vertaler nederlands Sint-niklaas

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Sint-niklaas

Vertaler nederlands in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans van 'geboorte', Frans is moedertaal, Nederlands vadertaal, en beheers beide talen even goed. Als schrijver en vertaler heb ik die altijd grondig gebruikt.
Vertaler nederlands in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler nederlands in Sint-niklaas (9100) - Julia
Julia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Na mijn afstuderen aan de Academie voor Schone Kunsten,afdeling Grafische Kunsten, begon ik mijn carrière als kunstenaar-graficus, gespecialiseerd in ets en lytjografie. Tegelijk werkte ik als boekillustrateur bij verschillende uitgeverijen. Voor mijn creatief werk maak ik gebruik van verschillende schilderstechnieken. Ik neem deel aan de tentoonstellingen,kunstbeurzen en biennale's wereldwijd.
Vertaler nederlands in Zele (9240) - Bayram
Bayram
Zele
Nieuw
Ik ben in 3 talen in staat om te lezen, schrijven en spreken namelijk Turks, Nederlands en Engels. Ik kan vertaalwerk doen en ook tekst controleren op fouten.
Vertaler nederlands in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb zelf veel ervaring met opstellen en taken schrijven. Door de grote focus hierop binnen mijn opleiding kan ik je perfect bijstaan.
Vertaler nederlands in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Jarenlang gewerkt voor uitgeverijen: opstellen van lessen, eindredactie, vertaling. Lees heel veel, zowel Nederlands als Engels. Heb ook in het laatste jaar middelbaar vele eindwerken en opstellen begeleid en gecorrigeerd.
Vertaler nederlands in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Grote interesse en passie voor taal. Communicatie gestudeerd en werkzaam geweest in marketing & communicatie. Ik heb ervaring met schrijven, redigeren, vertalen en proofreaden in zowel Nederlands, Frans en Engels.
Vertaler nederlands in Hamme (9220) - Bart
Bart
Hamme
Nieuw
Professionele ervaring heb ik niet, maar als vrijwilliger vertaal ik regelmatig teksten uit het Spaans en het Engels. Graag lees ik ook uw teksten na op taal- of spelfouten. Een tekst zonder fouten maakt een wereld van verschil.
Vertaler nederlands in De klinge (9170) - Marcia
Marcia
De klinge
Nieuw
Alle corrigeerwerken en nalees documenten in Engels of Nederlands zal ik graag voor u nalezen en corrigeren indien nodig. Ook voor logo ontwerp en grafisch design bent u bij mij aan het juiste adres.
Vertaler nederlands in Waasmunster (9250) - Marc
Marc
Waasmunster
Nieuw
Veel ervaring in kinderboeken en in (Franse) admnistratie. Lang gewerkt in een Engelstalig en nadien in een Franstalig internationaal bedrijf. Ervaring als Controller en verkoopsdirecteur.
Vertaler nederlands in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Engels spreek ik daarbovenop naast Nederlands ook dagelijks.
Vertaler nederlands in Zele (9240) - Sophie
Sophie
Zele
Nieuw
Aangezien ikzelf perfect tweetalig ben. Ben ik gestart om voor vrienden enkele vertalingen te maken. Ondertussen vertaal ik meetings rapporten of speeches voor bedrijven.
Vertaler nederlands in Belsele (9111) - Marijke
Marijke
Belsele
Nieuw
Nederlands is mijn eigen moedertaal en omwille van mijn job moest ik vaak in het Engels communiceren. Vertalen van Engels naar Nederlands of van Nederlands naar Engels lukken dus erg vlot.
Vertaler nederlands in Waasmunster (9250) - Barho
Barho
Waasmunster
Nieuw
Ik kan tolken waar nodig Arabische-Nederlands Nederlands Arabische. Ik heb dit vroeger vrijwillig gedaan omdat ik het heel belangrijk vond en vind dat de boodschap volledig overgebracht wordt. Dan gebeuren er minder misverstanden.
Vertaler nederlands in Nieuwkerken-waas (9100) - Arne
Arne
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hulp nodig met het nalezen, verbeteren of opstellen van thesissen/proefwerken/opstellen in het Nederlands, Frans of Engels? Neem gerust contact op met mij!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Sint-niklaas, vertaler Nederlands Frans in Sint-niklaas, vertaler Nederlands Spaans in Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden