bijles nederlands Merelbeke

Hulp voor bijles Nederlands in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Merelbeke

Bijles nederlands in Bottelare (9820) - Luc
Luc
Bottelare
4.83/5 (12 reviews)
Gepensioneerd leraar, haalde een masters wijsbegeerte en letteren aan de RUG,gaf 40 jaar les, filosofie, logica, Frans, en Engels, dit altijd in het Frans. Ik ben zeer geduldig en ervaren met het opluisteren van droge leerstof.
Bijles nederlands in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles nederlands in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in basisonderwijs. Taal is mijn passie. Lezen is mijn hobby. Met veel geduld help ik jouw kind graag verder in het beheersen van de Nederlandse taal.
Bijles nederlands in Merelbeke (9820) - Dominique
Dominique
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect tweetalig en heb talenstudies (Frans-Italiaans) gedaan. Toen ik jong was heb ik bijles Frans gegeven zowel aan kinderen als aan volwassenen. Een extra steuntje voor toetsen of examens kan ik zeker bieden.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef momenteel Nederlandse les aan anderstalige jongeren. Daarnaast ben ik tweetalig opgevoed. Engels is mijn moedertaal. Ik hou van les geven en kennis te delen met anderen.
Bijles nederlands in Mechelen (2800) - Sabine
Sabine
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies in Vlaanderen heb ik Nederlands geleerd. Sinds 4 jaar geef ik bijles Nederlands aan Waalse leerlingen vanuit het middelbaar die moeilijkheden ervaren en geen motivatie hebben. Ik ben sinds kort verhuisd naar Mechelen en zou nu graag anderstaligen helpen door hen Nederlands te leren op een intuitieve en creatieve manier! Ik ben enthousiast en geduldig !
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Bijles nederlands in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Van jongs af aan probeerde mijn mama de -dt regels in mijn hoofd te krijgen. Ze had ook een hekel aan het sms-taaltje en zijn bijhorende afkortingen. Deze opvoeding zorgde ervoor dat mijn Nederlands heel beheerst en zo goed als foutloos is. Die kennis wil ik nu graag delen met andere mensen die het moeilijk hebben met de spelregels van onze ingewikkelde grammatica en spelling.
Bijles nederlands in Merelbeke (9820) - Jielke
Jielke
Merelbeke
Nieuw
Ik studeer nu voor lager onderwijs, maar Nederlands is ook lang een optie geweest. Uiteindelijk ben ik voor lager onderwijs gegaan, omdat ik voor deze leeftijd les wil geven.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Bijles nederlands in Ledeberg (9050) - Caroline
Caroline
Ledeberg
Nieuw
Ik heb ruim 18 jaar ervaring met lessen Nederlands geven, voornamelijk aan hoogopgeleide anderstaligen. Moedertaalsprekers kunnen ook bij mij terecht voor een opfrissing van de grammatica - of spellingsregels en correctie van teksten. Geduld is een van mijn sterktes en ik maak voor u met plezier lesmateriaal op maat.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Beroepshalve ben ik vaak bezig met het opstellen van verslagen. Ik ben dan ook goed in de Nederlandse taal. Graag houd ik me bezig met les geven en al zeker in de Nederlandse taal want deze is eigenlijk een pak gemakkelijker dan doorgaans wordt aangenomen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Gediplomeerde leerkracht met 7 jaar ervaring in het lager onderwijs. Zowel traditioneel, methode -als buitengewoon onderwijs. Ook gewerkt in internationale scholen (Cambodia en Australië) waar men Engels als voertaal gebruikt.
Bijles nederlands in Gent (9000) - Luna
Luna
Gent
Nieuw
Ik spreek thuis Nederlands, het is mijn moedertaal. Ik ga zelf al 6 jaar naar de Spaanse lessen en ik spreek dit ook met mijn familie. Ik kan ze beide vloeiend schrijven en spreken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Merelbeke: geëvalueerd met 4.97 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Merelbeke, privé leraar Nederlands Merelbeke, Nederlands leren Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden