vertaler engels Landegem

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Landegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Landegem

Sofie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.74/5 (58 reviews)
Door mijn affiniteit met talen en mijn professionele achtergrond, heb ik zeker genoeg bagage om van uw vertaalopdrachten (NL-FR-EN) een succes te maken.
Vertaler engels in Gent (9000) - Michèle
Michèle
Gent
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb altijd graag geschreven, ben een grote lezer. Perfect tweetalig Nederlands -Frans. Heb ervaring met het vertalen van fictie en non-fiction. Heb veel tijd en ben perfectioniste.
Vertaler engels in Gent (9000) - Elise
Elise
Gent
5/5 (5 reviews)
Meer dan 10 jaar ervaring met vertalen en revisie van teksten. Opgeleid in het Europees Parlement. Ook kennis van Zweeds. Specialiteit: technische vertalingen en officiële documenten.
Vertaler engels in Gent (9000) - Karoline
Karoline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een masterdiploma Engels en Nederlands en werk als docent Engels aan een hogeschool en werkte daarvoor in de commmunicatie. Ik heb ervaring met het schrijven, bewerken en vertalen van teksten en weet ook dat het belangrijk is dit in overleg met u te doen.
Vertaler engels in Gent (9000) - Joris
Joris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar gewerkt en gewoond in een Engelstalig land - Ik ben bijna 'native speaker' en heb een heel goed ontwikkeld taalgevoel - ik vertaal met plezier teksten van Nederlands naar Engels en omgekeerd
Vertaler engels in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als logopedist. Ik schrijf foutloos Nederlands en heb inzicht in tekststructuren. Ik ben goed in het opsporen van spellingsfouten en kan je helpen met het helder overbrengen van een boodschap via geschreven taal. Ik help je graag!
Vertaler engels in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect drietalig en heb in verschillende landen in de wereld gewoond om deze talen te perfectioneren. Zo woonde ik in new York en Australië voor mijn engels en deed mijn rechten opleiding in het frans
Vertaler engels in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Als directieassistente werken in een internationaal bedrijf te Brussel met hoofdzetel in Parijs heb ik steeds als heel boeiend ervaren. Reeds 34 jaar doe ik het met passie. Kennis van 3 talen, geschreven en gesproken is dan ook geen overbodige luxe. Dagelijks vertaal ik teksten uit het Nl naar het Fr of het En en omgekeerd. Soms komt daar ook de Duitse taal bij kijken.
Vertaler engels in Zomergem (9930) - Deborah
Deborah
Zomergem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een master vertalen Nederlands-Frans-Engels en beheers dus al deze talen zeer goed. Ik kan hulp bieden bij het reviseren van teksten, vertalen of bijles geven.
Vertaler engels in Gent (9000) - Alicia
Alicia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een passie voor taal en schrijf of vertaal vaak dingen voor mensen in mijn omgeving. Mijn bachelor taal- en letterkunde (Engels/Duits) komt hier uiteraard helemaal van pas.
Vertaler engels in Wondelgem (9032) - Bianca
Bianca
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik schreef mijn bachelorproef in het Nederlands en mijn thesis in het Engels. Ook publiceerde ik een Engelstalig artikel in ISME Communications. Dagelijks praat en schrijf ik in het Engels op mijn job. Bij mij kan je terecht voor bij het schrijven van academische en wetenschappelijke teksten in het Nederlands of Engels. Vertalingen uit het Frans zijn ook mogelijk.
Vertaler engels in Hansbeke (9850) - Hélène
Hélène
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het middelbaar afgestudeerd aan de richting economie moderne talen en studeer momenteel Rechten. Doorheendeze opleidingen heb ik heel wat ervaring met teksten opstellen en vertalen opgedaan. Ook was ik als klein kindje enorm gefascineerd door Engels, ik vond dit DE wereldtaal waardoor ik al altijd vrij goed engels spreek en schrijf.
Vertaler engels in Hansbeke (9850) - Simon
Simon
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Als journalist dien ik vaak teksten in het Engels te lezen, interpreteren en vertalen. Op wekelijkse basis lees ik als eindredacteur ook Nederlandse teksten na en voer ik correcties uit, zowel taalkundig als stilistisch. Ik lees in mijn vrije tijd ook Engelstalige en Nederlandstalige boeken.
Vertaler engels in Wondelgem (9032) - Jamilia
Jamilia
Wondelgem
Nieuw
In mijn job als copywriter ben ik dagelijks met taal bezig. Ik bied graag mijn hulp aan bij al je taal- en vertaalproblemen in het Nederlands en het Engels!
Vertaler engels in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Landegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Landegem: geëvalueerd met 4.95 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Landegem, prijs vertaling Engels Landegem, vertaler Engels Nederlands Landegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Landegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden