bijles frans Leuven

Hulp voor bijles Frans Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Leuven

Bijles frans in Rotselaar (3110) - Pieter
Pieter
Rotselaar
5/5 (10 reviews)
Ik heb gewerkt in meerdere landen en heb kennis gemaakt met verschillende culturen. Talenkennis is zeker een troef die je moet kunnen uitspelen. Via mijn ervaring bied ik een praktische en minder "schoolse" aanpak
Bijles frans in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Bijles frans in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Ik ben Helena, 19 jaar en naast muziek zijn talen mijn passie. Nederlands is mijn moedertaal en Frans en Engels spreek ik vloeiend. Verder leer ik nog Arabisch en Duits. Mijn hoofddoel is niet enkel het doorgeven van leerstof, maar wel de liefde voor taal en alles wat daarmee te maken heeft. Bij vragen mag u me altijd contacteren!
Bijles frans in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.83/5 (6 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en tijdens mijn universitaire studies Rechten heb ik de Nederlandse taal verder ontwikkeld. Bovendien spreek ik vloeiend Engels. Aangezien ik werkzaam ben in Brussel is mijn niveau Frans meer als behoorlijk.
Bijles frans in Sint-joris-weert (3051) - Sarah
Sarah
Sint-joris-weert
5/5 (3 reviews)
Als administratief bediende merk ik op dat meertaligheid een must is voor een succesvolle job. Daarom wil ik graag personen helpen die hun talen wensen te verbeteren. En dit op een leuke manier! Zowel voor de allerkleinsten onder ons als voor volwassenen.
Bijles frans in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik behaalde een diploma secundair onderwijs Engels en kunstvakken en heb stage ervaring binnen Nederlands, Engels en PAV. PAV is een overkoepelend vak voor geschiedenis, actualiteit, aardrijkskunde en andere maatschappelijk relevante thema's.
Bijles frans in Holsbeek (3220) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans opgevoed. Daarnaast heb ik, tijdens mijn volledige scholing, Franse les gehad. Ik volgde in mijn secundair eerst ASO en daarna TSO en ben uitgekomen, na mijn hogeschool, met het diploma van Bachelor in het Office Management als Management Assistant. Ik vind het fijn om zowel kinderen als volwassenen wat van het Frans bij te leren. Ikzelf hou enorm van Frankrijk, zoals mijn ouders. Frans is me niet onbekend.
Bijles frans in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is naast het nederlands ook frans. Ik spreek dus vloeiend frans en heb ook veel ervaring met het bijels geven (van frans).
Bijles frans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles frans in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Bijles frans in Linden (3210) - Joyce
Joyce
Linden
5/5 (1 reviews)
Zowel in mijn werk als met mijn studies zijn talen altijd heel veel aan bod gekomen. Nederlands, Engels en Frans zijn mijn beste talen maar ik heb ook een basiskennis Duits.
Bijles frans in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Afgestudeerd kinesitherapeut aan de KUL. Tijdens mijn middelbare school deed ik een stage in Frankrijk en tijdens mijn opleiding aan de KUL liep ik stage in Frankrijk. Met een mama die leerkracht Frans is, zit de taalkennis me ook wat in de genen. Tijdens mijn master aan de KUL werden alle vakken gegeven in het Engels en mijn vader, leerkracht Engels, gaf me de interesse voor deze taal mee.
Bijles frans in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Perfect 3-talig Ned Frans Engels Met voorkeur voor de Franse cultuur Steeds gewerkt in een internationale omgeving Aanspreekpunt voor diverse taalgroepen op zakelijk vlak Kwaliteit en deadline van een project is een troef
Bijles frans in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles frans in Leuven (3000) - Mandy
Mandy
Leuven
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed -Nederlands/Frans-. Ik ben wél altijd in het Nederlands naar school geweest, maar ik had altijd een stapje voor op iedereen in de Franse lessen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Leuven, bijles Frans Leuven, Frans bijles Leuven, bijles Frans aan huis Leuven, prijs privé leraar Frans Leuven, Frans leren Leuven, snel Frans leren spreken en schrijven Leuven, bijles Frans regio Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden