vertaler engels Merksem

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Merksem

Vertaler engels in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met mondelinge vertaling Nederlands-Engels. Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans dus ben daar ook goed in.
Vertaler engels in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler engels in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn mijn sterke punt, op school is dat ook altijd zo geweest. Ik bied mijn diensten aan als vertaler, omdat ik dit talent verder wil ontplooien en als ik daarbij iemand kan helpen, nog beter!
Vertaler engels in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler engels in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het middelbaar Handel gestudeerd, een heel algemene richting met véél talen waar ik altijd in de 90% haalde. Hierdoor blink ik uit in mijn Nederlands en Engels. Als je vertalingen of opstellen nodig hebt, contacteer me dan en ik bekijk zeker of ik u kan verder helpen.
Vertaler engels in Diest (3290) - Raphaella
Raphaella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diest
Nieuw
5 jaar ervaring in het transcriberen of uittypen van interviews = Audio transcriptie, proofreading, data verzamelen, contentwriting voor websites, Social media campagnes opstarten voor artiesten en bedrijven ...
Vertaler engels in Antwerpen (2060) - Anne-sophie
Anne-sophie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een master in de Sinologie en woonde bijna 3 jaar in China. Zo heb ik mijn kennis van het Mandarijns grondig kunnen verbeteren. Verder was ik ook 2 jaar aan de slag in Londen als Engelstalige copywriter en vertaler.
Vertaler engels in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Moeilijkheden in het Frans en/of Engels? Vertaling nodig? Of wil je gewoon gesprekken uitvoeren en jouw skills verbeteren? Ik help je graag :) Ik ben Nadia, geboren in Luik. Frans is mijn moedertaal, Engels heb ik op school en met vrienden geleerd. Hopelijk kan ik je helpen om jezelf comfortabeler te voelen met een nieuwe taal!
Vertaler engels in Antwerpen (2000) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
Nieuw
Mijn huidige job bestaat eruit om regelmatig contact te leggen met Engelstalige leveranciers. Engels is mijn tweede moedertaal en heb in het verleden reeds succesvolle teksten vertaald tijdens mijn woonst in Canada.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik ben met grote onderscheiding afgestudeerd als Taal- en Letterkundige Nederlands-Engels. Daarnaast bezit ik ook een lerarendiploma voor deze vakken in het secundair onderwijs.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Sinds mijn 16 heb ik een grote affiniteit met het Nederlands, wat mijn moedertaal is, en met het Engels, dat ik deels vanwege mijn opleiding Muziek ben blijven ontwikkelen tot op heden. In 2019 heb ik een aantal animatiefilms mogen vertalen wat enorm verrijkend is geweest en mijn taalinzicht heeft getest. Ik kan helpen bij het vertalen en schrijven van teksten (alsook e-mails e.d.) in beide talen.
Vertaler engels in Schoten (2900) - Louise
Louise
Schoten
Nieuw
Ik heb tot vorig jaar mijn eigen vertaalbureau gehad maar geef sinds vorig schooljaar les (Frans, Nederlands, Engels en Spaans) als vervangleerkracht.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik schrijf graag teksten in deze drie talen en kan dus ook vanuit het Nederlands teksten vertalen naar het Engels of Frans. Ook kan ik Nederlandse teksten verbeteren en anderstalige teksten nalezen en letten op de grammatica en woordkeuze.
Vertaler engels in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Diploma secundair onderwijs wetenschappen wiskunde Master in de economische wetenschappen Master in educatie Goed in Excel Word PowerPoint en Acces Dus heel O365
Vertaler engels in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Talen leren is mijn grootste interesse. Ik volg momenteel op school Latijn Moderne Talen. Ik spreek 3 talen vloeiden: Nederlands, Russisch (moedertaal), Engels. Hiernaast kan ik ook goed Frans, Spaans en Latijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Merksem, prijs vertaling Engels Merksem, vertaler Engels Nederlands Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden