taalles Sint-amandsberg

Hulp voor taalles in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Sint-amandsberg

Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik studeer Taal- en Letterkunde, Engels en Nederlands aan UGent. Ik ben bedreven in beide talen en heb mijn parcours aan de UGent tot nu toe foutloos afgelegd. Ik wil graag leerkracht worden en ervaring opdoen door bijles te geven. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en help al jaren kinderen met huiswerk maken. Ik heb veel geduld en eindeloos enthousiasme.
Katrien is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Katrien
Katrien
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Hallo, Ik ben Katrien en kan bijles Frans geven op Lager Middelbaar niveau. Heb hier reeds wat ervaring mee door kleinzoon die ook door mij begeleid wordt.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Amélie
Amélie
Sint-amandsberg
5/5 (6 reviews)
Hallo, Wil je je Frans oefenen, betere cijfers op school of je meer op je gemak voelen als je Frans moet spreken? Dan heb je de juiste persoon gevonden. Ik ben geboren in Rijsel en werk tegenwoordig als docent Frans in Brussel. Zelf heb ik drie vreemde talen geleerd en weet dus hoe moeilijk het kan zijn. Met veel geduld en empathie help ik je je doel te bereiken. Contacteer me gerust! Amélie
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Colombia en behaalde mijn masterdiploma Meertalige Communicatie: Spaans-Frans. Ik kan vloeiend Spaans en help je graag om je Spaans te verbeteren, afgestemd op jouw noden (spreekvaardigheid, grammatica, ...).
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Taalproblemen? Geen nood, ik kom eraan. Of het nu is voor de basiskennis of om jou erin te verdiepen, met beiden kan ik jou helpen. Taal is mijn ding en ik zorg ervoor dat het ook het jouwe wordt.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Réane
Réane
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn opleiding Handelsingenieur en meerdere stages in formele setting beheers ik Nederlands en Engels op hoog niveau. Dit niveau behalen zonder taalknobbel maakt mij een goede lesgever voor andere mensen die het moeilijk hebben met talen. Ik bedenkt graag ezelbruggetjes of vind nieuwe manieren om concepten uit te leggen :)
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Gijs
Gijs
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Heb je wat extra uitleg nodig bij de Arabische taal? Zit je uitspraak niet helemaal goed of heb je gewoon nood aan een studiepartner? Zoek niet verder, Arabisch is mijn moedertaal en ik kan je alles perfect uitleggen in het Nederlands. Je Arabische conversatie zal er op vooruitgaan!
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Journalist en leerkracht lager onderwijs bij zowel kinderen die extra uitdaging nodig hebben als anderstaligen. Heeft jouw kind (of jij zelf) problemen met wat dan ook in het Nederlands? Laat het me weten.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Eva
Eva
Sint-amandsberg
Nieuw
Indien uw kinderen bijlessen Duits of Nederlands nodig hebben, ben ik daarvoor de geknipte persoon. Ik geef al tien jaar les in het secundair onderwijs. Ik vind het tof leerlingen te helpen en de nodige raad te geven...
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Voor mij zijn talen een passie, ik deel die graag met anderen die sommige inzichten nog missen. Ik ben een rustig, empathisch iemand die zich toespitst op wat de leerling nood aan heeft. Bijles Frans, Engels, Duits en Nederlands geeft ik met plezier.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben al enkele jaren enorm gefascineerd door de Engelse en Nederlandse taal. Door mijn opleiding als communicatiemanager, werden die talen onderhouden (inclusief spellings- en grammaticaregels). In Engels heb ik niveau C1, Nederlands is mijn moedertaal.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Fabienne
Fabienne
Sint-amandsberg
Nieuw
Als zorgcoordinator van de lagere en kleuterschool en tevens zorgjuf van 1ste tot 4 de leerjaar is het een uitdaging om kinderen te ondersteunen in hun taalontwikkeling. Mijn expertise neem ik ook mee in het ondersteunen van rekenen. Blijft een uitdaging om tegemoet te komen en te zoeken welke studiemethode past bij elk kind, zodat zij succeservaring boeken.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Mieke
Mieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb 20 jaar ervaring als leerkracht Nederlands en Frans, en Nederlands aan anderstaligen, leerlingen met leermoeilijkheden. Ik begeleid ook Bachelors in leren leren, studieplanning, faalangst... Ik leg snel de vingen op de zere plek. Ik heb enkel positieve referenties.
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Annelies
Annelies
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Annelies! Ik heb onlangs mijn master behaald in de Taal- en letterkunde: Nederlands, met grote onderscheiding. Daarvoor behaalde ik al een bachelor in secundair onderwijs: Nederlands en project kunstvakken. Ik help je graag met al je taalvragen. Hopelijk tot snel!
Taalles in Sint-amandsberg (9040) - Katrien
Katrien
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb veel ervaring met bijlessen geven voor Nederlands. Ik weet goed wat leerlingen moeten kennen in het secundair onderwijs. Ik sta al vele jaren in het onderwijs.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Sint-amandsberg: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Sint-amandsberg, taalleraar Sint-amandsberg, op zoek naar een taalleraar Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden