bijles frans Merelbeke

Hulp voor bijles Frans Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Merelbeke

Bijles frans in Bottelare (9820) - Luc
Luc
Bottelare
4.83/5 (12 reviews)
Gepensioneerd leraar, haalde een masters wijsbegeerte en letteren aan de RUG,gaf 40 jaar les, filosofie, logica, Frans, en Engels, dit altijd in het Frans. Ik ben zeer geduldig en ervaren met het opluisteren van droge leerstof.
Bijles frans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles frans in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Niet alleen ben ik in het Frans opgevoed en heb ik Franstalige familie in Wallonië en Brussel maar eigenlijk heb ik al mijn hele leven interesse voor taal. Om de één of andere reden kan ik goed uitleggen wat ik zelf ken. Toen ik zelf nog naar school ging vroeg de leraar Frans me regelmatig om vooraan te komen en iets uit te leggen als het hem niet lukte.
Bijles frans in Merelbeke (9820) - Dominique
Dominique
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect tweetalig en heb talenstudies (Frans-Italiaans) gedaan. Toen ik jong was heb ik bijles Frans gegeven zowel aan kinderen als aan volwassenen. Een extra steuntje voor toetsen of examens kan ik zeker bieden.
Bijles frans in Balegem (9860) - Val
Val
Balegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Frans in het secundair onderwijs. Ik geef les in de tweede en derde graad ASO. Ik ben geduldig en kan goed iets uitleggen. Bijlessen ‘1 op 1’ hebben al heel vaak hun nut bewezen, het is dat extra duwtje in de rug!
Bijles frans in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jaar en student diergeneeskunde. Hiernaast ben ik tolk op evenementen. Ik heb ervaring in bijles geven tot het 5e middelbaar. Engels en Frans zijn mijn specialiteiten.
Bijles frans in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Bijles frans in Zwijnaarde (9052) - Sophie
Sophie
Zwijnaarde
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed dus mijn kennis Frans en Nederlands is erg uitgebreid. Ik volg in mijn vrije tijd ook Spaanse les dus met taal ben ik graag bezig. Ik vind het belangrijk om jongeren ook de juiste bagage te geven om op een gemotiveerde manier een taal onder de knie te krijgen
Bijles frans in Gent (9000) - Luna
Luna
Gent
Nieuw
Ik spreek thuis Nederlands, het is mijn moedertaal. Ik ga zelf al 6 jaar naar de Spaanse lessen en ik spreek dit ook met mijn familie. Ik kan ze beide vloeiend schrijven en spreken.
Bijles frans in Gent (9000) - Iyad
Iyad
Gent
Nieuw
Ik heb een passie voor talen, ik beheers 3 talen die Arabisch, Frans en Engels, ik zal dezelfde trucs aanbevelen die ik zelf heb gebruikt en zal je overal mee helpen.
Bijles frans in Gent (9000) - Fleur
Fleur
Gent
Nieuw
Zelf studeerde ik economie in het middelbaar. Op dit moment studeer ik orthopedagogie en ondersteun ik leerlingen in de klas in het secundair onderwijs. Ik werk dagelijks samen met verschillende leerkrachten en leerlingen. Ook volgde ik zelf een jaar de opleiding Lager Onderwijs.
Bijles frans in Bottelare (9820) - Hedwige
Hedwige
Bottelare
Nieuw
De franse taal en cultuur boeit mij enorm en heb daarom ook enkele jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt wat ervoor zorgt dat ik de taal grondig beheers. Daarnaast help ik ook mijn eigen kleinkinderen met hun Frans, waar ik erg veel plezier uit haal. Die combinatie leek me een goed recept om ook aan andere mensen bijles te geven.
Bijles frans in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik studeer Toegepaste Taalkunde: Nederlands, Frans en Duits aan de Universiteit Gent. Ik ben ook op Erasmus gegaan naar Lyon waar ik in contact ben gekomen met veel Franse en Duitse moedertaalsprekers. Dit academiejaar zal ik mijn bachelordiploma behalen. In het verleden hielp ik regelmatig mijn zusjes met Frans en zou graag nu jou helpen! Na mijn studies zou ik graag in het onderwijs willen staan
Bijles frans in Gent (9000) - Britt
Britt
Gent
Nieuw
Hoewel mijn taalkennis - net zoals dat van mijn peers - niet perfect is, heb ik volgens oud-leerkrachten en kameraden een vlotte pen, oog voor detail en herraadpleeg ik taalregels. In opstellen vermijd ik graag passe-partoutwoorden. Ik sleutel wel eens graag aan andermans teksten, zo lees ik ondertussen ook een persoonlijk verhaal en/of nieuw onderzoeksinzicht.
Bijles frans in Gentbrugge (9050) - Jitse
Jitse
Gentbrugge
Nieuw
Taallessen in nederlands, frans, engels mogelijk. ——————//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Merelbeke: geëvalueerd met 4.87 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Merelbeke, bijles Frans Merelbeke, Frans bijles Merelbeke, bijles Frans aan huis Merelbeke, prijs privé leraar Frans Merelbeke, Frans leren Merelbeke, snel Frans leren spreken en schrijven Merelbeke, bijles Frans regio Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Frans in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden