bijles frans Leuven

Hulp voor bijles Frans Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Leuven

Bijles frans in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Bijles frans in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Frans - Nederlands, ik studeer ook Frans en Engels. Ik ben enthousiast en gemotiveerd en wil altijd mijn gewenst resultaat bereiken. Aangezien ik Frans en Engels studeer, ken ik ook de juiste methodes om makkelijk en efficiënt deze talen te leren.
Bijles frans in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is naast het nederlands ook frans. Ik spreek dus vloeiend frans en heb ook veel ervaring met het bijels geven (van frans).
Bijles frans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles frans in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Bijles frans in Leuven (3000) - Dorinda
Dorinda
Leuven
5/5 (1 reviews)
Lesgeven zit in mijn DNA, ik heb meer dan 25 jaar ervaring als leerkracht, zowel voor bijlessen als voor de klas. Sinds enkele jaren ben ik docent didactiek Frans in de lerarenopleiding, wat mij de nodige bagage geeft om met jou de beste leermethode te vinden zodat Frans geen struikelblok meer moet zijn. Tijdens de eerste les kijken we waar de moeilijkheden zitten en hoe we die best aanpakken.
Bijles frans in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Afgestudeerd kinesitherapeut aan de KUL. Tijdens mijn middelbare school deed ik een stage in Frankrijk en tijdens mijn opleiding aan de KUL liep ik stage in Frankrijk. Met een mama die leerkracht Frans is, zit de taalkennis me ook wat in de genen. Tijdens mijn master aan de KUL werden alle vakken gegeven in het Engels en mijn vader, leerkracht Engels, gaf me de interesse voor deze taal mee.
Bijles frans in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Perfect 3-talig Ned Frans Engels Met voorkeur voor de Franse cultuur Steeds gewerkt in een internationale omgeving Aanspreekpunt voor diverse taalgroepen op zakelijk vlak Kwaliteit en deadline van een project is een troef
Bijles frans in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles frans in Leuven (3000) - Mandy
Mandy
Leuven
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed -Nederlands/Frans-. Ik ben wél altijd in het Nederlands naar school geweest, maar ik had altijd een stapje voor op iedereen in de Franse lessen.
Bijles frans in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben Wassima en ben 19 jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik heel wat huishoudelijke taken en verzorg ik mijn twee jongste broertjes! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Bijles frans in Leuven (3000) - Marthe
Marthe
Leuven
Nieuw
Als master in de Franse en Nederlandse taal-en letterkunde ben ik erg sterk in talen. Deze kennis kan ik helder en gemakkelijk overbrengen op anderen.
Bijles frans in Leuven (3000) - Amelie
Amelie
Leuven
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands, ik spreek zeer goed Engels, goed Frans en een beetje Spaans. Na het secundair onderwijs heb ik nog 2 jaar Engels en Frans gehad als vak op universitair niveau.
Bijles frans in Kessel lo (3010) - Halima
Halima
Kessel lo
Nieuw
Je suis motivée et passionnée par ce métier. Ik zou graag studenten helpen om hun Frans te verbeteren. Ik ben iemand die social contact houd en ik zou graag werken
Bijles frans in Heverlee (3001) - Kiara
Kiara
Heverlee
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands. Als kind heb ik al mijn hobby's in het Frans uitgeoefend. Engels is de communicatietaal binnen ons team. Ik ben dus gewend de drie talen frequent te gebruiken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Leuven: geëvalueerd met 4.81 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Leuven, bijles Frans Leuven, Frans bijles Leuven, bijles Frans aan huis Leuven, prijs privé leraar Frans Leuven, Frans leren Leuven, snel Frans leren spreken en schrijven Leuven, bijles Frans regio Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Leuven

Bijles Frans hogeschool - Bijles Frans gezocht - Bijles Frans - Frans leren spreken - Dutch learning assistnace class4 kid (2) - Franse bijles - Bijles Frans - Bijles Frans - Bijles Duits (2de jaar) (2) - Bijles Frans - Frans voor communicatie met patiënten - Bijles Frans - Bijles Frans - Frans bijles leerkracht gezocht - Bijles Frans - Vrijdagvoormiddag - Frans bijles 3e middelbaar - Bijles Frans als voorbereiding examens Frans - Bijles talen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden