles frans in Sint-andries (8200) - Jacoba
Jacoba
Sint-andries
Nieuw
Ik heb een zeer goede kennis van de Franse taal. Enkele jaren terug heb ik een stage gelopen in Parijs en tegenwoordig werk ik op een plek waar 90% van alle communicatie in het Frans verloopt. Indien je zelf of één van je kinderen moeite heeft met de Franse taal, contacteer mij dan gerust.
Bijles frans in Oostkamp (8020) - Emma
Emma
Oostkamp
Nieuw
Ik behaalde vorig jaar mijn masterdiploma: taal- en letterkunde: Frans en Spaans. Talen zijn namelijk mijn echte passie! De grammatica kent geen geheimen meer voor mij. In bijlessen wil ik vooral focussen op het taalgebruik uit het dagelijkse leven en geen abstracte begrippen. Bij kinderen ga ik spelenderwijs aan de slag aan de hand van muziek, spelletjes,...
Bijles frans in Assebroek (8310) - Olivia
Olivia
Assebroek
Nieuw
Hallo! Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijles Frans , ik help graag vlot spreken en woordjes leren in Frans. Leren studeren... Mijn eigenschappen zijn: ik ga graag met kinderen om, ik ben geduldig en altijd vrolijk.
Bijles frans in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Brugge
Nieuw
Zelf in onderwijs gewerkt. Pas Gepensioneerd europese gemeenschappen. Liefst aan huis daar uitspraak online niet een aanrader is om vlot met het Nederlands om te gaan. Woon centrum Brugge schouwburg. Beleefde groeten. M.del Pilar
Bijles frans in Assebroek (8310) - P.
P.
Assebroek
Nieuw
Als 'native speaker' en leerkracht Frans kunt U bij mij terecht voor bijles/conversaties en vertalingen. Dit zowel op middelbare school niveau als op volwassenen/professioneel niveau
Bijles frans in Brugge (8000) - Elien
Elien
Brugge
Nieuw
Ik ben aan het werk als ondersteuner in het onderwijs. Ik leer dus heel wat verschillende methodes/manieren kennen waarop de verschillende leerstoffen worden aangebracht in het lager onderwijs. Ik werk specifiek met kinderen met een taalproblematiek. Taal is dus zeker mijn ding!
Bijles frans in Sint-andries (8200) - Maya
Maya
Sint-andries
Nieuw
Heb reeds al Nederlandse- en wiskunde lessen gegeven aan een Marokkaans jongetje via Auxilia Antwerpen
Bijles frans in De haan (8420) - Alfons
Alfons
De haan
Nieuw
Ben een gepensioneerd leidinggevend kaderlid van bij de Federale Overheid. Beschik over het Taalbrevet Frans VWS van het hoogste niveau. Heb méér dan 40 jaar ervaring in het hanteren van de Nederlandse (moedertaal) en de Franse taal.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Brugge: geëvalueerd met 4.98 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Brugge, bijles Frans Brugge, Frans bijles Brugge, bijles Frans aan huis Brugge, prijs privé leraar Frans Brugge, Frans leren Brugge, snel Frans leren spreken en schrijven Brugge, bijles Frans regio Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden